Hledat  

Olomouc-privat Pusinky 722 091 666

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc-privat Pusinky 722 091 666

Příspěvekod jarek02 » ned 25. bře 2012, 22:50

Zdravim!
Nedavno jsem mel cestu pres Olomouc tak jsem si rikal ze zkusim jak to vypada v jinych nez domacich vodach.
Vybral jsem si privat Pusinky, Mosnerova xx. Kolem je nova zastavba, maminky s kocarky...asi je jim jasne kam se panove zenou furt do stejneho vchodu.
Byt je celkem novy, pekny, cisty a prostorny. Holky staly nastoupeny hned za dverma v pradle v "hale" (centralni mistnost odkud vedou dvere na vsechny strany). Ackoliv naprivat.cz maji holky uvedene vsechny skoro stejne praktiky, realita je trosku jina ale holky rekly co ktera delaji, domluva dobra a pohodova. Vybral jsem si nakonec Leu. Kvuli reseni bytu (jakykoli pruchod bytem musi byt skrze centralni mistnost) hrozi nebezpeci setkani s jinym nornikem. Holky to ale maji dobre vychytany (slysel jsem jak se domlouvaji "on uz je? ok, muzes jit") takze k takovym situacim nedochazi.

Nejdriv domluva - zakladni ceny 800/1000/1300 za 30/45/60minut a k nim spousta priplatku (400 za oral bez, 400 za 69, 300 aby se slecna nechala vylizat...). Domluva na praktikach, zaplaceni predem a do sprchy. Koupelna pekna, bezne velikosti, rucnik cistej a dostatecne velkej (akorat by holky mohly pouzit trochu avivaze pri prani). Lea jeste chvili behala po byte sem a tam ale kdyz jsem prisel do pokoje, byla u me opravdu za malinkou chvilicku.

Lea je celkem pohledna, stihla postava, inzeruje 23let ale vypada (zejmena ve tvari) starsi - i tim jakym zpusobem komunikuje. Hadal bych tak 28. Navic ma na bocich a nad zadeckem drobne strie - asi holka nekdy rychle pribrala a zase shodila. Prsa mensi 2, takovy mekky visaky..na druhou stranu zajimave tvarovany, hezky dvorce.. Hlavne je ale Lea prcek. Tady ovsem neplati "co je male to je mile", zkratka je jen mala. Komunikace s ni (zvedla mi poprve telefon) dobra az vyborna, neni hloupa takze se s ni da i promluvit (ale kvuli tomu tak clovek neprijel).

Holky maji na jednom pokoji gynekologicky kreslo coz je velice zajimave zpestreni. Tim ale bohuzel to nejlepsi skoncilo.
Sice nic nenamitala proti objeti ale odvracena hlava, skoro jen aby to pretrpela. O mazleni jsem si mohl nechat jen zdat. Pak to zkousela rukou coz ji moc neslo a do oralku se ji moc nechtelo..ale ani ten ji moc nesel. V sexu aktivita mala. Aby se nemusela tolik objimat tak misto misionare navrhla zezadu - to ja rad takze jsem nebyl proti.
Celkove pristup bych rekl mirne odtazity, je jasne videt vztah klient-poskytovatelka (zadny jako u milenky). Holka uz nejake zkusenosti evidentne ma. Udajne to ma jen jako bokovku na obcasny privydelek.
Cas je prisne sledovan (od vstupu do bytu :evil: ) a po uplynuti kolegyne vyrazne tukaji na dvere.

Celkove:
domluva 1
byt 1- (postel je slozena ze dvou casti a prkno uprostred tlaci kdyz clovek kleci)
oral 4+ (holka se snazila i kdyz ji to neslo)
sex 4
Opakovat s Leou urcite nebudu, navstevu Pusinek si jeste rozmyslim (casova politika neni nejlepsi a kvuli priplatkum neni moc dobra ani cena).
jarek02

Re: Olomouc-privat Pusinky 722 091 666

Příspěvekod pjotr » čtv 29. bře 2012, 17:32

Na tomto privátu jsem byl vloni na jaře, tenkrát se ještě nejmenoval Pusinky, ale B-1. Na tom až tak nezáleží, protože adresa i popis vybavení odpovídá.
Byl jsem s Klárou, připadala mi nejhezčí ze tří, které se mi ukázaly v té vstupní hale/chodbě. Společná sprcha nebyla, šukem nenadchla ani neurazila, prostě šedý průměr. Příplatky za všechno - líbání, lízání, kouř bez gumy.... Gynekologické křeslo bylo zajímavé zpestření, ale kvůli němu se vracet nebudu. Jinak je to milá a inteligentní holka, studentka UP, dobře se s ní kecalo, ale to prostě na opáčko nestačí. I když možná s časem uzrála, kdo ví...
pjotr

Příspěvekod ratat » pon 13. dub 2015, 10:07

Zdravím, bohužel se přidám k ne úplně nejmilejším recenzím, v podstatě vše probíhalo dost podobně byl to takový průměr, takže za mě asi opakovat nebudu. :roll:
ratat

Příspěvekod tigerone » čtv 14. dub 2016, 7:26

Mohl by přidat osobní postřeh někdo, kdo má aktuálnější zkušenost? Díky.
tigerone

Zpět na Dívky mimobrněnské