Po období hubených jsem se rozhodl prubnout ty vyvinutější. Další volba padla na Dominiku z Bella. Rozhodně jsem byl zvědav jak toto dopadne i když zbytek osazenstva je na 1.
Domluva byla trochu složitější, v termínu mnou navrženém nemohla, ono se nic nedělo, zaskočil jsem za Katkou ze stejného týmu a taky kozatka....
V náhradním termínu už domluva klapla, už byl večer, hrozná zima a měl jsem dilema jestli ten můj bude vůbec schopen akce. Kolem zastávky na Kotlářské jsem hodil čepici do čela a zazvonil. Otevřela mi poměrně vysoká holka cca 25 let.....no krev a mlíko. Cena je 1200 na hoďku,vše s ochranou , dnes standart v Bella. Velmi rád dělám očistu v té pěkné a čisté koupelně, chvíli jsem se nahříval abych trochu rozmrzl. Mezitím donesla kávu ....no a šlo se na věc. Obvykle mám sex po kontrolou ale v tomto případě to bylo alespoň do 1 třetiny v režii Dominiky. Nejsem žádnej chudáček ale mne znásilnila......hopsla na mne a mávala těma velkejma kozama kolem mých očí a pro jistotu mi chytla ruce za hlavou abych se nemohl bránit....a mezi tím zhaslo světlo a nastala úplná tma......asi to nebylo plánovaný ale bylo to dost rajcovní...co se mno dělala. Zbylé 2 třetiny byli v mé režii.
Holka je to zkušená, dělá to již nějaký ten rok, usměvavá a milá. Pro ty co mají rády útlé ....to rozhodně není, je to kus ženský a hodně vydrží.
Dominika.jpg