Hledat  

tehotna na sex

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: tehotna na sex

Příspěvekod labuznik » pát 21. říj 2011, 21:56

gogo123 píše:Nejsem žádný puritán, ale tohle je strašný.I když budu totální primitiv, tak by mě mělo zastavit svědomí popř.morálka na všech stranách/žena,norník,pasák/ a co na to říkají ostatní děvčata v Bella.Taky jednou budou mámy.Mě by se zvedal kufr....

Naprosty suhlas. Niekto musi mat ZDRAVY ROZUM!!! Inak to dopadne tak, ze budeme sukat baby este aj v porodnici na porodnom stole! :lol: No pan boh nam pomahaj, ak to takto bude. To uz mozeme ist vsetci do prdele, lebo zmiznu aj tie najzakladnejsie moralne zasady. :)
labuznik

Příspěvekod n1501 » pon 24. říj 2011, 16:19

labuznik píše: Inak to dopadne tak, ze budeme sukat baby este aj v porodnici na porodnom stole!

No to asi přeháníš labuznik, s tím porodním stolem.
Ale já třeba za těhotnou zajdu rád, ale nesmí to být už moc pokročilé těhotenství.
n1501

Příspěvekod labuznik » pon 24. říj 2011, 21:10

n1501 píše:
labuznik píše: Inak to dopadne tak, ze budeme sukat baby este aj v porodnici na porodnom stole!

Ale já třeba za těhotnou zajdu rád, ale nesmí to být už moc pokročilé těhotenství.

Je to tvoje rozhodnutie n1501 a tvoje svedomie. Ja by som to nerobil... :?
labuznik

Příspěvekod gogo123 » čtv 27. říj 2011, 23:43

labuznik píše:
n1501 píše:

Je to tvoje rozhodnutie n1501 a tvoje svedomie. Ja by som to nerobil... :?

Myslím, že ještě chybí nízkorozpočtový privát,pro ty socky.Mohl by být venku ve dvoře.Někde jsem to viděl ve filmu, slepice, kachny a všechny vydělané peníze by mohli jít do majitele.A když by to norník přehnal, byla by ještě večeře. :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kure » ned 13. lis 2011, 15:41

vulcan píše:
xsaver píše:zkusil a musím ji pochválit - mladá, hezká, příjemná a je obdivuhodná, jak je i v pokročilém stádiu aktivní - většina ostatních brněnských holek by se mohla stydět... xs
ps mimochodem, pokud nejde o extrémní sporty, úchylky a podobně, je intenzívnější sexuální život těhotných holek fyziologický a lepší než mnohá, dnes drahá, propagovaná speciální cvičení - samozřejmě to platí hlavně o trvalém partnerství, u ťapin k tomu přistupují obvyklá rizika promiskuity. Tož tak.

Nechtěl jsem na toto téma reagovat :evil: , ale xsaver mně k tomu donutil...
Ač s xsaverem často mám podobný názor, tak tentokrát rozhodně ne. Navíc se tady jedná o těhotnou už v hodně pokročilém těhotenství.

Přiměřený sexuální život těhotných platí v případě trvalého partnerství, kdy jsou na sebe oba zvyklí, kdy to ženu nezatěžuje a ve frekvenci obvyklé v české rodině, tak 3-4x týdně . Poslední trimestr ne (29-40 týden), spíše ne taky kolem 9-12 týdne gravidity.
Samozřejmě to platí jen o fyziologickém těhotenství, ne u jakéhokoliv rizikového.

U ťapin na privátech je gravidita opravdu velké riziko, ničím neobhajitelné, pro matku i pro plod, i když je sex s ochranou. Riziko předčasných stahů, riziko infekce uvnitř dělohy, riziko krvácení, :twisted: riziko předčasného porodu, nezralého dítěte, poškození dítěte... Rozumná ženská v těhotenství nemyslí jen na peníze, nejedná přece jen za sebe. :idea: Srovnávat to s těhotenským cvičením to opravdu nejde. :shock:
Samozřejmě existují ženy, které vydrží skoro všechno, a na druhé straně jiná ženská vyjde pár schodů a potratí.. ale tady to riziko je vytvářeno uměle.
Už slyším, jak některé ťapiny říkají, že šukaly až skoro do porodu a nic se nestalo.. někdy následky nejsou vidět ihned, třeba se projeví později nebo v další graviditě..
Konec hlášení v porodnickém jazyce. :?

Ahoj,
názor na těhotné mám taky. Souhlasím s tebou, Vulcane. Tvoje vyjádření je hodno přednášky pro studenty na medicíně..
Každá mince má však dvě strany...Dle mého soudu ta dotyčná potřebuje nutně peníze, to je evidentní. Zřejmě až existenční.
Jinak by do toho nešla s těmi riziky. Je to extrém, ale najde se asi dost chlapů, které těhotenství vyloženě vzrušuje.
Pokud žena udrží na uzdě přítomného klienta tzv." na krajíčku" s ochranou, tak proč se na to hned dívat tak dramaticky?
Zrovna tak si může chlap užít s těhulkou jen pohledem a udělat se při orálu...
Proč se k tomu vyjadřuju i z tohoto úhlu pohledu, je to, že by tato dotyčná mohla přijít o potřebné klienty, a tudíž peníze,
které asi tak nutně potřebuje.
Jinak uspokojení tohoto typu pro mě není taky...
Tak ahojte, norníci, a nořte s i s rozumem.
Kure

Příspěvekod labuznik » ned 13. lis 2011, 23:56

Kure píše:
vulcan píše:
xsaver píše:zkusil a musím ji pochválit - mladá, hezká, příjemná a je obdivuhodná, jak je i v pokročilém stádiu aktivní - většina ostatních brněnských holek by se mohla stydět... xs
ps mimochodem, pokud nejde o extrémní sporty, úchylky a podobně, je intenzívnější sexuální život těhotných holek fyziologický a lepší než mnohá, dnes drahá, propagovaná speciální cvičení - samozřejmě to platí hlavně o trvalém partnerství, u ťapin k tomu přistupují obvyklá rizika promiskuity. Tož tak.

Nechtěl jsem na toto téma reagovat :evil: , ale xsaver mně k tomu donutil...
Ač s xsaverem často mám podobný názor, tak tentokrát rozhodně ne. Navíc se tady jedná o těhotnou už v hodně pokročilém těhotenství.

Přiměřený sexuální život těhotných platí v případě trvalého partnerství, kdy jsou na sebe oba zvyklí, kdy to ženu nezatěžuje a ve frekvenci obvyklé v české rodině, tak 3-4x týdně . Poslední trimestr ne (29-40 týden), spíše ne taky kolem 9-12 týdne gravidity.
Samozřejmě to platí jen o fyziologickém těhotenství, ne u jakéhokoliv rizikového.

U ťapin na privátech je gravidita opravdu velké riziko, ničím neobhajitelné, pro matku i pro plod, i když je sex s ochranou. Riziko předčasných stahů, riziko infekce uvnitř dělohy, riziko krvácení, :twisted: riziko předčasného porodu, nezralého dítěte, poškození dítěte... Rozumná ženská v těhotenství nemyslí jen na peníze, nejedná přece jen za sebe. :idea: Srovnávat to s těhotenským cvičením to opravdu nejde. :shock:
Samozřejmě existují ženy, které vydrží skoro všechno, a na druhé straně jiná ženská vyjde pár schodů a potratí.. ale tady to riziko je vytvářeno uměle.
Už slyším, jak některé ťapiny říkají, že šukaly až skoro do porodu a nic se nestalo.. někdy následky nejsou vidět ihned, třeba se projeví později nebo v další graviditě..
Konec hlášení v porodnickém jazyce. :?

Ahoj,
názor na těhotné mám taky. Souhlasím s tebou, Vulcane. Tvoje vyjádření je hodno přednášky pro studenty na medicíně..
Každá mince má však dvě strany...Dle mého soudu ta dotyčná potřebuje nutně peníze, to je evidentní. Zřejmě až existenční.
Jinak by do toho nešla s těmi riziky. Je to extrém, ale najde se asi dost chlapů, které těhotenství vyloženě vzrušuje.
Pokud žena udrží na uzdě přítomného klienta tzv." na krajíčku" s ochranou, tak proč se na to hned dívat tak dramaticky?
Zrovna tak si může chlap užít s těhulkou jen pohledem a udělat se při orálu...
Proč se k tomu vyjadřuju i z tohoto úhlu pohledu, je to, že by tato dotyčná mohla přijít o potřebné klienty, a tudíž peníze,
které asi tak nutně potřebuje.
Jinak uspokojení tohoto typu pro mě není taky...
Tak ahojte, norníci, a nořte s i s rozumem.

Pripajam sa k nazoru Vulcana! Chlapi, majte pre boha rozum medzi usami a nie medzi nohami. Alebo by ste vy chceli, aby Vasu tehotnu dceru sukal nejaky chlap??? Trebars aj za peniaze??? Sorry, ze toto sem napisem, obvykle som slusny, ale niektorym tu uz asi nacisto jeb... :oops:
labuznik

Příspěvekod vulcan » pon 14. lis 2011, 2:55

Kure píše: Pokud žena udrží na uzdě přítomného klienta tzv." na krajíčku" s ochranou, tak proč se na to hned dívat tak dramaticky?
.. ...

:D :D
promiň, Kure, hlavně ta první věta mně rozesmála... takže myslíš ...." na krajíčku" :shock:

Znovu zdůrazňuju, že něco jiného je v těhotenství obvyklý, pravidelný sex se svým partnerem, pokud je těhotenství v pořádku,
a něco jiného je opakovaný sex na privátě, i když by těhulka držela klienty jen na krajíčku... :wink:
snad připouštím menší riziko, kdyby se norníci jen na holku pěkně dívali a byl by pouze opatrný orál nebo ještě lépe hand job. :oral:
Mluvím o těhotenství od 4 měsíce dále... ne začátek.
Kure píše: .... dotyčná potřebuje nutně peníze, to je evidentní. Zřejmě až existenční.
Jinak by do toho nešla s těmi riziky.

Spíše jde o to, jestli si ta rizika ťapina vůbec uvědomuje. A jestli ty peníze stojí za takové riziko.

A pokud by se jí třeba narodilo poškozené nebo nezralé dítě ,
zda by třeba pojišťovna po ní nechtěla úhrady za intenzívní péči, inkubátor, DMO atd.. (ty částky jsou obrovské)
samozřejmě obvykle se to pojišťovna nedozví a zaplatí to daňoví poplatníci.

samozřejmě pomíjím ten lidský rozměr..
vulcan

Příspěvekod Kure » pon 14. lis 2011, 10:52

Vlulcane, snažil jsem vnést do toho trochu humoru, tedy s tím "na krajíček".
Samozřejmě s tebou nelze než souhlasit...Čau
Kure

Příspěvekod vulcan » pon 14. lis 2011, 12:45

Kure píše:Vlulcane, snažil jsem vnést do toho trochu humoru, tedy s tím "na krajíček".

Však píšu.., že jsem se zasmál..
vulcan

Příspěvekod aceri » čtv 8. lis 2012, 13:18

Fakt nevím co je na tom nemorálního i těhotný si potřebujou zašukat. Já jsem šukal holku co měla dva týdny do porodu a spokojenost byla na obouch stranách. (co říkalo miminko nevim :D )
aceri

Příspěvekod lukš » čtv 8. lis 2012, 21:54

to bylo dva v jednom, miminko ti ho preblaflo rovnou :D
lukš

Příspěvekod rore » sob 10. lis 2012, 8:12

Kurva z vás jsou najednou puritáni.Pánové, těhotenství není nemoc, je to jen jak se i koneckonců říká "jiný stav" a každý doktor vám řekne že soulož i v pokročilém stádiu pokud je samozřejmě volena technika odpovídající fyzickému stavu budoucí matky ničemu a nikomu neškodí.A vaše rozohňování se nad morálkou mě dokáže rozesmát.Proč by se proboha měly měnit morální hodnoty holky i mé jen proto že je dotyčná těhotná? To přece nemá na tyto věci žádný vliv.Někdy mám pocit že těhotenství sice přece jen nemoc je, ale psychická a u chlapů.Baby tyto problémy nemají, to jen chlapi v tom hledají něco dalšího jako přerod povahy,povznesení a podobné nesmysly :roll:
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod labuznik » sob 10. lis 2012, 10:33

rore píše:Kurva z vás jsou najednou puritáni.Pánové, těhotenství není nemoc, je to jen jak se i koneckonců říká "jiný stav" a každý doktor vám řekne že soulož i v pokročilém stádiu pokud je samozřejmě volena technika odpovídající fyzickému stavu budoucí matky ničemu a nikomu neškodí.A vaše rozohňování se nad morálkou mě dokáže rozesmát.Proč by se proboha měly měnit morální hodnoty holky i mé jen proto že je dotyčná těhotná? To přece nemá na tyto věci žádný vliv.Někdy mám pocit že těhotenství sice přece jen nemoc je, ale psychická a u chlapů.Baby tyto problémy nemají, to jen chlapi v tom hledají něco dalšího jako přerod povahy,povznesení a podobné nesmysly :roll:

...
Naposledy upravil labuznik dne pon 12. lis 2012, 9:48, celkově upraveno 1
labuznik

Příspěvekod rore » sob 10. lis 2012, 10:44

Žvaníš hovadiny.Plod v děloze není schopen vnímat vůbec, to že ano si myslí jen pár křesťanských fundamentalistů a bojovníků proti potratům.Mozek v té době není vyvinut natolik aby dokázal takovéto podněty vnímat, natož vyhodnocovat. A co se po mechanické stránce týká - tvůj penis do blízkosti plodu nikdy nedostane- zkus si nastudovat aspoň anatomii z domácího lékaře.To bys jedině musl tu babu fistovat až po loket nebo mít klacka půl metru - je to snad tvůj případ?Každý gynekolog ti potvrdí že to co hlásáš jsou nesmyslné bludy.Mě věřit nemusíš, ale dej si tu práci a zeptej se odborníka(lékaře, ne faráře) když tu chceš něco takového šířit.
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod labuznik » sob 10. lis 2012, 11:37

rore píše:Žvaníš hovadiny.Plod v děloze není schopen vnímat vůbec, to že ano si myslí jen pár křesťanských fundamentalistů a bojovníků proti potratům.Mozek v té době není vyvinut natolik aby dokázal takovéto podněty vnímat, natož vyhodnocovat. A co se po mechanické stránce týká - tvůj penis do blízkosti plodu nikdy nedostane- zkus si nastudovat aspoň anatomii z domácího lékaře.To bys jedině musl tu babu fistovat až po loket nebo mít klacka půl metru - je to snad tvůj případ?Každý gynekolog ti potvrdí že to co hlásáš jsou nesmyslné bludy.Mě věřit nemusíš, ale dej si tu práci a zeptej se odborníka(lékaře, ne faráře) když tu chceš něco takového šířit.

Dik za odpoved. Cakal som sice inu, ale .... Uzi si to. :D
labuznik

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma