Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Jájínek » stř 30. bře 2011, 23:00

Honzi píše:
Dobermann píše:
Honzi píše:
Pejsku, nějak jsi to nepobral . :oo: Tohle je o šukání a ne módě. :mrgreen: Když něco, tak se navezl do tebe a ne manželky, ale co jsi vlastně čekal. :lol:

no já myslím, žes spíš nepobral ten příměr ty. Komentoval jsem to, jak se tady všichni navážejí do Rafifa, protože nemůžou rozdejchat, že někdo nepočítá každou korunu...
btw. závidět znamená přiznat vlastní neschopnost...

A ještě špatný v počtech :mrgreen: Raffi napsal, že škudlí, aby si jednou za dlouhou dobu dopřál dražší slečnu, cca 4000 za 2 měsíce, nechodí vůbec na priváty. A 1-2x týdně a 1500 je kolik ... . Takže on počítá daleko víc, pokud jsi si nevšiml. :idea: A fórum je o privátech a ne vytahování se.

A v příměru na tvou manželku, pokud to chceš mermocí vědět, aby jsi to pochopil :
Chodí v rozrhaných hadrech, jí chleba s vodou, ale jednou za dlouhou dobu jde navštívit své známé, aby se jim ukázala s módní novinkou, aby záviděly a ona se předváděla ... . A potom zase voda ... .

Voda se nejí :!: Ta se pije :lol: :lol: :lol:
Má to být takhle: Jí suchý chleba a zapijí ho vodou :lol: :lol: :lol:
Nechápu o co vám tu jde,ale pokračujte aspoň se člověk zasměje :wink:
Jájínek

Příspěvekod Dobermann » čtv 31. bře 2011, 7:52

Honzi píše:
A ještě špatný v počtech :mrgreen: Raffi napsal, že škudlí, aby si jednou za dlouhou dobu dopřál dražší slečnu, cca 4000 za 2 měsíce, nechodí vůbec na priváty. A 1-2x týdně a 1500 je kolik ... . Takže on počítá daleko víc, pokud jsi si nevšiml. :idea: A fórum je o privátech a ne vytahování se.

A v příměru na tvou manželku, pokud to chceš mermocí vědět, aby jsi to pochopil :
Chodí v rozrhaných hadrech, jí chleba s vodou, ale jednou za dlouhou dobu jde navštívit své známé, aby se jim ukázala s módní novinkou, aby záviděly a ona se předváděla ... . A potom zase voda ... .

Rafif radil, ať si sociálky našetří, že 4 tisíce není tak moc. Rafif psal, že chodí i za slečnama za desítku a Rafif psal, že dá klidně tringelt 500 nebo litr, když je spokojen. Rafif šetřit zdá se nemusí.
Vidím, že pobrat jednoduchý text je nad tvoje síly....
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Honzi » čtv 31. bře 2011, 12:56

Dobermann píše:
Honzi píše:

Rafif radil, ať si sociálky našetří, že 4 tisíce není tak moc. Rafif psal, že chodí i za slečnama za desítku a Rafif psal, že dá klidně tringelt 500 nebo litr, když je spokojen. Rafif šetřit zdá se nemusí.
Vidím, že pobrat jednoduchý text je nad tvoje síly....

No jo, číst umím, analfabet nejsem :mrgreen: Všiml jsi si, když jsi četl, že je to jednou za čas, že si na to dá ušetřit ... . :wink: A mimochodem, neuvedl jediný kontakt, jediný odkaz na inzerát, aby to co píše, taky šlo ověřit. a kolik inzerátů na vyšší ceny je ... .
Nemíním se s tebou hádat, ale jen honit triko si může každý a tady je to naprosto jasné. Není ostatně jediný .
Honzi

Příspěvekod Dobermann » čtv 31. bře 2011, 16:10

rafif píše:Je to směšné dohadovat se o patnácti stovkách :) Když si chci opravdu užít tak mám 2 kontakty na opravdu luxusní neprofesionálky, jejich cena je 4000Kč. Záměrně nepíšu na hodinu protože tam můžu být tak dlouho jak jen chci. Je to celé o něčem jiném, nádherná slečna, luxusní prostředí a hlavně ten přístup. Raději si 3x vyhoňte a za ušetřené peníze zkuste opravdový požitek. Každý z vás na to má, 4 tisíce jednou za čas není zase tragédie. Není těžké takovou slečnu najít. Vlastně se vám ozve sama. Dejte si inzerát že hledáte atraktivní slečnu, udejte nějakou rozumnou cenu a budete se opravdu divit :) Jiná liga je cena 10 tisíc....to jsou už modelky, opravdové modelky :roll: Ve 21:00 za jednou jedu, těším se jak malé děcko :mrgreen:

Přečti si to znovu, Honzi, a zkus mi říct, jestli jsi z toho pochopil, že Rafif je ten, co na to nějaký čas šetří, než si to může dopřát. Já jsem z toho vyrozuměl, že si myslí, že si podobný luxus může dopřát každý účastník tohoto fora. Nikoliv on sám.
Dobermann

Příspěvekod Honzi » čtv 31. bře 2011, 17:05

Dobermann píše:Přečti si to znovu, Honzi, a zkus mi říct, jestli jsi z toho pochopil, že Rafif je ten, co na to nějaký čas šetří, než si to může dopřát. Já jsem z toho vyrozuměl, že si myslí, že si podobný luxus může dopřát každý účastník tohoto fora. Nikoliv on sám.

cituji, co napsal
Raději si 3x vyhoňte a za ušetřené peníze zkuste opravdový požitek. Každý z vás na to má, 4 tisíce jednou za čas není zase tragédie.
A pokud to takhle napsal, je to podle něho, už jen, že zná jen 2 slečny .... . Kdyby takové svlečny měl obden, nebude na tomto fóru a bude pod jeho úroveň tohle psát ... .
Honzi

Příspěvekod Dobermann » čtv 31. bře 2011, 20:29

rafif píše:Jiná liga je cena 10 tisíc....to jsou už modelky, opravdové modelky :roll: Ve 21:00 za jednou jedu, těším se jak malé děcko :mrgreen:

desítku za pich dávají lidi co mají hluboko do kapsy, co Honzi.... já vím, není důkaz, ale důkazy tady nedává nikdo, ani ti co noří holky z ulice za pětikilo v autě...
Dobermann

Příspěvekod Honzi » sob 2. dub 2011, 21:00

Dobermann píše:
rafif píše:Jiná liga je cena 10 tisíc....to jsou už modelky, opravdové modelky :roll: Ve 21:00 za jednou jedu, těším se jak malé děcko :mrgreen:

desítku za pich dávají lidi co mají hluboko do kapsy, co Honzi.... já vím, není důkaz, ale důkazy tady nedává nikdo, ani ti co noří holky z ulice za pětikilo v autě...

Máš názor, já mám názor. Já neříkám, že má hluboko do kapsy, já jen konstatuju, že sice háže velkýma ciframa, ale v součtu se neliší o jiných norníků, které poučuje. Ti nemají potřebu převádět návštěvy na peníze ... . Jinak, kdyby Jinou ligu navštěvoval pravidelně a ne vyjímečně, netěšil by se jak děcko . :mrgreen:
Většina si dovolí občas nějaké to dražší zpestření, pokud má dojem, že za to stojí. Jen se s tím hned nevytahuje, protože takové slečny jsou vzácné (ne ty, které o sobě tvrdí, že nejsou profi a jsou velmi velmi cenné :oo: ) a nedávají se na sklo. A jen tak kecat, se nechce ... . :lol:
Honzi

Příspěvekod Dobermann » ned 3. dub 2011, 19:12

Honzi píše:
Dobermann píše:

Máš názor, já mám názor. Já neříkám, že má hluboko do kapsy, já jen konstatuju, že sice háže velkýma ciframa, ale v součtu se neliší o jiných norníků, které poučuje. Ti nemají potřebu převádět návštěvy na peníze ... . Jinak, kdyby Jinou ligu navštěvoval pravidelně a ne vyjímečně, netěšil by se jak děcko . :mrgreen:
Většina si dovolí občas nějaké to dražší zpestření, pokud má dojem, že za to stojí. Jen se s tím hned nevytahuje, protože takové slečny jsou vzácné (ne ty, které o sobě tvrdí, že nejsou profi a jsou velmi velmi cenné :oo: ) a nedávají se na sklo. A jen tak kecat, se nechce ... . :lol:

já se nestačím divit. On nikdy nikde nenapsal, JAK ČASTO za těma svýma luxusníma holkama chodí. To sis tam jenom doplnil svoje zbožná přání, aby sis osvětlil, že jsi na tom vlastně úplně stejně jako von:-))) a že kdybys
chtěl, tak bys taky chodil za holkama za desítku :lol: tak si nechej ty svoje násobky nech vod cesty...
NIKDE NIKDE NIKDE nepsal o tom, jak často za nima chodí, a že se těší na modelku za desítku? asi protože je dobrá ne....
Dobermann

Příspěvekod Honzi » ned 3. dub 2011, 19:33

Dobermann píše:
Honzi píše:
Dobermann píše:desítku za pich dávají lidi co mají hluboko do kapsy, co Honzi.... já vím, není důkaz, ale důkazy tady nedává nikdo, ani ti co noří holky z ulice za pětikilo v autě...

já se nestačím divit. On nikdy nikde nenapsal, JAK ČASTO za těma svýma luxusníma holkama chodí. To sis tam jenom doplnil svoje zbožná přání, aby sis osvětlil, že jsi na tom vlastně úplně stejně jako von:-))) a že kdybys
chtěl, tak bys taky chodil za holkama za desítku :lol: tak si nechej ty svoje násobky nech vod cesty...
NIKDE NIKDE NIKDE nepsal o tom, jak často za nima chodí, a že se těší na modelku za desítku? asi protože je dobrá ne....

No jo, nikde nenapsal .... . Ale nenapsal toho daleko víc ... . No, asi jsi ten stejný nick, když moc dobře víš, že tam vůbec chodí. :wink: Na to se nějak moc angažuješ, dokonce až na velmi osobní reakce :oo:

A je naprostá iluze, že každá za 10000,- je modelka a sqělá milenka. To musí rafif také vědět :wink:
Honzi

Příspěvekod Dobermann » pon 4. dub 2011, 8:06

Líbí se mi, že umíš přiznat že máš máslo na hlavě /ironie/...
jojo, mám dvojí nick a ještě k tomu jsem pasák a dělám reklamu amatérkám, co si přivydělávají :lol:
Dobermann

Příspěvekod Honzi » pon 4. dub 2011, 13:25

Dobermann píše:Líbí se mi, že umíš přiznat že máš máslo na hlavě /ironie/...
jojo, mám dvojí nick a ještě k tomu jsem pasák a dělám reklamu amatérkám, co si přivydělávají :lol:

Nevšiml jsem si, že bych někde napsal, že dohazuješ ty nebo raf(if) . :?: Ale ne amatérky, ale nejdražší profi za 10000,- :lol: I když by mě nějaký ten skutečný kontakt velmi zajímal. :oops: Škoda .... . :(

A jinak si myslím, že si ostatní udělají vlastní úsudek už sami ... .
Honzi

Příspěvekod Jájínek » pon 4. dub 2011, 16:30

Honzi píše:

Nevšiml jsem si, že bych někde napsal, že dohazuješ ty nebo raf(if) . :?: Ale ne amatérky, ale nejdražší profi za 10000,- :lol: I když by mě nějaký ten skutečný kontakt velmi zajímal. :oops: Škoda .... . :(

O tobě ho mám už dávno :wink:
Nenecháš nikoho na pokoji :!: :!: :!:
Jak napíše co se ti nehodí do krámu tak je zle :!: :!: :!:
Jájínek

Příspěvekod Dobermann » pon 4. dub 2011, 19:20

Honzi píše:

Jene, ty jsi fakt lehce retardován. Přečti si Rafifův text a seznáš, že celou dobu mluví o amatérkách, které loví na inzerát.
o žádných profesionálkách nebyla řeč.
Dobermann

Příspěvekod Honzi » pon 4. dub 2011, 19:22

Jájínek píše:
Honzi píše:

O tobě ho mám už dávno :wink:
Nenecháš nikoho na pokoji :!: :!: :!:
Jak napíše co se ti nehodí do krámu tak je zle :!: :!: :!:

Ty aby jsi tu nechyběl, říkal jsem si, kdy vykoukneš, když jde o ceny. :lol: Tvůj názor na mě je naprosto jasný, pozoruji že se ti moje názory nehodí do krámu. 8)
Mimochodem, tak moc zle nebylo, jen takové piánko, mohlo by být daleko hůř. :mrgreen: Jesli jsi si ale všiml, tak já jsem osobní atak nezačal. :wink:
Honzi

Příspěvekod Honzi » pon 4. dub 2011, 19:24

Dobermann píše:
Honzi píše:

Jene, ty jsi fakt lehce retardován. Přečti si Rafifův text a seznáš, že celou dobu mluví o amatérkách, které loví na inzerát.
o žádných profesionálkách nebyla řeč.

Já vím, stejně jako amatérští fotbalisté s roční gáží 50 000 000,- :lol:
Honzi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma