Hledat  

Velké poprsí

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Velké poprsí

Příspěvekod mojdamojda » úte 27. pro 2011, 17:59

herman píše:
bobes píše:Hledám dívku (y) s větším poprsím - poradí někdo ?

Opravdu pěkné podle mého názoru pravé poprsí má Nikča 40 let, tel. 776770989 krásný obří sedumičky....
Niki a navíc kromě opravdu megadudů má i pěkný poštěvák a bobříka, hezky z ní tekla šťávička. je v paneláku v Bohunicách. Není to hvězda, ale kdo je na tyhle macatý typy bude spokojený. Umí to rozjed a je u toho i hezky neslušná. Hodnotím jako průměrné. Čas nehlídá, nabídla kávu, jen na můj vkus trochu užvaněná. Byt čistý .Kdo je na chlupaté kundy nebo megadudy bude unešený.
mojdamojda

Re:

Příspěvekod mojdamojda » úte 27. pro 2011, 18:02

opus píše:Helenka 775606612 6ky silnější postava půl h za 800 privát pěkný kr.pole nenatchne neurazí dobrá Eva na Mošnově

Helenku jsem navštívil v Kr.poli,pipku má akorát oholenou , já radši bobřík. Cena podle mě vyšší. Celkem hlídá čas, postavově oplácaná, co má hezký tak hustý dlouhý vlasy. Prádlo měla rajcovní. Co mi vadilo, že bylo slyšet, že nejsme v bytě sami. jinak uklizeno měla.Hodnotím jako průměr. :oo:
mojdamojda

Příspěvekod Obama » sob 31. pro 2011, 2:21

Neco s vetsima kozama vekem aspon pod 35 by v Brne nebylo ?
Obama

Příspěvekod herman » sob 7. led 2012, 16:38

Ale jsitě bylo najed si na www.amateri.cz nebo na sexprivat zadej věk a velikost koziček a vyskočí tu nabídka
herman

Příspěvekod Obama » čtv 12. led 2012, 0:29

na sexprivatu je porad to samy... na tom amateri.cz se da nak filtrovat podle velikosti poprsi ? nevsiml jsem si :)
Obama

Příspěvekod herman » sob 14. led 2012, 7:54

Obama píše:na sexprivatu je porad to samy... na tom amateri.cz se da nak filtrovat podle velikosti poprsi ? nevsiml jsem si :)

NA amaterech se to nedá jen je možnost si lp vybrat holky tam maj větš množstv fotek jak na sexprivátu, tak se dá lépe rozhodnout, zda vyrazím nebo nevyrazm. Nejsem až tak zběhlý ani počítačově ani po privátech, já sám mám asi 20 zkušeností, převážně baculky, protože to já můžu, Macin vybrá podle nálady.
herman

Příspěvekod cesta » ned 15. led 2012, 11:25

Ano dvka inzerující jako Nikybrno na www.amateri.cz , černovláska, hodně silné postavy, je v Bystrci , kontakt si najdi na www.amateri.cz je tam i galerka fotek. Je jí 26.
cesta

Re: Re:

Příspěvekod urt » pon 20. srp 2012, 13:32

Helenku jsem navštívil v Kr.poli,pipku má akorát oholenou , já radši bobřík. Cena podle mě vyšší. Celkem hlídá čas, postavově oplácaná, co má hezký tak hustý dlouhý vlasy. Prádlo měla rajcovní. Co mi vadilo, že bylo slyšet, že nejsme v bytě sami. jinak uklizeno měla.Hodnotím jako průměr. :oo:[/quote]
No já jsem na tom s hodnocením Helenky úplně stejně, a i já jsem ten co upřednostňuje přírodu, Helence je ke čtyřicítce, dlouhovlasá blondýnka, plnější postavy, cena za půl hod 800, čisto, je v Brně v Kr. poli, spokojenost.
urt

Příspěvekod urt » pon 20. srp 2012, 13:33

Chlapi má někdo kontakt na Annu, dannu starší plnoštíhlá měla asi 6 tky a byla nejprve na Erbenové u madam Sobotkové a poté na Purkyňové? Dělalai masáže, byla mužnější, ale masírovala dobře. Napište.
urt

Příspěvekod rajmund » pát 2. srp 2013, 17:10

sslad píše:http://www.seznamka69.cz/inzerat/baculka-prsa-c-7/82878/

Hodně obrovské kozy má Veronika viz. odkaz. Přístup dobrý, jakoby amtérský, lokalita Francouzská, cena 1000Kč/h, čas nehlídá, udělá v podstatě, co si přeješ.

Veronika má opravdu obří vytahaný prsa a váhově je tak 120 kg. Otevřela mi v urousaným županu a byla cítit cigaretama a potem. Rozhodně ne na opáčko
rajmund

Příspěvekod rajmund » pát 2. srp 2013, 17:18

Niki, věk 40 odpovídá, holka krev a mléko tel. 776770989, Brno, čistý byt, upovídaná, obyčejná ženská. Dali jsme si kafe, pak mě u toho sváděla a pak jsme šli do sprchy. Dali jsme vzájemnou autoerotiku, pohrál jsem si s jejíma pěknýma prsama, má tmavší bradavky.Kundu měla pěkně mokrou. Kontakt mám z agamy. Za mě spokojenot, zbavila mě ostychu.

Taky jsem vyzkoušel Helen, 775606612 , věk přes 40, taky oplácaná. Pra větší 5 tky, dost velký zadek. Vše by bylo fajn, jen mi otevřela v něčem co vypadalo jako zástěra. Na Helen jsou hezký její dlouhý blond vlasy.

Kdysi jsem byl u ženy s vojenkým sestřihem, říkala si Dana a sídlila Purkyňova 44, Později byla u p. Sobotkové na Erbenové, měla krásně stříkající kundu a dělala to i holkama? Dnes by jí mohlo být k padesátce neví někdo o ní?

A kde skončila Zuzka z Erbenky co měla každý prso jiný? Měla bobříka a větší zadek. Poradíte někdo?
rajmund

Příspěvekod van.persie » úte 2. pro 2014, 14:50

Nějaký aktualní prsatky 4+ nejlip pod 40 let... ?
van.persie

Příspěvekod maria3467 » pát 20. bře 2015, 14:08

Prášky na zvětšení prsou - http://probreastplus.cz Začala jsem užívat Probreast skoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.
Naposledy upravil maria3467 dne čtv 28. zář 2017, 8:16, celkově upraveno 1
maria3467

Příspěvekod freddy » pát 20. bře 2015, 17:06

maria3467 píše:Prášky na zvětšení prsou - http://procurvespilulky.com Začala jsem užívat Procurves skoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.

Nechápu proč to tady píšeš. Jednak to co píšeš nefunguje, jsou to jak známo vyhozený prachy. :evil:
No a stejně pochybuji že z nás by někdo chtěl zvětšit svoje prsa. :lol: :lol:
freddy

Příspěvekod yukon » pát 20. bře 2015, 18:14

freddy píše:
maria3467 píše:Prášky na zvětšení prsou - http://procurvespilulky.com Začala jsem užívat Procurves skoro před měsícem a půl a už můžu zaznamenat změny na mých prsou. Jsou pevnejší, mají lepší tvar a jsou větší.

Nechápu proč to tady píšeš. Jednak to co píšeš nefunguje, jsou to jak známo vyhozený prachy. :evil:
No a stejně pochybuji že z nás by někdo chtěl zvětšit svoje prsa. :lol: :lol:

Za prvé mluv sám za sebe , za druhé článek je určen pro ženy , za třetí na muže a transseuláli to nemůže nefungovat, když je to určené jen pro ženy,za čtvrté pokud sis to vyzkoušel sám na sobě, tvoje blbost ! Co jiného od tebe očekávat.
yukon

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma