Hledat  

Bratislava

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Bratislava

Příspěvekod senior » sob 21. led 2012, 13:03

Panove, zkontroloval jsem vas pravopis, zkontroloval znalost poctu a vseobecny rozhled a s uspokojenim mohu konstatovat, ze kdyby byla uroven pomocnych skol na takove vysi, jako jste prokazali, tak by to muselo byt s nasi republikou alespon radove lepsi. Podle debat nekterych tapin je tech par stovek jim zatim v soucasne dobe v podstate sumafuk. Nicmene prijde doba, kdy budete mit uplne jine starosti, a budete radi treba jako ja, ze alespon v ruce udrzim to pero. Tak prosim ukoncete neplodnou debatu a kdyz dobrmann neda pokoj , poslu mu nahubek i kdyz pes, ktery steka nekouse, ale kdo vi a gogovi tip na nejakou starsi a smradlavou, aby si povazovali toho, co maji.
senior

Příspěvekod Dobermann » sob 21. led 2012, 14:04

Beru na vědomí seniore. Dle Vašeho zájmu soudím, že to s Váma nebude tak špatné.
Jestli máte zájem, hoďte mi do PM adresu, pošlu Vám nějaké povzbuzovače erekce grátis, jste mi sympatický.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod senior » sob 21. led 2012, 14:17

Dobermann píše:Beru na věd
Supromí seniore. Dle Vašeho zájmu soudím, že to s Váma nebude tak špatné.
Jestli máte zájem, hoďte mi do PM adresu, pošlu Vám nějaké povzbuzovače erekce grátis, jste mi sympatický.

Supr, uz jsem zacal zavidet, ze ty objemy zvladnete prirozenou cestou a zatim... No nevadi vsechno je vlastne jen o predstavach. Me to docela vyhovuje bez povzbuzovacu, je to sice o penezich, protoze hodka nestaci, ale o to je to uzasnejsi!!!
senior

Příspěvekod Dobermann » stř 29. úno 2012, 19:46

ADR píše:
Dobermann píše:
Souhlasím s Dobermann
Tahle SK koc je super model.Vypadá skvěle.Takže 100 Eur OK.

sorry, ale není :cry: byl jsem za ní dneska, jak bych to řekl kulantně, ty fotografie jí velmi lichotí.
Byla vysolárkovaná tak, že to docela slušně maskovalo její špeky, ale ošklivou kůži na velmi průměrném obličeji to nezachránilo...
navíc se nesmělo prakticky vůbec nic, což mi ale už bylo víceméně jedno, vytřepal jsem se za pět minut a jel zpátky směr Brno:-)
jak jsem se zmýlil :(
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » pon 5. bře 2012, 20:08

Dobermann píše:
ADR píše:
Dobermann píše:
Souhlasím s Dobermann
Tahle SK koc je super model.Vypadá skvěle.Takže 100 Eur OK.

sorry, ale není :cry: byl jsem za ní dneska, jak bych to řekl kulantně, ty fotografie jí velmi lichotí.
Byla vysolárkovaná tak, že to docela slušně maskovalo její špeky, ale ošklivou kůži na velmi průměrném obličeji to nezachránilo...
navíc se nesmělo prakticky vůbec nic, což mi ale už bylo víceméně jedno, vytřepal jsem se za pět minut a jel zpátky směr Brno:-)
jak jsem se zmýlil :(

....no nechtěl jsem vám brát iluze :lol: :lol: ale pokud máte slabost na hezký Slovenky tak doporučuji Leu a Lucii, sice nejsou za 100 E ale dle mého názoru jsou hezčí i lepší než Barbara a Lucia a to je už co říct :shock:
veni vidi vici
gogo123

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské