|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Admin píše:Omlouvám se za zpoždění, ban na Chatmana je aktivovaný
Admin píše:Omlouvám se za zpoždění, ban na Chatmana je aktivovaný
petr.2004 píše:Admin píše:Omlouvám se za zpoždění, ban na Chatmana je aktivovaný
díky.
btw - pokud jde o ban na jeho IP, můžeš nám prozradit kolika nicků se to týká ?
Dobermann píše: ...
co bys chtěl slyšet?
petr.2004 píše:Dobermann píše: ...
co bys chtěl slyšet?
a ty snad znáš správnou odpověď ?![]()
ale trochu jsi mne zklamal - čekal jsem že nás necháš na pochybách trochu delší dobu, než jen jeden den
Dobermann píše:cortex.bm píše: ..nepochybně je mezi Chatmanem a Dobermannem velmi úzká spolupráce. .. Oba se snaží rozvrátit forum , agresivitou, všímají si oba více norníků a ne ťapin.
Já bych zabanoval Cortexe. Když nejsem doma, připojuje se za mně a píše z mého nicku. Nevím, jak to má doma Chatman, možná píše i z jeho počítače P.S. mrdá ti? ..:
cortex.bm píše:Dobermann píše:cortex.bm píše: ..nepochybně je mezi Chatmanem a Dobermannem velmi úzká spolupráce. .. Oba se snaží rozvrátit forum , agresivitou, všímají si oba více norníků a ne ťapin.
Já bych zabanoval Cortexe. Když nejsem doma, připojuje se za mně a píše z mého nicku. Nevím, jak to má doma Chatman, možná píše i z jeho počítače P.S. mrdá ti? ..:
Vše při starém. Chatman je zabanován a tak začal najednou více psát Dobermann.ve stejném duchu, nebo minimálně podobném. Zase si všímá norníků, nepíše o holkách.
Tu poznámku o mně ani nekomentuji. Větší pitomost ani nemohl napsat.
Dobermann píše:Konkrétně v tomto topicu sis všímal víc ty mně.
shrek_85 píše:Dobermann píše:Konkrétně v tomto topicu sis všímal víc ty mně.
To je pravda, ale v tomto topicu mi to nepřijde jako off-topicVyřizovat si osobní spory ve vláknech dívek, které s tím nemají nic společného, mi přijde dost ubohý.
IMHO Dobermann by po nějaké době přestal psát OT příspěvky do vláken dívek, kdyby jste na ně nereagovali (nebo na ně reagovali jen ve vláknech k tomu určených)...
Dobermann píše:shreku, najdi mi prosímtě, kde jsem začal s OT ve vlákně nějaké dívky.
shrek_85 píše:Myslel jsem všechny ty příspěvky o vulcanovi (a jiných nornících) v sekci Dívky z Brna.Dobermann píše:shreku, najdi mi prosímtě, kde jsem začal s OT ve vlákně nějaké dívky.
Není přece důležité, kdo si začal. Je potřeba psát informace tam, kam patří, aby se pak dobře hledaly.
Dobermann píše:Až tě bude banda idiotů napadat, že jsi pasák, jenom proto, že máš jiný názor než oni, taky se budeš bránit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků