Otázka pro děvčata:
Holky"naše" Ježíšek se blíží....Jaký dáreček si pro nás chystáte???
Otázka pro kluky:
a co mi norníci??? Chystáte si dáreček pro svou favoritku???
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Redrum píše:Nojo, ale co dát ženě, která už všechno má a kdyby náhodou ne, tak si to hned koupí?
jemný01 píše:Dík za info Gabrielo. Už jsem u vás dlouho nebyl, asi znovu zajdu. A pořád ten veselý a přátelský kolektiv čeká vedle v komoře a nedočkavě nahlíží dveřmi, když obývákem prochází norník s vybranou ťapinou? Mně se to u vás stalo skoro pokaždé - nejdřív byly všechny poslušně zalezlé a když jsem odcházel, všechny seděly už zase na svých místech a sledovaly telku. Dovedu si představit, že mnohého norníka by to asi zarazilo, mě spíš pobavilo
jemný01 píše:Gogo, obávám se, že v tomhle případě nebyly zvědavé a nervózní ze mě, ale z toho že jim něco důležitého unikne v televiziAle jinak tam bývaly mladé, štíhlé, pěkné holky...přesně podle mého gusta.
Eliska_Brno píše:SLEVY V BRNĚ....... Jednou v roce na Vánoce budu dávat slevičku, aby si i chlapci v Brně zařádili chviličku a mohli dát k Vánocům buchtičku.
tel.: 722 407 771 i já se snažím - Eliška http://www.seznamka69.cz/inzerat/slevy-v-brne/37575/
amiga105 píše:Eliska_Brno píše:SLEVY V BRNĚ....... Jednou v roce na Vánoce budu dávat slevičku, aby si i chlapci v Brně zařádili chviličku a mohli dát k Vánocům buchtičku.
tel.: 722 407 771 i já se snažím - Eliška http://www.seznamka69.cz/inzerat/slevy-v-brne/37575/
Pánové rychle akce jenom do konce roku.Sleva z 1500 na 1400 za sex + guma v ceně.
Nebudu pořád mladá a nebudu vás věčně chtít. A o nadrženosti nebude řeč. Tak voláme chlapci voláme. Ať si ještě dnes pořádně vrznete "vrzneme". tel. : 722407771
gogo123 píše:amiga105 píše: Pánové rychle akce jenom do konce roku.Sleva z 1500 na 1400 za sex + guma v ceně.
Jestli je to tak, tak zůstanu u kávy a na českou buchtu se mohu vy.......at.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: banan a 6 návštevníků