Hledat  

Masáže

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Masáže

Příspěvekod petr.2004 » čtv 17. kvě 2012, 10:10

pro jemný01 - pěkný příspěvek
jak už jsem tady někde psal, erotika a sex má mnoho podob a erotické masáže jsou jednou z těch pro mne velice příjemných.
Už jsem jich také pár absolvoval a kupodivu snad ani jednou jsem neodcházel zklamaný ...
Pro mne má erotická masáž půvab v tom, že se můžu zcela uvolnit, nechat se opečovávat a vzrušovat, zapojit i fantazii, přepnout mozek do "standby režimu" a v neposlední řadě odpadá onen tlak na to "podat výkon". :wink:
Nehledě na to, že občas se podaří i propojit masáž se sexem... nebývá to sice často a není to prvoplánové, ale o to víc si to pak užiju.
A "přiměřenost" ceny? To je velmi individuální a žádám militantní cenové bojkotáře o více tolerance ... 8)

Pozn. 1 - Ve svém předchozím příspěvku v tomto vláknu jsem se jen podivil nad enormním nárůstem nabídky (inzerce) masáží v Brně v posledních pár měsících
petr.2004

Příspěvekod Dobermann » pát 18. kvě 2012, 14:53

jemný01 píše:Dobrmane, dík za podporu. Opět budeš asi jediný 8) ale to je jedno.
O tom "nesmět zasunout" to tak trochu je. Určitá forma askeze (nikoliv úchylky). Víš moc dobře za čím tam jdeš, ona sama to v inzerátu jasně píše. Na místě už není o čem smlouvat. Dovedu si představit, že to pak na ni kdekdo, nabízením příplatků za nadstandard, určitě zkouší. Stejně neuspěje. Já jsem se k ničemu takovému ještě ani jednou nesnižoval. Pravidla jsou jasná. Komu se nelíbí, ať jde jinam.
Nesmíš to brát, že si jdeš zašukat. Když si to takhle nastavíš, skvěle si užiješ. Je to opravdu něco úplně jiného. Klasický šuk tě už ničím nepřekvapí, svým způsobem je někdy i nuda. Tady se musíš udržet na uzdě a přesto jsi ve finále spokojený.

Já se někdy při druhém čísle nechám udělat rukou bez - a mám to nejlepší z obou světů:-)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » čtv 24. kvě 2012, 15:00

Je fakt, že jsem pohrdavě založil toto vlákno a divil jsem se kolik má příznivců. Na druhou stranu musím říct, že se asi najdou holky, které to umí, já teda zatím natrefil na jednu, která to dělá poctivě, velmi dobře a to Kristina z Kotlářské, ta je doopravdy schopna narovnat všechny kosti v těle a ten sex s ní je třešnička..... Je fakt, že jí není 20 ale pohodu udělá na jedničku. http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10585357

Po uzávěrce: hlavně má šukačku v ceně, takže když ....... jde se na věc. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod tigerone » čtv 24. kvě 2012, 16:25

gogo123 píše:Je fakt, že jsem pohrdavě založil toto vlákno a divil jsem se kolik má příznivců. Na druhou stranu musím říct, že se asi najdou holky, které to umí, já teda zatím natrefil na jednu, která to dělá poctivě, velmi dobře a to Kristina z Kotlářské, ta je doopravdy schopna narovnat všechny kosti v těle a ten sex s ní je třešnička..... Je fakt, že jí není 20 ale pohodu udělá na jedničku. http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10585357

Po uzávěrce: hlavně má šukačku v ceně, takže když ....... jde se na věc. :lol:

Ona Sonja byla taky super... já to měl u ní jen v opačném pořadí :-) Nejdřív si užít a pak všechno zase narovnat zpátky :D

Každopádně mě překvapuje, kolik je v současné době v nabídce inzerce s masáží, které už kvantitou převyšují sex, nebo je to jen kamufláž? Některé masérky by se mi hodně líbily, ale jít na masáž s tím, že zůstane jen u ní, to se mi zase moc nechce, když už mám platit většinou podobné peníze...
tigerone

Příspěvekod Šafranek » čtv 5. črc 2012, 10:58

Zdravim, chodil jsem za Portii do Lisne i na Slatinu, ale najednou zmizela :( nevite co s ni je a kde bych ji nasel?
Šafranek

Příspěvekod felix » pát 3. srp 2012, 17:58

Portia funguje již samostatně jako Sabina 731448294
někde poblíž Marhautové a pravidelně inzeruje na Agamě.

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10621214-eroticke_masaze?Reg=brno&Ppg=100&S=12

Já jsem ještě nebyl, vypadá skvostně. Jaká je ? Věnuje se tomu podstatnému nebo je "honí záda" ?

A kolik si bere ?

Dík
Felix
felix

Příspěvekod Šafranek » pon 13. srp 2012, 19:59

ups.....

jj, je to ona , brala 1500,- a komplet

opraveno, smazan facebook, ale kdyz uz je takova trumpeta, ze si pod cislem, kterym nabizi sluzby da i inzerat a pronajem, tak asi nebude jedna z nejbystrejsich..... :(
Naposledy upravil Šafranek dne stř 15. srp 2012, 12:37, celkově upraveno 3
Safranek
Šafranek

Příspěvekod Coumeh » úte 14. srp 2012, 8:43

...
Naposledy upravil Coumeh dne pát 21. pro 2012, 0:22, celkově upraveno 1
Coumeh
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod vulcan » úte 14. srp 2012, 19:57

Šafranek píše:ups.....
jj, je to ona , brala 1500,- a komplet
opraveno, smazan facebook, ale kdyz uz je takova trumpeta, ze si pod cislem, kterym nabizi sluzby da i inzerat a pronajem, tak asi nebude jedna z nejbystrejsich..... :(

Šafranek,
určitě je její chyba (Portia - Sabina), že si dala pod stejným číslem inzerát a svoje služby,
ale jinak je to velmi bystrá dívka, sportovně založená (nemyslím to ironicky), a nemá to v životě zrovna lehké.. Znám ji dobře, jezdil jsem za ní jako za amatérkou ještě než zahájila tuto "masérskou dráhu",
dříve působila v jiném městě, v jiném kraji.
Buď tak hodný, smaž i to její jméno s příjmením (zkrátka tu přílohu..) , mohlo by jí to dělat dost velké problémy a podle mého názoru si to fakt nezaslouží.
Díky
vulcan

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma