Nechtěl jsem psát, ale jsem potěšen reakcema

Docela neuvěřitelné případy. Ale nechápu proč si třeba nezaložit vlákno "Ceny 1500/hod pro každou kurvu", viďte pane Dobermann a slečno Kioro.
To Kiora:
Proč by mladá holka neměla chtít 1500/h - není stará rašple za 1200/h

Ten hrách tady asi hážeme spíš my. Opakuju se, ale to že někdo bere 1000/hod, neznamená, že je stará a škaredá. Je dokonce lepší než ty, proto tě není třeba navštívit. Z tohoto formátu ti říkám že se nepovyšuj

A že tě oslovuju kurvo?? A to ti mám říkat bohyně? Ne, oslovuju tě tak proto, že jí jsi. Přeci nebudu autu říkat stůl a nebo člověku pařez.
(*doplnění v reakci na aktuální příspěvek : cha chá, tak to vidíš, říkáš že si o sobě nemyslíš že si víc a teď to i napíšeš. Proto jsem ti to taky říkal, vždyť umím číst.)
38 příspěvek na téma...musím odvádět pasákovi a další náklady

A že by jsme nevěděli že se platí inkaso??? Myslíš že ve fabrice řekne dělník řekne...dejte mi na poplatky (byt, telefon, auto, děcka) + plat?

Ne ééé, to se platí normálně z platu. To tak v reálném světě funguje a nikoho tvé nářky že máš jen 1000/hod čistého nezajímají.
A jestli jsme na tom stejně? Ne nejsme. Já se živím poctivou prací, kterou nemůže dělat každý, což mi dává na významu. Ty se živíš prací, kterou může dělat každá, úplně každá

To znamená že patříš do kategorie jako uklízečka. Ta se ohodnocuje ca 54kč/hod. Ty máš 20x víc, což je neadekvátní a proto tady na to upozorňujeme ostatní norníky.
O kurvy nejde. Ať si nahodí cenu jakou chcou. Jen jsem dal návod, že se jim to může v brzké době velice vyplatit jak finančně, tak ohledně zdravotních a vůbec životních rizik, pokud se budou snažit nabídnout lepší cenu a dobré služby.
A jestli ti ty 300kila jsou dost, tak se neušklebuj nad tím, že je to dost i pro nás.

To byl teda argument jako prase...pro mě je to dost a vy ste nicky, řešíte 3kila