Bez komentáře:
2011-12-26 11:24:21 inzerentka51 napsal:
taky to delam hromadu let, hulvati jsou na vsech privatech a kdo se tomu tak vehementne brani, lze, jak kdyz tiskne, u me slovo chlap se rovnalo slovu hulvat a to vzdycky, bez ohledu na to, jakou jsem kdy vykonavala profesi, je to muj nazor a neminim o nem s nikym diskutovat....tecka...
2011-12-26 10:29:44 inz11111 napsal:
jo, fakt, rikas ze jsou ti chlapi tak primitivni,ze si budeme myslet o prdeli a psat o uzasnacich, kdyz myslis, ja si taky myslim, ze to oni stejne nepochopi
2011-12-25 15:05:53 inzerujici napsal:
chlapce zlaty, takhle se prece pred zakazniky vubec nehovori,nejedna, nevystupuje, to je vsechno schovane za skorapkou, pred nimi se rozplyvame srdecnosti jemnosti a milosti a ty vubec nevis nic, nevis ktera z nas co napise a kdo je kdo,nic nepoznas, nikdy
2011-12-25 11:46:29 inz11111 napsal:
u me taky ubozi vysiraci, a predevcirem jeden ze ja nepiju takovy kafe, ja jenom turka, druhy zase,ja turka nee, ja jenom instant a jeden ja nejim sladky, ja nesladim a na stole jsem mela zbytky polamaneho cukrovi a jak to zblajznul, ani nedejchal a na stole jsem mela v zavrene bomboniere posledni dva bonbonky a nez jsem se vratila z vedlejsi mistnost, tak mi hlasi, pomohl jsem ti od tech bonbonu, snedl jsem je, pak ze nezere sladky, ano jsou to hnusni c.raci opelichani orazeni, nenazrani atd.,atd.,atd....