zajel sem na domluvenou schuzku - nechala mě 15 min čekat
přišla mě otevřit v sexy šatičkach ,opravdu luxus kozy 5 silikony ,věk 21 ,chtěla 3 litry za celou noc ,když sem viděl ty kozy řikal sem si to by mohlo dobře podpořit erekci

- vymrdam ti duši z těla !!! hezky sme si povidali - vinečko , ukazala latex šatečky ,nešly skoro zapnout
sexy postava . ale když šlo na věc tak
- libani jak z gumovou panou !!§
- aktivita to stejný
- kundičku draždit jen na klit..... jinak AU AU AU AU !!!!
- když sem chtěl zasunout tak to stejný + uhybnej manevr zadkem do boku - že musim pomalu atd. !!!ale pomaleji už to delaji snad jenom hlemýždi !!
aže kuřba bez z polikanim !! no ja radši mrdačku - kuřba mě nebere i když je bez !!
tak sem ji dal masaž že se to třeba zpravi a bude i zásun !! když do 3 v noci pořad to stejný ,nabidla že vrati penize !! to mě překvapilo
rano druhej pokus ale bylo to pořad to stejný -gumova pana - a uhybnej manevrrrrrr !!! ja že du teda pryč a že jestli mi vrati 2 litry
litr za vino a snahu

ji necham ! ona že ne takhle sme se nedomluvili atd. vychcana vymluva za vymluvou , kašlal sem na to a odešel !!!
byt čistej a upravenej !! ale kvuli tomu tam snad nikdo nechodí že ???
jestli chcete videt luxus kozy napěchovany v sexy oblečku a kuřbu + polk....!! nevahejte
mě to ale nestačilo , trochu mazleni ,kouřeni ,mačkani koz a td. za 3 l. je blbej obchod !
kdo ma rad kuřbu přijde si na sve ale kundička je mini a moc citlivá takže mrd asi neeee !!!
nekde sem tu četl čim draši tim horší po tomhle zažitku tomu věřím !
mrdu zdar a budte na holky slusni mě se to vyplaci jako v tomto připadě