Hledat  

GOGO vs. Chatman a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: GOGO vs. Chatman a další

Příspěvekod Chatman » pon 2. dub 2012, 18:36

Problémy teprve budeš mít.
Chatman

Příspěvekod policie » pon 2. dub 2012, 21:59

Delší dobu to tady sledujeme a určitě nás budete zajímat.
policie

Příspěvekod gogo123 » pon 2. dub 2012, 22:15

policie píše:Delší dobu to tady sledujeme a určitě nás budete zajímat.

....no tak Chatman....dáme si scuka na policii a můžeš mne obvinit z čeho chceš. Ale pozor, má hodina stojí 5000 Kč. Napiš kdy a kde... :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 7:55

Tak proč už nezakročíš ? Já jsem pro !!!V čem je problém ?? Tak šup, šup, ať to lítá, pasáci patří do kriminálu.
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 7:57

gogo123 píše:

....no tak Chatman....dáme si scuka na policii a můžeš mne obvinit z čeho chceš. Ale pozor, má hodina stojí 5000 Kč. Napiš kdy a kde... :D

Ty pozore a scuku :lol: :lol: :lol: , u soudu se sejdeme..
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 8:00

Prosil bych Policii č.r., aby konečně zasáhla. Nebo bude jen žvanit ?
Chatman

Příspěvekod Richard1 » úte 3. dub 2012, 8:05

Chatman píše:Prosil bych Policii č.r., aby konečně zasáhla. Nebo bude jen žvanit ?

Ona ti odepíše hned jak se připojíš :lol: :lol: :lol:
Richard1

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 8:07

Prosil bych Policii č.r., aby konečně zasáhla. Nebo bude jen žvanit ???
Chatman

Příspěvekod technik » úte 3. dub 2012, 9:28

v tvém případě by asi bylo lépe kdyby zasáhl Chocholoušek , a nebo nějaký detenční ústav
technik

Příspěvekod Chatman » úte 3. dub 2012, 12:58

technik píše:v tvém případě by asi bylo lépe kdyby zasáhl Chocholoušek , a nebo nějaký detenční ústav

Já bych raději Policii č.r. Chocholoušek by mě rozmazloval a v detenčním ústavu bych měl volnost-to já právě nechci :wink:
Chatman

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 1:07

Chatman píše:Timure, věř mi nebo ne, opravdu nechodím po levných privátech, hlavně ne tam, kde je pasák-ci, špína, svrab a neštovice. raději si zaplatím 1 500,- a více, než abych zaplatil 1 200,- a cítil se jak ve fabrice nebo v prodejně lidského masa
… . Nasaďte si cenu třeba 1500-1600,- i více, holky v klubu mají ceny 2800,- z toho mají polovinu a dělají stejnou práci ja vy na privátech. Pokud si myslíte, že Vám chlapi nezaplatí takovou částku, jste na omylu. Jen tady pár blbečků vyskakuje, že to je hodně, ale naštěstí nejsou všichni chlapi stejní :

Je nesmyslem srovnávat ceny v klubech a na privátech. :idea:
Jednak - jak fungují (či spíše nefungují) nyní noční kluby :?: , myslím tím plošně po republice, nemyslím jednotlivé případy. Určitě jich vždy bude fungovat určité množství, vždy budou chodit chlapi v noci, po tahu atd.

Ale je iluzorní, že si vždy holky z klubu vydělají.
Nedávno jsem mluvil v Praze s jednou VŠ, inteligentní a zároveň zkušenou dívkou, která vystřídala více klubů, a stěžovala si, že často pánové do klubu přijdou, dají si drink, ona si s nimi 2 hodiny baví o kokotinách, a pak se zvednou, že jsou domů, na pokoj prej ne, jsou unavení..Konkrétně se jedná o kluby Sweet Paradise, K5, Ariadné, kde ta studentka dříve byla.

V Praze většina privátů, co měla vyšší cenu, skončila nebo živoří. A to v Praze je sice velká konkurence, ale zároveň i větší množství solventních zákazníků.

:idea: Je nesmyslem tvrdit, že cena 1200 udělá z privátu chlív.
Chatman, to jen je v Tvé chorobné mysli tato představa, cuká Ti u prdelky, že nebudeš mít své desátky.
Schopnější pastevec, který trochu přemýšlí v souvislostech, tak dojde k závěru, že nejlepší profit, spokojenost všech mu udělá dobré jméno, férové vztahy s klienty, příjemné prostředí, a v současné době ceny kolem 1200.
To je zkrátka realita roku 2012. :wink:
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 6. dub 2012, 8:10

vulcan píše:
Chatman píše:Timure, věř mi nebo ne, opravdu nechodím po levných privátech, hlavně ne tam, kde je pasák-ci, špína, svrab a neštovice. raději si zaplatím 1 500,- a více, než abych zaplatil 1 200,- a cítil se jak ve fabrice nebo v prodejně lidského masa
… . Nasaďte si cenu třeba 1500-1600,- i více, holky v klubu mají ceny 2800,- z toho mají polovinu a dělají stejnou práci ja vy na privátech. Pokud si myslíte, že Vám chlapi nezaplatí takovou částku, jste na omylu. Jen tady pár blbečků vyskakuje, že to je hodně, ale naštěstí nejsou všichni chlapi stejní :

Je nesmyslem srovnávat ceny v klubech a na privátech. :idea:
Jednak - jak fungují (či spíše nefungují) nyní noční kluby :?: , myslím tím plošně po republice, nemyslím jednotlivé případy. Určitě jich vždy bude fungovat určité množství, vždy budou chodit chlapi v noci, po tahu atd.

Ale je iluzorní, že si vždy holky z klubu vydělají.
Nedávno jsem mluvil v Praze s jednou VŠ, inteligentní a zároveň zkušenou dívkou, která vystřídala více klubů, a stěžovala si, že často pánové do klubu přijdou, dají si drink, ona si s nimi 2 hodiny baví o kokotinách, a pak se zvednou, že jsou domů, na pokoj prej ne, jsou unavení..Konkrétně se jedná o kluby Sweet Paradise, K5, Ariadné, kde ta studentka dříve byla.

V Praze většina privátů, co měla vyšší cenu, skončila nebo živoří. A to v Praze je sice velká konkurence, ale zároveň i větší množství solventních zákazníků.

:idea: Je nesmyslem tvrdit, že cena 1200 udělá z privátu chlív.
Chatman, to jen je v Tvé chorobné mysli tato představa, cuká Ti u prdelky, že nebudeš mít své desátky.
Schopnější pastevec, který trochu přemýšlí v souvislostech, tak dojde k závěru, že nejlepší profit, spokojenost všech mu udělá dobré jméno, férové vztahy s klienty, příjemné prostředí, a v současné době ceny kolem 1200.
To je zkrátka realita roku 2012. :wink:

On ti neodpoví! Dostal ban:-)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 14:23

Myslím, že jej v tomto snadno zastoupíš.

A psal jsi, že nick nebo IP nic neznamená... :D
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 6. dub 2012, 22:41

vulcan píše:Myslím, že jej v tomto snadno zastoupíš.

A psal jsi, že nick nebo IP nic neznamená... :D

mně jsou tvoje ekonomické teorie u prdele...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod technik » sob 7. dub 2012, 6:50

Doberman , ty jsi taky zralej na banán, a nebo se zkus soustředit a lez sem jen když jsi úplně při smyslech
technik

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma