|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
antitom píše: Zuzce chybí v té práci jedinné, osobní zkušenost na privátu, to by práci dodalo jiný rozměr
Praseslav píše:.... jako oponent bych autorce vytknul, že v její práci chybí detailnější rozbor některých klíčových nornických vláken, jako třeba:
„Lízání zadku“, „Smrdí jí ku.da“, „Anální fisting“
Takže jako vědecká práce by to u mě neobstálo!
Coumeh píše: Zajímalo by mě, z čeho přesně soudíte, že tuhle práci vykonávala. V praktické části se věnuje čistě jen foru a kategorie norníků má z jiných výzkumů...+ Forum se dá lehce najít na googlu...
Coumeh píše:Zajímalo by mě, z čeho přesně soudíte, že tuhle práci vykonávala. V praktické části se věnuje čistě jen foru a kategorie norníků má z jiných výzkumů...+ Forum se dá lehce najít na googlu...
gogo123 píše:Coumeh píše:Zajímalo by mě, z čeho přesně soudíte, že tuhle práci vykonávala. ..
Já v tom nevidím nic záhadného, Zuzana si vybrala ještě docela konzervativní téma.
Zuzana to popsala dost neutrálně, samozřejmě soucítila s ženským pohlavím ....
Většina norníků tedy sdílí přístup k prostitutce jako člence cizí, podřízené sociální skupiny. ...vůči prostitutce, ... předpoklad nadřazenosti norníka
¨cortex.bm píše:gogo123, odpovídáš ale na něco jiného než se Coumeh ptá.
Coumeh píše:Zajímalo by mě, z čeho přesně soudíte, že tuhle práci vykonávala. .
gogo123 píše:.... a nemyslím si, že má zkušenosti s privátem, protože by její práce vypadala jinak....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků