|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše: takže když kuřecí řízek stojí v hospodě 60 korun a telecí 90 potom je každý, kdo si koupí telecí blbec?
zajímavá logika.... ..ale skutečně je to důvod k tomu abys ji pomlouval?
cortex.bm píše:Dobermann píše: takže když kuřecí řízek stojí v hospodě 60 korun a telecí 90 potom je každý, kdo si koupí telecí blbec?
zajímavá logika.... ..ale skutečně je to důvod k tomu abys ji pomlouval?
Dobermann,Tvoje logika je jiná.. ty chceš dát v jiné hospodě za kuřecí řízek 120 korun.. a ani nevíš,jestli ten řízek je třeba udělanej na přepáleným oleji.
Kvalita ťapiny nebo spíše šuku s ní opravdu není lineární s její cenou, to se nám snažíš tady různě namluvit.
A já nepomlouvám tu dotyčnou, jen kritizuju ten Tvůj namyšlený přístup.
Jiná možnost je, že jsi pasák, a že Ti nevoní, že ceny v Brně jdou dolů. Naštěstí vetšina holek má rozum.
Dobermann píše:cortex.bm píše: Kvalita ťapiny ..není lineární s její cenou, to se nám snažíš tady různě namluvit.
možná že jsi pasák ty a štve tě, že jinde jsou ceny vyšší a jiní pasáci vydělávají víc než ty![]()
já jsem se ti nesnažil nic namluvit. ty ses mi snažil namluvit, že když holka vypadá jako tahle, že musí být arogantní a namyšlená.
...
Dobermann píše:gogo123 píše:Takže epidemie blbosti dorazila ze Slovenska už i na Moravu.
gogo, seš čůrák, víš to? že máš hluboko do kapsy mně mrzí, zaplaťpánbůh to tak nemá každej...
Dobermann píše:.. platil jsem 1500, ty peníze jsem měl připravené i když chtěla 1200, dal jsem jí všechno...
pozn.redakce 100 EUR.Dobermann píše:......tak té první buchtě bych dal klidně i sto......
Dobermann píše:...... vystavuješ svoji platební indispozici na odiv. kdybys měl sto miliónů, přišlo by ti podružné řešit rozdíl mezi 50-70-100 EURy.
gogo123 píše:Dobermann píše:gogo123 píše:Takže epidemie blbosti dorazila ze Slovenska už i na Moravu.
gogo, seš čůrák, víš to? že máš hluboko do kapsy mně mrzí, zaplaťpánbůh to tak nemá každej...Dobermann píše:.. platil jsem 1500, ty peníze jsem měl připravené i když chtěla 1200, dal jsem jí všechno...pozn.redakce 100 EUR.Dobermann píše:......tak té první buchtě bych dal klidně i sto......Dobermann píše:...... vystavuješ svoji platební indispozici na odiv. kdybys měl sto miliónů, přišlo by ti podružné řešit rozdíl mezi 50-70-100 EURy.
Co z toho vyplývá.............![]()
![]()
PS.Ta holka je skutečně pěkná
cortex.bm píše:Dobermann píše:cortex.bm píše: Kvalita ťapiny ..není lineární s její cenou, to se nám snažíš tady různě namluvit.
možná že jsi pasák ty a štve tě, že jinde jsou ceny vyšší a jiní pasáci vydělávají víc než ty![]()
já jsem se ti nesnažil nic namluvit. ty ses mi snažil namluvit, že když holka vypadá jako tahle, že musí být arogantní a namyšlená.
...
Ne, Dobermanne, nejsem pasák, pásáci nepíšou jako já.
Spíš to na mne působí, že Tebe štve, že v Brně ceny klesají.. a docela správně norníci zvažují které dají své oběživo.![]()
Ty máš zjevný problém pochopit psaný text. Přečti si to znovu..
.. kritizuju ten Tvůj namyšlený přístup... a nepíšu, že ta konkrétní Slovenka musí být namyšlená.
Psal jsem o tom, že ty s přiměřenou cenou bývají nejlepší.
Dám Ti příklad.. slečny z Bella, z Rozkoše, Cats.. samozřejmě výjimky jsou.
Dobermann píše:
Cortexi, jedno svoje tvrzení vytloukáš druhým, napíšeš, že ty co chtějí hodně jsou arogantní a namyšlené ale o téhle, která hodně chce /podle tebe/,
o té to už zrovna neplatí:-)
dej mi příklad a pod tu fotku co jsem tady dal dej nějakou buchtu z Brna, která vypadá takhle...
mimochodem, ta tvoje averze k pasákům je úžasná, Sandra z Čápkovy žádného pasáka neměla, tak byla podle tvýho gusta, škoda, že ji to stálo život...
mám u prdele, kolik holka odvádí, jsou to jejich vztahy ...
cortex.bm píše:
.... že mnohem raději zajdu za takovou Klárkou, Karin, Gábinkou a dalšími za 1200, a třeba několikrát. Těch za rozumné ceny kolem 1200 za hodinu je čím dál víc. Rozumné ceny se mají podporovat, je to zájem norníků a ne pasáků, samozřejmě.
To, že se to Dobermannovi nelíbí, je mně jasné.
cortex.bm píše:Dobermanne, naopak ta tvoje snaha zastávat se pasáků a vysokých cen je neuvěřitelná.A tak se člověk logicky ptá: čemu to slouží ?
cortex.bm píše:Zatahovat tam Sandru z Čápkové je zavádějící,stejně tak doplatily různé ťapiny na svého pasáka, který ji ubezdušil, balkánská kumunita atd . nemusí se jednat jen o Brno .. nemusí jít jen do extrému, stačí omezování osobní svobody.. ale to jde diskuze jinam.
cortex.bm píše:Určitě je logické a správné, když norníkovi není jedno kolik holka odvádí, respektive jde raději za tou, která neodvádí nic.![]()
cortex.bm píše:Pokud se ptáš, jaka "buchta" je stejná jako ta Slověna na té nablýštěné fotce, hodně fotografem upravené, stylizované se stříbrnou dekorací,
tak odpověď je jasná - záleží na vkusu.
V posteli, nahé, vypadají holky třebas úplně obyčejně, i ty nafocené s pozlátkem.
Třebas může být ta slovenská holka pěkná i reálně, třeba ale ne a bude jen hodně nalíčená, vytuněná, a pak v betli nic..
To Ti taková nablýskaná fotka neřekne.
cortex.bm píše:Psal jsem, že ty dražší obvykle bývají namyšlenější, zase je to případ od případu, jen si vzpomínám na tu Silvu, kdesi od Břeclavi...
cortex.bm píše:A souhlasím s gogem123, že mnohem raději zajdu za takovou Klárkou, Karin, Gábinkou a dalšími za 1200, a třeba několikrát. Těch za rozumné ceny kolem 1200 za hodinu je čím dál víc. Rozumné ceny se mají podporovat, je to zájem norníků a ne pasáků, samozřejmě.
gogo123 píše:cortex.bm píše:
.... že mnohem raději zajdu za takovou Klárkou, Karin, Gábinkou a dalšími za 1200, a třeba několikrát. Těch za rozumné ceny kolem 1200 za hodinu je čím dál víc. Rozumné ceny se mají podporovat, je to zájem norníků a ne pasáků, samozřejmě.
Jenom doplním:
Skutečnost, že nejlepší holky se rekrutují z Bella a nejenom díky ceně viz. recenze a zároveň mají pasáka je fakt , který je nutný zdůraznit. Ne každý pasák je lidumil a nechá holky zahálet, vykuřovat a koukat z okna. Holky jsou od toho aby makaly a vydělávaly ....i na pasáka. Ale chce to ale inteligenci hlavně holek, protože ty si hlavně určují ceny, bohužel ego a pýcha jim velí držet posranou cenu za každou cenu....ale ten chlap nepočká a jde se udělat jinam.
Nechci neustále chválit holky z Palackého i Kotlářské ale přišly na to a hlavně jim to takto funguje. Je to na nich vidět, spokojené, usměvavé.... a takové budeme podporovat.
A proto si myslím, že je zájem pasáků mít normální ceny, jenom ty děvčata se musí polepšit a rozhodně jedině tím získají. A holky za 1500 nemohou být z principu lepší jako Klárka,Gabča .....protože ani pořádně neví co sex je zač.
Dobermann píše:ty se zastáváš pasáků! to se cortexovi líbit nebude
gogo123 píše:Dobermann píše:ty se zastáváš pasáků! to se cortexovi líbit nebude
Víš co je strašný, že ani ti pasáci by tě nevzali mezi sebe, takového blba nepotřebují...to mi věř
Dobermann píše:gogo, chápu, že když máš vychozených pět tříd a většinu dvakrát, máš pocit, že jsi velký myslitel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků