Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 1:42

Ohledně majitelů privátů, organizátorů, zkrátka pasáků, jak se zvyklo říkat…

Podle mého názoru, nedá se dávat pastevce do jednoho pytle,
jsou takoví, kteří pochopili svoji pozici rozumně, inteligentně.
Pochopili, že nejlépe vše funguje v určité symbióze všech,
norníků, slečen, a :wink: pomocného personálu, :D mohu-li to tak nazvat.
To nejlépe funguje v této době ne při vysokých cenách, ale kolem 1200/h.

Je málo pracovních míst pro mladé ženy, málo možností brigád,
a tak bude dále přibývat amatérek, dívek, co si chtějí přivydělat,
a tak ceny se spíše posunou níže.
Nezáleží to na recenzích gogo123, vulcana a dalších, ale je to ekonomická realita.
vulcan

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 1:43

:idea: Určitě dokáže řada dívek se udělat „pro sebe“ sama.
Nebo skupina 2-3 dívek, tak jak to fungovalo dříve na Strnadové nebo funguje i dnes – nechci pro diskrétnost jmenovat.
Je-li větší privát, větší skupina dívek, tak rozumný organizátor může prospět ke zdaru všech.
V Praze většina privátů, co měly vyšší cenu, skončila .
A to v Praze je sice velká konkurence, ale zároveň i větší množství solventních zákazníků.

Je nesmyslem tvrdit, že cena 1200 udělá z privátu chlív. :evil:
Schopnější pastevec logicky dojde k závěru,
že nejlepší profit, spokojenost všech mu udělá dobré jméno, férové PR, příjemné prostředí, a v současné době ceny 1200.

Není tady dostatek oběživa, ekonomika bude nejspíš na tom bídně nejbližší 2-3 roky,
ubývá profitů nadnárodních společností, ubývá tabulkových pracovních míst, úředníků, ubývá škrobených límečků.
V Praze je nyní převaha privátů za 1200 nebo 1300. Občas 1100 za hodinu, jako je třeba u Angely. Existují i za 1500, ale jsou výrazně méně úspěšné. Ty v cenové hladině 1600 nebo více v podstatě skončily.
:evil: Občas se objeví nový „projekt“ pro nejvyšší smetánku, jako třeba Henry Hotel, Henry privát, ale to není vypovídající. , spíše pračka peněz.
:evil: Mch. Ale nechtěl bych být v kůži dívek v Henry , musejí prý strpět vše co klient nakáže..
V Olomouci, na severní Moravě, na severu Čech je v průměru ještě nižší úroveň cen jako v Brně.

Rozumný pasáček taky příliš nevypisuje v takovém fóru, jako je S4Y ,
viz pražská fóra, tam pasáci maximálně dělají servis pro norníky, napíšou rozvrh dívek, upozorní na nové dívky atd.
rozhodně vystupují jasně jako zástupci privátu, pastevci, a ne jako pseudo- norníci.

A jakýkoliv náznak proma od pasáků nebo napadání je rychle korigován samotnými norníky a hlavně moderátory.
vulcan

Příspěvekod nemesis000 » pát 6. dub 2012, 2:52

S těma cenama máš vulkáne pravdu.
byl jsem v Ostravě, minulý týden a každý privát měl cenu za půlhodinu 600 a hodina 900 nebo 1000, bez příplatků. A pěkné, mladé holky, čistý privát, pěkné pokoje, koupelna na úrovni, žádný problém s objednáním. Byl jsem u Miriam v Porubě a pak v Bělé.
Kolegové z práce říkali, že se tam s pasáky vypořádali před 5 lety a od té doby je pokoj, a nízké ceny.
tady v Brně mně říkala jedna ťapina, co byla na privátu s cenou 1500/h, že za ní přišel jeden norník za 2 dny na půlhodinu.
nemesis000

Re: BOJKOT CENY 1500 /hod

Příspěvekod Dobermann » pát 6. dub 2012, 8:21

[quote="vulcan"]Dříve se tady ve vlákně objevilo pár nicků dívek, převlečených za norníka.
Pak se tu pravidelně zjeví Kmotr, Dobermann, se svými převratnými názory o financích,
případně si půjčí nějakého kamaráda nebo fotku.
Chatmana za kamaráda nyní moc nechce, protože mu dělá ostudu. :wink:
quote]

Slizoune, jinde píšeš, že jsi mi ukradený, ale neustále mně bereš do huby. zamysli se nad sebou.
když jsem se naposledy zabýval já tebou, měl jsi z ostudy kabát. zapomněls?
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 14:21

Dobermann píše:
vulcan píše:Dříve se tady ve vlákně objevilo pár nicků dívek, převlečených za norníka.
Pak se tu pravidelně zjeví Kmotr, Dobermann, se svými převratnými názory o financích,
quote]

Slizoune, jinde píšeš, že jsi mi ukradený, ale neustále mně bereš do huby. zamysli se nad sebou.

Nauč se používat citace, Dobermanne. Asi ztrácíš nervy.

Nemám pocit, že bych někde měl/ nebo dělal ostudu.
To, že to Ty tady napíšeš, to je jen Tvé (scestné) vnímání reality. Neznamená, že je to pravda. :shock:

To, že opakovaně tady argumentuješ hloupými frázemi o finanční bonitě (socky, pár stováků atd..) atd.. je evidentní.
Čemu nebo komu to slouží ?
čirý populismus ? .. rozhodně nepůsobíš jako filantrop. Tak proč ta urputnost a agresivita ?
vulcan

Příspěvekod honda3 » ned 8. dub 2012, 22:33

Ohledne cen a vyberu kam jit vzdy vyberu par kandidatek a kdyz se nahodou dovolam vice nez 1, coz se zatim vzdy povedlo, tak se domluvim s tou levnejsi. Ze kvalita s cenou v tomto oboru nesouvisi, to mohu potvrdit v naproste vetsine svych zkusenosti.

PS. panove (a damy), nereste tu sve osobni konflikty a osocovani mezi norniky- spamujete tim vlakno!
honda3

Příspěvekod Dobermann » úte 10. dub 2012, 8:44

vulcan píše:
Dobermann píše:
vulcan píše:Dříve se tady ve vlákně objevilo pár nicků dívek, převlečených za norníka.
quote]

Nauč se používat citace, Dobermanne. Asi ztrácíš nervy.

Nemám pocit, že bych někde měl/ nebo dělal ostudu.
To, že to Ty tady napíšeš, to je jen Tvé (scestné) vnímání reality. Neznamená, že je to pravda. :shock:

To, že opakovaně tady argumentuješ hloupými frázemi o finanční bonitě (socky, pár stováků atd..) atd.. je evidentní.
Čemu nebo komu to slouží ?
čirý populismus ? .. rozhodně nepůsobíš jako filantrop. Tak proč ta urputnost a agresivita ?

Já napíšu, ať mně nebereš do svojí smrduté tlamy a ty píšeš o finanční bonitě. Co to má společného?

P.S. nenapsal jsem to já, napsala to jedna slečna. Já bych tě slizounem nenazval, nikdy jsem tě neviděl.
Dobermann

Příspěvekod vulcan » úte 10. dub 2012, 16:40

Dobermann píše:
Já napíšu, ať mně nebereš do svojí smrduté tlamy a ty píšeš o finanční bonitě. Co to má společného?

Společného to má jedno:
Z každé věty si vybereš jen to, co se Ti hodí... :D
tomu se říká demagogie, víš ?

ve smyslu tzv. finanční bonity píšeš opakovaně..
Dobermann ve vláknech jednotlivých dívek píše:
.... běžte si prolízt letáky kde je levnější rohlík...
......kdo se chce válet po posteli z frcu, zajde si do Belly... a kdo na to nemá, ten bude pomlouvat,....
.......Gogo, tvoje posedlost, za co nejnižší ceny na privátech, je obdivuhodná......
......Je to směšné dohadovat se o patnácti stovkách......

tady nevím, jestli je to demagogie nebo spíše nemoc pána Alzheimera nebo rychlé kornatění tepen..
v tom případě bych byl k Tobě shovívavější.. :D
vulcan

Příspěvekod Dobermann » stř 11. dub 2012, 15:19

vulcan píše:
Dobermann píše:

Společného to má jedno:
Z každé věty si vybereš jen to, co se Ti hodí... :D
tomu se říká demagogie, víš ?

ve smyslu tzv. finanční bonity píšeš opakovaně..
Dobermann ve vláknech jednotlivých dívek píše:
.... běžte si prolízt letáky kde je levnější rohlík...
......kdo se chce válet po posteli z frcu, zajde si do Belly... a kdo na to nemá, ten bude pomlouvat,....
.......Gogo, tvoje posedlost, za co nejnižší ceny na privátech, je obdivuhodná......
......Je to směšné dohadovat se o patnácti stovkách......

tady nevím, jestli je to demagogie nebo spíše nemoc pána Alzheimera nebo rychlé kornatění tepen..
v tom případě bych byl k Tobě shovívavější.. :D

na tohle nemám síly. přístě si budu pamatovat, že je u tebe normální reagovat na čtyři různé příspěvky pátým,
úplně mimo původní topic...
líbí se mi jak se furt oháníš těma nemocema, kterým nakonec stejně hovno rozumíš... ty seš narcis jak vyšitej,
toužící po obdivu od rána do večera, jeliman, kterej se vyptává placenejch holek, jestli jim je sympatickej:-)))
Dobermann

Příspěvekod nemesis000 » stř 11. dub 2012, 23:05

Celkově si myslím, že bojkot cen 1500 má svůj smysl. Rozhodně se ceny v Brně ustálily na nižší úrovni než třeba před 2 lety.
Jistě, je otázka, zda tu udělala menší poptávka a větší konkurence, a zda na to mělo vliv tady forum.
Zase to nesleduju tak často, ale mám pocit, že řada privátů s cenama 1500 za hodinu skončila nebo mají existeční problémy, tuším Eden skončil, na Kopečné je to taky skoro mrtvé. Na druhé straně je vidět, že jsou na tom dobře priváty s nižšími cenami, které si zachovaly i dobrý výběr dívek. Asi je to logické.
nemesis000

Příspěvekod gogo123 » čtv 12. dub 2012, 10:25

nemesis000 píše:Celkově si myslím, že bojkot cen 1500 má svůj smysl. Rozhodně se ceny v Brně ustálily na nižší úrovni než třeba před 2 lety.
Jistě, je otázka, zda tu udělala menší poptávka a větší konkurence, a zda na to mělo vliv tady forum.
Zase to nesleduju tak často, ale mám pocit, že řada privátů s cenama 1500 za hodinu skončila nebo mají existeční problémy, tuším Eden skončil, na Kopečné je to taky skoro mrtvé. Na druhé straně je vidět, že jsou na tom dobře priváty s nižšími cenami, které si zachovaly i dobrý výběr dívek. Asi je to logické.

Je to škoda, že některé zavedené priváty končí ...nebo zkomírají i přes skutečnost, že chlapů chodí stále více a rozhodně není jejich úbytek, jenom si více vybírají....i stálice nemohou spoléhat na své stáláky :cry:
Skutečnost je ta, že když někdo teď otevře tištěný inzert , vypadnou mu oči z důlku z nabídky více než 150 holek. Je to dáno hlavně tím, že společnost není puritánská a nenahlíží na děvčata nějak zle a ti mladí to berou snad i jako výzvu a živní styl. Takže tlak na ceny je ze strany nabídky, nikoliv poptávky :?: :?:
Samozřejmě ty stálice to těžce nesou ....tlak na ceny, úbytek stáláků a konkurence mladých pro které si vydělat za den 4000 Kč bylo do té doby nepředstavitelné, jenom se divím, že to nedělá více holek....ale jsem optimista. :wink:

A pokud ceny budou přijatelné a nabídka dobrá, stane se placený sex standardní věcí v životě chlapa....nebude důvod hledat si milenky a ničit tím manželství. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » čtv 12. dub 2012, 19:52

nemesis000 píše:Celkově si myslím, že bojkot cen 1500 má svůj smysl. Rozhodně se ceny v Brně ustálily na nižší úrovni než třeba před 2 lety.

Padají ceny nemovitostí, krachují firmy i hospody, v obchoďákách je spousta volných prostorů k pronájmu, nové káry stojí daleko míň než před 3 rokama...
ale že snížily holky cenu to způsobil tenhle topic:-)
jedna nejmenovaná slečna, která měla cenu jak se tady s oblibou říká nízkou si stěžovala, že ačkoliv cenu nezvyšovala, vydělává asi půlku toho co před rokem...
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » čtv 12. dub 2012, 21:34

Třeba slečna zapomněla na inzerci :lol: ale to se stává i v lepších privátech . :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » pát 13. dub 2012, 9:13

...viz Sabrina, zkus jí někdy zavolat, už jsem tam chtěl jít asi desetkrát, víme jak je to s volným časem, takže když se naskytne, a zavoláš, uslyšíš
vždycky to samé "dneska už to mám plné až do večera, ale objednej se na zítra"... která holka tohle může říct? a že by nějak přehnaně inzerovala to teda ne...
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » pát 13. dub 2012, 9:38

Dobermann píše:...viz Sabrina, zkus jí někdy zavolat, už jsem tam chtěl jít asi desetkrát, víme jak je to s volným časem, takže když se naskytne, a zavoláš, uslyšíš
vždycky to samé "dneska už to mám plné až do večera, ale objednej se na zítra"... která holka tohle může říct? a že by nějak přehnaně inzerovala to teda ne...

podle foto moc hezká holka ...a to poprsí je její :?:
veni vidi vici
gogo123

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma