Hledat  

Vulcan vs.Dobermann a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Vulcan vs.Dobermann a další

Příspěvekod Chatman » čtv 15. bře 2012, 18:53

Vážený seniore, kvůli mě se nic přepisovat nemusí, hlavně ne encyklopedie, to bych byl fakt naštvaný :D :D :D
Seniore, já tady hodil jen scren z Norníků, já si to z palce nevycucal. A hlavně, můžete třikrát hádat, s kým si dotyčný tom20 o syfilidě psal ..
Nu což, musíte také číst jinde , nejen tady na SexPrivat4you.
Seniore, mám se snad domnívat, že si také nevážíte svého zdraví, když tak všechno zlehčujete :D Pro Boha svatého, už se konečně vzpamatujte :!: Mám strach z jedné věci, že přijdu na privat a mohu něco chytit, nebo snad mám udělat otočku, když uvidím na dívce nějaký pupínek a bude mi trapné se zeptat : co to máš na tváři nebo na p..stejně by mi dívka pravdu neřekla. A proč narážím neustále na bezpečný sex ? Opět můžete tříkrát hádat, snad vám to všem docvakne.
Rád jsem si s váma seniore popovídal. :wink:
Chatman

Příspěvekod senior » čtv 15. bře 2012, 19:35

Chatman píše:Seniore, mám se snad domnívat, že si také nevážíte svého zdraví, když tak všechno zlehčujete :wink:

Chatmane, je s vámi zbytečné debatovat, protože nerozumíte textu, kde je napsáno, že citací vámi uvedeného blábolu o virusu sifilidy bez komentáře uvádíte ve zmatek čtenáře. A o umytí nákazy rovněž.
A neumíte číst, protože
senior píše:A přímo trestuhodné je nebezpečí zlehčovat, že mýdlo všechno spraví!
Ale jenom vůl může spoléhat na to, že se umyje mýdlem.
A když se bude dloubat prsty v přirození, tak mu guma stejně nepomůže, když někde bude mít sebemenší oděrku.

Tedy pane, myslím si, že na rozdíl od vašich příspěvků jsem vůbec nic nezlehčoval.
Jen jak jsem pozoroval, máte problémy s analýzou a pochopením významu textu nejenom mého, ale i u jiných přispěvatelů.
A polemizujete s výroky, které nikdy nebyly vyřčeny.
Nedivím se, měl by jste přestat číst bulvární investigativní tisk a více se zaměřit na reálné a objektivní hodnocení privátů.

Musel jsem uvedené věty napsat zvlášť, aby jste pochopil, že nic nezlehčuji. Doufám, že uvedené citace vás přesvědčí o tom, že chyba je na vaší straně.
senior

Příspěvekod Chatman » čtv 15. bře 2012, 19:55

Seniore, takže ještě jednou, byl to scren z Norníků, který jsem tady zkopíroval, pokud opravdu nechcete chápat či mě rozumět, je vaše chyba, v tom případě doporučuji si nasadit brýle či rozsvítit lampičku :wink: Také vím dobře, že mýdlo na pohlavní nemoc nepomůže, spíše by jste měl napsat a poučit dotyčného tom20 , takže vysvětleno po lopatě přímo Vám.
Co se týče Vašeho doporučení, beru na vědomí, rád si nechám vždy od staršího poradit :wink:
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » pát 16. bře 2012, 10:35

Chatmane - i když jsi se tady zmiňoval o "svobodě slova a písma", možná by sis mohl uvědomit, že některé tvé výroky by mohly být posuzovány jako porušení zákona - v tvé citaci podtrhuji:
Chatman píše:od Chatman » úte 13. bře 2012, 18:24
To jsou citace vulcana, ale chová se jak slizké hovado, potají si stahuje kondom. Když je dívka nezkušená, nepozná , že ji šuká bez gumy..a pokud na to dívka přijde, je pozdě..Tímto pan DOKTOR vulcan roznáší různé pohlavní nemoce. Nebojím se napsat, že by měl být za své sex.chování trestně stíhaný, protože to dělá záměrně.

i když se tady každý z nás prezentuje pod nickem, přesto jsme každý z nás (tedy i ty i vulcan) konkrétní osoby s osobnostními právy.

takže pokud nevíš, na tvé (nepodložené) tvrzení, že "vulcan záměrně roznáší různé pohlavní nemoce", by šlo uplatnit §206 trestný čin pomluvy:
Kromě ochrany osobnostních práv prostřednictvím civilního soudu je možná ještě ochrana prostřednictvím orgánů činných v trestním řízení – stávající trestní zákon totiž obsahuje v § 206 skutkovou podstatu trestného činu pomluvy. Uvedené ustanovení říká, že
„(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.

(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.“

Pozn. - nejsem vulcanův mluvčí ani advokát, nevyhrožuji ti, jen upozorňuji ... 8)
petr.2004

Příspěvekod Chatman » pát 16. bře 2012, 11:04

petr.2004 , proč jsi nepotrhl i druhou větu, ve které píši: Nebojím se napsat....
Za druhé : opravdu chceš tento vlak rozjet ?
Čekám na odpověd.
Chatman

Příspěvekod Chatman » pát 16. bře 2012, 11:06

Omluva : správně je NEPODTRHL :lol:
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » pát 16. bře 2012, 14:18

Chatman - omlouvám se, pokud jsem v tobě vzbudil dojem, že svým příspěvkem snad chci nastartovat nějakou debatu - bohužel tě nemohu považovat za partnera schopného diskutovat na určité úrovni... :wink:

Takže napsal jsem a podtrhl to, co jsem chtěl, a považoval za relevantní.
8)
petr.2004

Příspěvekod Chatman » pát 16. bře 2012, 14:35

Hledej blbečku dál nějaké §§§, za které bych mohl být trestně stíhaný. Zřejmě se tady považuješ za největšího chytrolína, honiču --:o
A teď mazej na Amatéry se vyhonit , blbečku :!:
Chatman

Příspěvekod Asanami » sob 17. bře 2012, 3:13

Chatman píše: petr.2004 , proč jsi nepotrhl i druhou větu, ve které píši: Nebojím se napsat....
Čekám na odpověd.

Chatman píše:Omluva : správně je NEPODTRHL

Já zase nejsem mluvčí petr.2004, ale přátelsky tě pobízím:
Strč si svoje kecy někam, ty plantážníku nečesaný.. abych použil frázi z Rychlých šípů. :D

Chatmane, co píšeš, ty musíš být silně fetlej..
Asanami

Příspěvekod Rafael » sob 17. bře 2012, 3:34

petr.2004 píše:Chatman - omlouvám se, pokud jsem v tobě vzbudil dojem, že svým příspěvkem snad chci nastartovat nějakou debatu - bohužel tě nemohu považovat za partnera schopného diskutovat na určité úrovni... :wink:

Takže napsal jsem a podtrhl to, co jsem chtěl, a považoval za relevantní.
8)

petr.2004
myslím, že jsi to napsal správně a jasně.
Chatmanem a Dobermannem se nedá diskutovat, možná je to jedna osoba, nevím, ale zjevně jim (jemu) jde o rozeštvání diskuze, vadí jim (jemu) dobré recenze na kvalitní a ne drahé dívky ( tedy spíše na priváty, kde jsou ceny kolem 1200-1300/h).
Snaha těchto pánů je ale marná, současný trh si tyto ceny kolem 1200/h přímo vyhledává, bez ohledu na názor norníků nebo pasáků.
Rafael

Příspěvekod gogo123 » sob 17. bře 2012, 8:36

Rafael píše:..... současný trh si tyto ceny kolem 1200/h přímo vyhledává, bez ohledu na názor norníků nebo pasáků.

Chtěl jsem to dlouhou dobu napsat, ceny si nestanovujeme my ale trh.....je mi to docela jedno jestli si holka napíše 1500...já za ní prostě nepůjdu a když chce holka prosedět u okna svoje mládí je to její věc :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » ned 18. bře 2012, 12:31

Asanami píše:
Chatman píše: petr.2004 , proč jsi nepotrhl i druhou větu, ve které píši: Nebojím se napsat....
Čekám na odpověd.

Chatman píše:Omluva : správně je NEPODTRHL

Já zase nejsem mluvčí petr.2004, ale přátelsky tě pobízím:
Strč si svoje kecy někam, ty plantážníku nečesaný.. abych použil frázi z Rychlých šípů. :D

Chatmane, co píšeš, ty musíš být silně fetlej..

Takže rychlé šípy na mě :D :D :D , můžete mi zasraní puboši říci kdo z Vás je Mirek Šulín :?: :D :D :D
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » pon 19. bře 2012, 11:27

malá hádanka - když si ke stolu se 4 místy společně sednou Kmotr, Dobermann a Chatman, kolik židlí bude obsazených:
a) jedna :?:
b) dvě :?:
c) tři :?:

:wink:
petr.2004

Příspěvekod Dobermann » pon 19. bře 2012, 15:41

petr.2004 píše:malá hádanka - když si ke stolu se 4 místy společně sednou Kmotr, Dobermann a Chatman, kolik židlí bude obsazených:
a) jedna :?:
b) dvě :?:
c) tři :?:

:wink:

můžu tě uklidnit, že mi naprosto nedělá problém být se svým názorem osamocen, i kdyby mi nadávalo celé fórum je mi to jedno...
první nick jsem zrušil, druhý založil, nemám důvod provozovat současně víc nicků... btw. Chatman dělá pravopisné chyby, že by mně musela hanba fackovat...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 19. bře 2012, 15:42

btw. pokud si nějaký nick založím, vždycky je to podle nějakého filmu, a film Chatman ještě nenatočili, nebo jo?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma