Hledat  

Zkušenost s Erotickýmkontaktem..?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Zkušenost s Erotickýmkontaktem..?

Příspěvekod jemný01 » stř 1. úno 2012, 14:42

Zdánlivě je to trochu z jiného soudku, ale se zdejší tématikou to dost souvisí.
Máte někdo zkušenost s inzercí na Erotickykontakt.cz? Na tip od jednoho kámoše (který tam ale moc nebrouzdá) jsem zavítal na výše uvedené stránky. Všechno to vypadá ohromě lákavě. Mraky krásných holek (neprofesionálek), které mají jako ty chutě a chtějí si prý jen tak zaš..kat. Stačí si založit svůj profil (zdarma), pak procházet ty jejich a odpovídat (jen přes jejich portál, na tvůj mail tě to nepustí). Odpovědí ti přijde celkem dost a to mimořádně lákavých. Když odpovíš na cca 4, tak přijde to hlavní: K další komunikaci s dívkami je nutno založit si účet, a ten nejmenší je za 600,- měsíčně. Samozřejmě jsem si nic neaktivoval. Né že bych na to neměl, ale z principu se mi nechce sponzorovat kohosi, kdo vydělává na tvé hlouposti a nadrženosti a používá k tomu (možná?) nekalé taktiky. Třeba se pletu, třeba to není šméčko. Možná jsou to skutečné baby co ti zezačátku odpovídají a třeba to tak opravdu funguje. Proto se ptám jestli tam někdo inzerujete a s jakou úspěšností. Za případné pokušení a následné zklamání se nestyďte, já jsem taky málem naletěl :oops:
jemný01

Re: Zkušenost s Erotickýmkontaktem..?

Příspěvekod KozelLuis » stř 1. úno 2012, 17:35

Dospělej člověk a věří na pohádky. :lol: :lol: :lol:
Live long and prosper.
KozelLuis

Příspěvekod soliter. » stř 1. úno 2012, 18:52

PODVOD!
soliter.

Příspěvekod Huck » stř 1. úno 2012, 19:07

Je to jasné šméčko .... napálených je plný internet ...například http://www.podvodnefirmy.cz/erotick%C3%BD-kontakt
Huck

Příspěvekod gogo123 » stř 1. úno 2012, 20:37

:lol: :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » čtv 16. úno 2012, 13:12

No jestli to vidíš tak, že svět je plný nadržených bab, které jsou ochotné zamrdat si kdykoli s kýmkoli a zadarmo, tak to jsi hodně vedle... Ženskou k tomu musíš přesvědčit a to je hodně individuální umění, vyžadující mj. i talent...
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Zpět na Diskuse na téma