Kugos píše:No ale urážka to je. Já je nepoužívám, protože nevedou ke konstuktivnímu jednání. Je to zbytečné. Používá se to v návalu zlosti, používají je nevyrovnaní jedinci, přitom stačí obyčejná sebekontrola.
Nízká potřeba to je. Stejně tak nízká práce, kterou může dělat opravdu každý. A jak jsem řekl, nic proti, ale musí si být člověk vědom. Já se stejně ohradím i na inženýra, když si tady bude vyskakovat jen tak, z principu. A to Kiora udělala. Povyšoval se nad ostatní v úvodu.
Proč za to bojuju? Protože jak jsem řekl, je to neadekvátní ohodnocení a za 1500 to nestojí a asi největší naše síla je v tom, že stejná kvalita je i za 1000kč. Jsme tu jako informace pro nezkušené a začínající a pro méně informované. Říkame jim nechoďte tam. A navíc to může přinést větší výběr, odstranění škaredých slečen, špatných služeb. Mně to úsporu nepřinese, já 1500 neplatím
Můj příjem je relativní, pro někoho málo, pro jiné moc. Ale dovolit si tyto služby můžu, proto o nich diskutuju.
Jestli hledáš jenom kvalitu služeb a je ti jedno, kdo ti je dělá, pak ti závidím. Jsem trošku zmlsaný, poslední dobou si prolítnu inzeráty a pak se radši proženu sám....