Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod soliter. » pon 20. úno 2012, 15:21

Dobermann píše:
... Jenom myslím, že když už člověk ztrácí všechnu sebeúctu a vydělává si vlastním tělem, asi by za to měl dostat aspoň trochu zaplaceno.
A to nějakých 700 korun čistého určitě není...

myslím, že na privátech dělají tuto práci dobrovolně, takže o nějaké ztátě sebeúcty tu nemůže být řeč.
a že 700 Kč, a to navíc čistýho, je málo peněz....?!
soliter.

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 15:42

není 700 jako 700, 700 jsem měla za jednu 12hodinovou směnu co by servírka, to bylo fajn, ale za hodinu sexu je to pro mě málo, zvlášť když člověk musí někdy vydržet s někým hodně nepříjemným. neprodávám brambory na trhu, prodávám sebe. a asi si sebe cením víc než na 700 :) je jasné že se teď strhne debata jak jsem namyšlená a hraju si na něco víc, i když jsem jen kurva, ale je snad špatné si sebe vážit aspoň za cenu pro mě přijatelnou? pokud ta cena není přijatelná pro ostatní, ať nechají být...
Kiora

Příspěvekod gogo123 » pon 20. úno 2012, 15:46

Kiora píše:.... i když jsem jen kurva, ale je snad špatné si sebe vážit aspoň za cenu pro mě přijatelnou? pokud ta cena není přijatelná pro ostatní, ať nechají být...

.....správně, nechte ji už být.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 15:59

Nechtěl jsem psát, ale jsem potěšen reakcema :D Docela neuvěřitelné případy. Ale nechápu proč si třeba nezaložit vlákno "Ceny 1500/hod pro každou kurvu", viďte pane Dobermann a slečno Kioro.

To Kiora:
Proč by mladá holka neměla chtít 1500/h - není stará rašple za 1200/h :D Ten hrách tady asi hážeme spíš my. Opakuju se, ale to že někdo bere 1000/hod, neznamená, že je stará a škaredá. Je dokonce lepší než ty, proto tě není třeba navštívit. Z tohoto formátu ti říkám že se nepovyšuj :!: A že tě oslovuju kurvo?? A to ti mám říkat bohyně? Ne, oslovuju tě tak proto, že jí jsi. Přeci nebudu autu říkat stůl a nebo člověku pařez.
(*doplnění v reakci na aktuální příspěvek : cha chá, tak to vidíš, říkáš že si o sobě nemyslíš že si víc a teď to i napíšeš. Proto jsem ti to taky říkal, vždyť umím číst.)

38 příspěvek na téma...musím odvádět pasákovi a další náklady :D A že by jsme nevěděli že se platí inkaso??? Myslíš že ve fabrice řekne dělník řekne...dejte mi na poplatky (byt, telefon, auto, děcka) + plat? :D :D Ne ééé, to se platí normálně z platu. To tak v reálném světě funguje a nikoho tvé nářky že máš jen 1000/hod čistého nezajímají.

A jestli jsme na tom stejně? Ne nejsme. Já se živím poctivou prací, kterou nemůže dělat každý, což mi dává na významu. Ty se živíš prací, kterou může dělat každá, úplně každá :!: :!: To znamená že patříš do kategorie jako uklízečka. Ta se ohodnocuje ca 54kč/hod. Ty máš 20x víc, což je neadekvátní a proto tady na to upozorňujeme ostatní norníky.
O kurvy nejde. Ať si nahodí cenu jakou chcou. Jen jsem dal návod, že se jim to může v brzké době velice vyplatit jak finančně, tak ohledně zdravotních a vůbec životních rizik, pokud se budou snažit nabídnout lepší cenu a dobré služby.

A jestli ti ty 300kila jsou dost, tak se neušklebuj nad tím, že je to dost i pro nás. :P To byl teda argument jako prase...pro mě je to dost a vy ste nicky, řešíte 3kila :D :D :D
Kugos

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 16:08

Kugos

naprosto nic jsi nepochopil a není možné se s tebou normálně bavit, protože tě jen spíš baví mě za každou cenu urážet a dávat mi s opovržením najevo co jsem nebo nejsem. Já jsem kurva ale neznamená to že mě tak můžeš oslovovat a vysmívat se mi. Já ti taky neříkám že jsi ubohý kkt který si i za tu mrdačku musí zaplatit ;)

Můžu něco psát desetkrát, ale ty si prostě pořád meleš svoje. Tímto s tebou končím diskuzi, protože jí nejsi schopen.
Kiora

Příspěvekod Kugos » pon 20. úno 2012, 16:28

To Kiora:
Říct mi to můžeš, ale to budeš do toho pořád tahat invektiva, což pak nebere konce a je to nesmyslné. Já tě tak nazývám, protože se tak ta práce a pozice prostě jmenuje. Chápeš, já ti nepotřebuju nic nalhávat a ty si snad také ne.
Co se týká mě, tak by si musela pozorně číst. Jdu na privát jako za službou, ukojit potřebu a můžu si vybrat jako v samoobsluze. Finančně mě takové rychlovky vyjdou stejně jako oblbování na baru a časově ušetřím hrůzu hodin. Pokud jsem ve vztahu, tak nepodvádím a nepáchnu na privát ani náhodou.
Ale, abych tě potěšil 8), já v žebříčku mám takové kurvy víš, jak manželky a přítelkyně, které zanáší. Prostě nesnáším, lži, podvody, nevěry.
Kugos

Příspěvekod Praseslav » pon 20. úno 2012, 16:56

Kiora píše:.... Já ti taky neříkám že jsi ubohý kkt který si i za tu mrdačku musí zaplatit ;)

:) Konečně se snad i natvrdlí pánové Dobermann a Jemný dozví, co si i o nich slečna Kiora myslí. Akorát to neříká nahlas. :lol: :lol:
Praseslav

Příspěvekod Robokop » pon 20. úno 2012, 17:30

Kiora píše:není 700 jako 700, 700 jsem měla za jednu 12hodinovou směnu co by servírka, to bylo fajn, ale za hodinu sexu je to pro mě málo, zvlášť když člověk musí někdy vydržet s někým hodně nepříjemným. neprodávám brambory na trhu, prodávám sebe. a asi si sebe cením víc než na 700 :) je jasné že se teď strhne debata jak jsem namyšlená a hraju si na něco víc, i když jsem jen kurva, ale je snad špatné si sebe vážit aspoň za cenu pro mě přijatelnou? pokud ta cena není přijatelná pro ostatní, ať nechají být...

Slečně Kioře je 700 Kč za 1h sexu málo, ještě aby ne, když existují dutý hlavy, který jsou ochotný navalit 1500/h.
Kiora není vůbec hloupá. Drž se děvče! :D :D
Robokop

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 18:21

Praseslav píše:
Kiora píše:.... Já ti taky neříkám že jsi ubohý kkt který si i za tu mrdačku musí zaplatit ;)

:) Konečně se snad i natvrdlí pánové Dobermann a Jemný dozví, co si i o nich slečna Kiora myslí. Akorát to neříká nahlas. :lol: :lol:

I kdyby řekla - je to pravda. Proč by mně to mělo pohoršovat? Samozřejmě, že je ubohé platit za sex. Mám kámoše, co by se k tomu nikdy nesnížili,
bylo by to pod jejich úroveň. Snad si nemyslíš, že mně tím nějak rozčílíš...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 18:32

Kugos píše:Nechtěl jsem psát, ale jsem potěšen reakcema :D Docela neuvěřitelné případy. Ale nechápu proč si třeba nezaložit vlákno "Ceny 1500/hod pro každou kurvu", viďte pane Dobermann a slečno Kioro.

To Kiora:
Proč by mladá holka neměla chtít 1500/h - není stará rašple za 1200/h :D Ten hrách tady asi hážeme spíš my. Opakuju se, ale to že někdo bere 1000/hod, neznamená, že je stará a škaredá. Je dokonce lepší než ty, proto tě není třeba navštívit. Z tohoto formátu ti říkám že se nepovyšuj :!: A že tě oslovuju kurvo?? A to ti mám říkat bohyně? Ne, oslovuju tě tak proto, že jí jsi. Přeci nebudu autu říkat stůl a nebo člověku pařez.
(*doplnění v reakci na aktuální příspěvek : cha chá, tak to vidíš, říkáš že si o sobě nemyslíš že si víc a teď to i napíšeš. Proto jsem ti to taky říkal, vždyť umím číst.)

38 příspěvek na téma...musím odvádět pasákovi a další náklady :D A že by jsme nevěděli že se platí inkaso??? Myslíš že ve fabrice řekne dělník řekne...dejte mi na poplatky (byt, telefon, auto, děcka) + plat? :D :D Ne ééé, to se platí normálně z platu. To tak v reálném světě funguje a nikoho tvé nářky že máš jen 1000/hod čistého nezajímají.

A jestli jsme na tom stejně? Ne nejsme. Já se živím poctivou prací, kterou nemůže dělat každý, což mi dává na významu. Ty se živíš prací, kterou může dělat každá, úplně každá :!: :!: To znamená že patříš do kategorie jako uklízečka. Ta se ohodnocuje ca 54kč/hod. Ty máš 20x víc, což je neadekvátní a proto tady na to upozorňujeme ostatní norníky.
O kurvy nejde. Ať si nahodí cenu jakou chcou. Jen jsem dal návod, že se jim to může v brzké době velice vyplatit jak finančně, tak ohledně zdravotních a vůbec životních rizik, pokud se budou snažit nabídnout lepší cenu a dobré služby.

A jestli ti ty 300kila jsou dost, tak se neušklebuj nad tím, že je to dost i pro nás. :P To byl teda argument jako prase...pro mě je to dost a vy ste nicky, řešíte 3kila :D :D :D

Kugosi, ty jsi docela zamindrákový chudák. Není nic trapnějšího, než nadávat do kurev někomu, před kým se potom ponížím a zaplatím mu za to, aby mi podržel:-)
Schválně, jestli seš takovej tvrďák a říkáš dotyčné kurvo, když přijdeš na objednávku? řekl bych, že potom říkáš autu stůl a člověku pařez :wink:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 20. úno 2012, 18:41

soliter. píše:
Dobermann píše:
... Jenom myslím, že když už člověk ztrácí všechnu sebeúctu a vydělává si vlastním tělem, asi by za to měl dostat aspoň trochu zaplaceno.
A to nějakých 700 korun čistého určitě není...

myslím, že na privátech dělají tuto práci dobrovolně, takže o nějaké ztátě sebeúcty tu nemůže být řeč.
a že 700 Kč, a to navíc čistýho, je málo peněz....?!

Nenapadlo tě někdy, že jsou třeba i svobodné matky, které to prostě samy nedávají? Řekl bych, že pětikilo braly i štětky za komančů,
jenomže od té doby šla průměrná mzda nahoru asi desetkrát...
Všichni by chtěli chodit do pěkných bytů, mít čisté a velké ručníky, vyprané prostěradla, super kočky příjemné za všech okolností...
a to vše pokud možno za tři kila :wink:
Dobermann

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 18:59

Praseslav

to jsem psala uzivateli Kugos a dobre to vis, takze sem ty dva do toho vubec netahej. Nejde o to co si myslím, jde o to, ze nikomu nemam potrebu nadavat jako on. Platí vsichni ale ne kazdy je takovy ubozak jako treba on.

S nekteryma se vazne neda diskutovat, jde videt ze se jen snazi vyvolat konflikty. Beda jak ma nekdo jiny nazor nebo nedej boze kdyz si "nejaka kurva" dovoluje vubec neco k tomu rict ;) presne kvuli takovym neprijemnym lidem by ty holky mely mit vsechny cenu 1500 :D :D
Kiora

Příspěvekod Robokop » pon 20. úno 2012, 19:30

Dobermann píše:
Nenapadlo tě někdy, že jsou třeba i svobodné matky, které to prostě samy nedávají? Řekl bych, že pětikilo braly i štětky za komančů,
jenomže od té doby šla průměrná mzda nahoru asi desetkrát...
Všichni by chtěli chodit do pěkných bytů, mít čisté a velké ručníky, vyprané prostěradla, super kočky příjemné za všech okolností...
a to vše pokud možno za tři kila :wink:

Wow, :shock: to jsem nevěděl, že Kiora a holky, co choděj za 1500/h jsou ve skutečnosti “svobodné matky” :shock: , co by to za ubohou mzdu 700/h "prostě samy nedávaly” :( :cry: . Dobermanne, fakt se nech vyšetřit! :lol:
Robokop

Příspěvekod Praseslav » pon 20. úno 2012, 19:43

Dobermann píše:
Praseslav píše:

I kdyby řekla - je to pravda. Proč by mně to mělo pohoršovat? Samozřejmě, že je ubohé platit za sex. Mám kámoše, co by se k tomu nikdy nesnížili,
bylo by to pod jejich úroveň. Snad si nemyslíš, že mně tím nějak rozčílíš...

Prostě Kiora a u nohy jí sedí Dobermann věrný obranář jejích vysokých cen. Haf, haf! :lol: :lol:
Praseslav

Příspěvekod Kiora » pon 20. úno 2012, 19:48

Prostě Praseslav co už nemá žádný rozumný argument :D

Nevím, je to zbytečné, kdo nechcete platit 1500 tak neplaťte, však sami říkáte že holky co mají ceny 1500 tak jsou stejně k ničemu a je přece spousta privátů kde mají levnější ceny, tak je nechte se svýma patnácti stovkama a kašlite na nějaké bojkoty omg :D
Kiora

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma