|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
barbar píše:Zdarec brňáci , rajcuje mě lesbi show se sexem a čím víc holek tím lepší. Je tady nějaká možnost.
gogo123 píše:[...
a k tomu ten Marsynin byč.![]()
...
petr.2004 píše:pěkná nenásilná reklama - typický příspěvek do vlákna Dotazy na dívky ...![]()
jinak více viewtopic.php?f=2&t=1555&p=18444&hilit=%2AAlexa%2A#p18444
ale to už asi otroci nezvládají (a nebo se jim to nehodí)¨¨![]()
.
petr.2004 píše:ale je fakt, že v létě měly některé její kolegyně (ze stáje L) výrazně akčnější ceny - 500 Kč, případně nic ...![]()
asi holky nechtějí, aby se jim tam chodili ohřívat bezdomovci ...
petr.2004 píše:I
zrzka (i když tipuji dobarvenou hnědovlásku) mne láká, ale podnik spíše ne - a tak bych uvítal nějakou autentickou zkušenost ...![]()
petr.2004 píše:Většinu z nabízeného portfolia praktik si (naštěstí) neumím ani představit, nicméně mi vrtá hlavou ona mumifikace ...![]()
Měl jsem za to, že tato procedura, oblíbená hlavně u faraonů, skončila po neúspěšném pokusu soudruhů vědců ze SSSR, kdy se jim záhy rozpadl generalissimus Stalin.
No a Lenina jsem viděl - a nic moc ...
btw - napadá mne otázka:
existuje vůbec možnost reklamace, když jako zákazník nebudu spokojen se svojí mumifikací
barbar píše:Petr.2004 ty jsi místní nasírač, ten gogo alespoň něco napsal.
Ty máš jenom samý hovna.
gogo123 píše:Domluveno s Marsy, 2 hodiny doučování češtiny s rákoskou.Bohužel tu nemá, tak ji musí koupit. Zítra nástup.![]()
To je docela rajcovní neumět ČJ.
Budu referovat.
Uživatelé procházející toto fórum: bubino, Seniorm a 4 návštevníků