Hledat  

tehotna na sex

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

tehotna na sex

Příspěvekod bras2 » pon 16. kvě 2011, 17:00

ahoj da sa tu naist nejaka tehotna na sex?
bras2

Re: tehotna na sex

Příspěvekod bras2 » úte 17. kvě 2011, 9:10

nenajde sa tu nikto kto porady kde zohnat nejaku tehotnu?bras@centrum.sk
bras2

Příspěvekod bras2 » úte 17. kvě 2011, 18:16

to tu nevie nikta nic poradit?
bras2

Příspěvekod Jax » úte 17. kvě 2011, 20:52

bras2 píše:to tu nevie nikta nic poradit?

Co zkusit napred aspon prohlidnout proflaknuty inzertni servery?

Napr.: http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Lng=1&Reg=brno&S=13&Ppg=100&UID=10394737 (ID inzeratu ID 10394737 )
Jax

Příspěvekod vulcan » stř 18. kvě 2011, 1:43

Jax píše:
bras2 píše:to tu nevie nikta nic poradit?

Co zkusit napred aspon prohlidnout proflaknuty inzertni servery?
Napr.: http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Lng=1&Reg=brno&S=13&Ppg=100&UID=10394737 (ID inzeratu ID 10394737 )

bras2
máš absolvovaný kurz porodníka ? :shock:
Vieš podvadzať pupočník ?
vulcan

Příspěvekod bras2 » stř 18. kvě 2011, 7:29

skusil uz niekto tu tehulku z Brna?
bras2

Příspěvekod honda3 » stř 18. kvě 2011, 23:37

Připadá mi dost uchylné chtít šukat (cizí) těhotnou? Ta baba to asi dělá z opravdu finanční nouze. To bych se divil, kdyby takový případy nesledovala sociálka, protidrogová apod.
Naposledy upravil honda3 dne pát 20. kvě 2011, 21:46, celkově upraveno 1
honda3

Příspěvekod xsaver » čtv 19. kvě 2011, 21:50

.
Naposledy upravil xsaver dne pát 3. čer 2016, 23:25, celkově upraveno 2
xsaver

Příspěvekod vulcan » sob 21. kvě 2011, 1:01

xsaver píše:zkusil a musím ji pochválit - mladá, hezká, příjemná a je obdivuhodná, jak je i v pokročilém stádiu aktivní - většina ostatních brněnských holek by se mohla stydět... xs
ps mimochodem, pokud nejde o extrémní sporty, úchylky a podobně, je intenzívnější sexuální život těhotných holek fyziologický a lepší než mnohá, dnes drahá, propagovaná speciální cvičení - samozřejmě to platí hlavně o trvalém partnerství, u ťapin k tomu přistupují obvyklá rizika promiskuity. Tož tak.

Nechtěl jsem na toto téma reagovat :evil: , ale xsaver mně k tomu donutil...
Ač s xsaverem často mám podobný názor, tak tentokrát rozhodně ne. Navíc se tady jedná o těhotnou už v hodně pokročilém těhotenství.

Přiměřený sexuální život těhotných platí v případě trvalého partnerství, kdy jsou na sebe oba zvyklí, kdy to ženu nezatěžuje a ve frekvenci obvyklé v české rodině, tak 3-4x týdně . Poslední trimestr ne (29-40 týden), spíše ne taky kolem 9-12 týdne gravidity.
Samozřejmě to platí jen o fyziologickém těhotenství, ne u jakéhokoliv rizikového.

U ťapin na privátech je gravidita opravdu velké riziko, ničím neobhajitelné, pro matku i pro plod, i když je sex s ochranou. Riziko předčasných stahů, riziko infekce uvnitř dělohy, riziko krvácení, :twisted: riziko předčasného porodu, nezralého dítěte, poškození dítěte... Rozumná ženská v těhotenství nemyslí jen na peníze, nejedná přece jen za sebe. :idea: Srovnávat to s těhotenským cvičením to opravdu nejde. :shock:
Samozřejmě existují ženy, které vydrží skoro všechno, a na druhé straně jiná ženská vyjde pár schodů a potratí.. ale tady to riziko je vytvářeno uměle.
Už slyším, jak některé ťapiny říkají, že šukaly až skoro do porodu a nic se nestalo.. někdy následky nejsou vidět ihned, třeba se projeví později nebo v další graviditě..
Konec hlášení v porodnickém jazyce. :?
vulcan

Příspěvekod Asanami » pon 17. říj 2011, 16:52

Teď se objevila jedna na Kotlářské, Monika, snad 7.měsíc :shock:
Má někdo bližší informace ?
Asanami

Příspěvekod labuznik » pon 17. říj 2011, 21:22

vulcan píše:
xsaver píše:zkusil a musím ji pochválit - mladá, hezká, příjemná a je obdivuhodná, jak je i v pokročilém stádiu aktivní - většina ostatních brněnských holek by se mohla stydět... xs
ps mimochodem, pokud nejde o extrémní sporty, úchylky a podobně, je intenzívnější sexuální život těhotných holek fyziologický a lepší než mnohá, dnes drahá, propagovaná speciální cvičení - samozřejmě to platí hlavně o trvalém partnerství, u ťapin k tomu přistupují obvyklá rizika promiskuity. Tož tak.

Nechtěl jsem na toto téma reagovat :evil: , ale xsaver mně k tomu donutil...
Ač s xsaverem často mám podobný názor, tak tentokrát rozhodně ne. Navíc se tady jedná o těhotnou už v hodně pokročilém těhotenství.

Přiměřený sexuální život těhotných platí v případě trvalého partnerství, kdy jsou na sebe oba zvyklí, kdy to ženu nezatěžuje a ve frekvenci obvyklé v české rodině, tak 3-4x týdně . Poslední trimestr ne (29-40 týden), spíše ne taky kolem 9-12 týdne gravidity.
Samozřejmě to platí jen o fyziologickém těhotenství, ne u jakéhokoliv rizikového.

U ťapin na privátech je gravidita opravdu velké riziko, ničím neobhajitelné, pro matku i pro plod, i když je sex s ochranou. Riziko předčasných stahů, riziko infekce uvnitř dělohy, riziko krvácení, :twisted: riziko předčasného porodu, nezralého dítěte, poškození dítěte... Rozumná ženská v těhotenství nemyslí jen na peníze, nejedná přece jen za sebe. :idea: Srovnávat to s těhotenským cvičením to opravdu nejde. :shock:
Samozřejmě existují ženy, které vydrží skoro všechno, a na druhé straně jiná ženská vyjde pár schodů a potratí.. ale tady to riziko je vytvářeno uměle.
Už slyším, jak některé ťapiny říkají, že šukaly až skoro do porodu a nic se nestalo.. někdy následky nejsou vidět ihned, třeba se projeví později nebo v další graviditě..
Konec hlášení v porodnickém jazyce. :?

Naprosto s tebou suhlasim vulcan. Ked nema rozum ta zenska, mali by sme ho mat aspon my-chlapi,nornici. Aj keby mi dala zadarmo, tak si nevezmem zodpovednost za to, co sa moze s tym dietatom stat, pripadne s nou. Za to ziaden pich nestoji... :evil:
labuznik

Příspěvekod gogo123 » pon 17. říj 2011, 22:53

Souhlasím s Vulcanem, sex v těhotenství uznávám pouze v rodině. Ženská v tak pokročilém těhotenství by měla mít rozum a když ne ženská tak pasák, pokud není úplný ..... Nevím co by dělali, kdyby tam potratila .....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod merkur » pát 21. říj 2011, 10:13

Když do ní člověk nenaráží jak smyslů zbavenej,tak na tom nevidím nic špatnýho.Cca před půl rokem byla těhotná na priv. Palackého a já ji ještě prubnul 1 měsíc před porodem.
merkur

Příspěvekod labuznik » pát 21. říj 2011, 15:42

merkur píše:Když do ní člověk nenaráží jak smyslů zbavenej,tak na tom nevidím nic špatnýho.Cca před půl rokem byla těhotná na priv. Palackého a já ji ještě prubnul 1 měsíc před porodem.

A tebe by sa pacilo, keby si bol ako dieta dnu a niekto do teba prirazal penisom? Vies aky je to asi pocit? Nie? Tak ti ho skusim priblizit. Predstav si, ze si v telefonnej budke. S tebou je tam kon, krava a este ti dnu pcha niekdo kmen stromu. Je vidiet, ze o prenatalnom obdobi dietata si moc nevies, ale to nevadi. Nikto sme z neba mudry nespadli. Ale ak o tom nic nevies, tak si to radsej niekde precitaj, nech vidis veci aj inak. Pokial nemas informacie ako to v tomto obdobi je, je jasne, ze uplne zbytocne a nevedome vyrobis puser ktory by ta mohol cely zivot mrziet. Zial, veci sa uz nedaju vratit naspat. Tato debata tu mi pripada hoooodne mimo. Myslel som, ze podobne otazky sexu s tehotnou alebo nie su predsa jasne kazdemu priemerne inteligentnemu cloveku. Ale ako vidim, najdu sa ludia, ktori by o tom potrebovali vediet viac, lebo si "myslia", ze to je vlastne v poriadku, ale pri tom absolutne nechapu, co to V SKUTOCNOSTI urobi s plodom ci vacsim dietatom v delohe :twisted:
labuznik

Příspěvekod gogo123 » pát 21. říj 2011, 15:54

Nejsem žádný puritán, ale tohle je strašný.I když budu totální primitiv, tak by mě mělo zastavit svědomí popř.morálka na všech stranách/žena,norník,pasák/ a co na to říkají ostatní děvčata v Bella.Taky jednou budou mámy.Mě by se zvedal kufr....
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma