Hledat  

Tento PATEK v Brne partak do 4ky

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Tento PATEK v Brne partak do 4ky

Příspěvekod sexvbrne » stř 27. črc 2011, 13:59

Ahoj,

predem prosim nekamenujte me, pokud nemate zajem, projdete prisvek a ctete dal.

Narazil jsem pri lovu na chatu na dve holky, ktera hledali do 3ky, posleze se ukazalo, že 4ky je pro ne mnohem zajimavejsi:-)

Jsou obe 20let, jedna blond druha cerne vlasy, normalnich postav i vzhledu. Zadna strasidla, ani modelky. Ale maji jine prednosti:-) Miluji tvrdsi sex, hlubokej oral, polykaji, anal i vyzkouset sendvic:-) puncochy a vysoky podpadky samozrejmosti, proste sen kazde uchyla jako jsem ja. Mam na ne telefon i fotky, uz jsem s nima mluvil, vyslovene se tesi. Jsou BI, ale pry jsou kamaradky, takze jen mazleni nez lizacka, ale kdo vi po par vodkach:-) Nejsou profi, obe jsou zadane, ale tohle jim prislo jako dobrej napad

Takze hledam partaka na tento patek na noc s nima. Podminky podelit s o naklady tj. mirna odmena pro holky 2500, azyl 400 a piti pro ne tezko rict kolik toho vypijou:-)

Prosim pokud by to nekoho fakt zajimalo ocenim dohodu smerujici k cili, rad odpovim dotazy, na veci ktere jsem zde nerekl. Neposlu jejich fotky v zadnem pripade, bo jsou to amaterky a nemam k tomu jejich svoleni. Vyhrazuji si pravo odpovedet jen na vybrane odpovedi, diky za pochopeni
sexvbrne

Re: Tento PATEK v Brne partak do 4ky

Příspěvekod sexvbrne » čtv 28. črc 2011, 12:43

Na caste dotazy upresnuji maji tak 60kg, 100% prijedou jsem s nima v kazdodenim kontaktu, kdyz to klapne chtely pravidelne tak jednou mesicne se potkat
sexvbrne

Re: Tento PATEK v Brne partak do 4ky

Příspěvekod sexvbrne » čtv 28. črc 2011, 19:24

uz vybrano, dohodnuto
sexvbrne

Zpět na Diskuse na téma