|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
extraKLient píše:MÁM DOTAZ: Bobříky i kypřejší tvary můžu taky a v poslední době jim dávám přednost. Marně v Brně hledám holku co mejmladší, co nejdrobnější baculku, která by se nechala hodně dlouho lízat, s klínem co nejzarostlejším a uvítám u ní squirt a oblibu uštědřit při lízání pořádný piss. Máte pánové nějaké doporučení? Díky...
amiga105 píše:mojdamojda píše:....hezky z ní tekla šťávička......bohdan píše:..... s pěkně mokrou šťávičkou.......
To má nějaké výtoky.......to se dá i léčit, ne. Začíná to být trapný, někdy méně znamená více.Tohle snad nepsal ani chlap.
cesta píše:extraKLient píše:MÁM DOTAZ: Bobříky i kypřejší tvary můžu taky a v poslední době jim dávám přednost. Marně v Brně hledám holku co mejmladší, co nejdrobnější baculku, která by se nechala hodně dlouho lízat, s klínem co nejzarostlejším a uvítám u ní squirt a oblibu uštědřit při lízání pořádný piss. Máte pánové nějaké doporučení? Díky...
na http://www.amateri.cz nikybrno plná pstava, věk 26 více si zjisti sám je v Bystrci
cesta píše:extraKLient píše:MÁM DOTAZ: Bobříky i kypřejší tvary můžu taky a v poslední době jim dávám přednost. Marně v Brně hledám holku co mejmladší, co nejdrobnější baculku, která by se nechala hodně dlouho lízat, s klínem co nejzarostlejším a uvítám u ní squirt a oblibu uštědřit při lízání pořádný piss. Máte pánové nějaké doporučení? Díky...
na http://www.amateri.cz nikybrno plná pstava, věk 26 více si zjisti sám je v Bystrci
Spendlik píše:Rád bych mladou Elišku s pěkně chlupatou nemá někdo zkušenost?
moravvia píše:Mám s Niky trochu jinou zkušenost - po telefonu nepříjemná, že spěchá k lékaři
a na dotaz orálku bez mě sprdnula, že je třeba umět číst, prý píše, že je vše s gumou...
Schválně jsem se na její nabídky na různých servrech dnes díval a toto NIKDE neuvádí.
Holt náladoví jsme všichni, je třeba to mít na paměti. Může se tak stát, že někdo
i přes dobré recenze od kolegů, moc spokojen nebude.
grafik píše:Niki 776770989 příjemná s bobříkem, obří kliťák, dobrý parkování čistý privát, plnoštíhlá asi 40 let velký kozy
Marta 776234198 příjemná s bobříkem, velký pysky , čistý privát, asi 60 let, blondýna plnoštíhlá
Katka - privát Eden , Běhounská 22, Brno - dlouhovlasá s opravdu velkým bobrem později byla na ulici Merhautova
Zuzka již zde citovaná ......
cesta píše:amiga105 píše:mojdamojda píše:....hezky z ní tekla šťávička......bohdan píše:..... s pěkně mokrou šťávičkou.......
To má nějaké výtoky.......to se dá i léčit, ne. Začíná to být trapný, někdy méně znamená více.Tohle snad nepsal ani chlap.
No ty máš dost Mig. Asi si tu jedinej kdo by měl jít k doktrovi,jistě ti vysvětlý, že mokrý orgasmus není výtok, u dtyčný jsem byl, vsunul prsty a byla mokrá. Aspoň pro mě je to známka toho, že jsem jí to dělal dobře a rád opakvaně dělám. Ono není umění mít plnou kundu gelu a nechat lízat borca gela a hrát divadlo, taky jsem tohle zažil. Proto jsem rád, že to jde i jinde a jinak, příjemně a přirozeně.Mě to vyhpvuje
Uživatelé procházející toto fórum: 11ford1 a 3 návštevníků