Hledat  

Olomouc Kokory 776 011 701

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Olomouc Kokory 776 011 701

Příspěvekod kuba2h » pon 26. bře 2012, 23:04

napsal sem ji na amaterech jel sem 93km dojedu tam ceka mne jak sem ji videl v realu rekl sem zavri dvere a zase jel 93km naspatek. proste nechapem jak chce kazda delat biznis a je to podle mne totalni pas. radsik pujdu do vidne kde na ulici stoja totalni masiny a priplatim si a pretrpim si tam to vyklepkavani na dvera jak co se tady ponuka na chatoch a na nekterych privatoch.
http://www.amateri.sk/?a=profil&userid= ... 717822284b
http://profil.lide.cz/lucka13456789/o-mne/
Naposledy upravil kuba2h dne úte 27. bře 2012, 16:08, celkově upraveno 1
kuba2h

Re: Olomouc Kokory 776 011 701

Příspěvekod sexprivat » úte 27. bře 2012, 12:02

Me nepripada tak spatna.Fakt to je v realu tak hrozny?
sexprivat

Příspěvekod kuba2h » úte 27. bře 2012, 16:41

no fotky ve smes klamou realita byva vetsinou horsi. prave mne se ty fotky taky libili proto sem tam jel. ale skutecnost je horsi. proste podle fotek by sis rekl taka pekna mlada slecna hlavne stou fotkou jak ma kabelku a udelane nehtiky tak by sis rekl mlada baba tak jak vidis v kazdem nakupnim centru a chodi po nakupoch. ale tak to rozhodne neni ! jako nekdo by byl mozna spokojny ale ja proste za to odmitam platit. ja sem mlady chalan a kdybych ji potkal nekde na diskoteke tak bych sni nechtel jit zdarma na toz za to platit. mozna je v pohode nebo nekomu to staci ale mne teda ne. proste to ja takovy typ baby ze kdyz by byla nekde parta bab tak ona by byla posledni o kterou by se nekdo zajimal vite co vam tim chcu rict.Dal si vsimni ty oci je to videt i na fotkach ale v realu si to vsimnes hned. Vek mozna i souhlasi mozna o trochu vic. postava mozna i sedi ale modelka to urcite neni. a ma taku gulatu tvar. a jeste ji rikam at si da podpadky a sexi obleceni jak ma na te fotce napise ze jo a dojde v tesikach, riflach a stakovou celenkou :D
Podle mne udelas lip kdyz pujdes vecer v brne na lidickou. nebo vazne uz ta Viden sice draho ale tam jsou baby za ktere rad zaplatim. mi to tak prijde ze tady se rozhodunu si takhle privirobit takove o ktere neni zajem, tluste, zadluzene.... proste samova taka luza. nerikam ze na chatech nenajdes dobre ale je toho malo vesmes tak jak pisu hore. musis vychytat mladou co zacina s p a potrebuje penize pac takove tam obcas pisou a ty jsou dobre. mne se zatim na chatu podarilo asi 2-4 takove ze si reknes good. a jednou to vazne jednou nenormalna supa prisla taka vysisi baba, pekny ksichtik, pekna postava,pevne min 3 na nohach mnela takove jak tenisky s podpatkem tak to mnelo uroven tak by to mnelo vypadat kdyz to chce penize ale to se mi teda stalo jednou. a to mi rikala ze potrebuje penize ze si chce neco hned koupit / a nejlepsi je ze to bylo jedno z mich nejlevnejsich setkani na konec ji stacili 3kilecka :D /. a to byl takovy typ baby ze kdyz prijde na diskoteku tak se za ni kazdy otoci / a tu inzeruju hodne prave presene opaky/ a prave takove su ve Vidni a nebo i v BA. ale tato JM a Zlinsko to je vazne ubohe.
kuba2h

Příspěvekod Sexmen21 » sob 23. čer 2012, 19:14

No to víš jak píšeš tady to děla každá baba v jatečným stadiu která je hnila makat a myslí si jak vydělá,nebo je rada že ji vůbec někdo ojede a pak když ji něco upřímně napíšeš tak se tváři uraženě tak se ji ptám zdá kupuje projíte zboží v obchodech když jako projitá nabízí sebe a tim a ji absolutně rosekam :lol: :lol: :lol: :lol: jenže je tolik blbců co prostě na takový vlezou a je jim to jedno zda sou to vyhozené prachy a to je proč se drži se podívej jen kolík blbců na amatérech co tam komentují ty foto sády malo kdy se tam najde pěkna baba ale stejnak všechny ty hnusné baby maj komentáře samé pozitivní tak jak je to možný hold se vnešni době pěstuje lhani a neupřímnost a otom to je
Sexmen21

Příspěvekod rore » úte 31. črc 2012, 7:53

Kecy,kecy,kecy pubertálních zoufalců.
Pánové ne každý musí mít vkus a styl 20ti letého floutka.
Lucce - Deny jsem zavolal a domluvil se na orálku v autě.Přijel jsem, nabral docela sympatickou(trochu naivní, ale to je věkem) holčinu, poodjeli jsme do lesa a šlo se na věc. Kouř za dva minus, zažil jsem lepší ale špatný to nebylo.Na závěr všechno poctivě spolykala.Za sebe vzhledem k tomu že jinak jsem spíš na babičky tak docela dobrý, někdy možná i zopáknu.
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod Tomeek » stř 15. srp 2012, 13:25

Chlapy zvažuju návštěvu, zatím recenze rúznorodé, nemáte jeste nekdo zkušenost??
Tomeek

Příspěvekod rore » stř 15. srp 2012, 23:21

Záleží co očekáváš.Pokud tvářičku princezny , postavu supermodelky a mozkovnu jaderné fyzičky, tak budeš sklamaný.Taková by ovšem na druhé straně nekouřila kdejakému norníkovi někde v autě za 400 bez gumy a s polykáním, ale chodila by od 4000,-$ výše pouze s vybranou klientelou v přímořských letoviscích.Pokud ale chceš obyčejnou mladou holku z vesnice s docela dobrou postavou odpovídající těm jejím 22 rokům (tak akorát, ani baculka ani anorektička,prostě zdravá holka,krásně pevné kozičky 2-3) ochotnou,mazlíka,trochu jednodužší a naivní ale milou,žádnou vychcanou zlatokopku nebo potvoru která se řídí heslem "naval prachy a vypadni, no dobrá tak se udělej ale ať to netrvá dýl jak 20 vteřin a padej" tak budeš spokojený.Není to žádná sexuální superdračice, ale je milá,ochotná a ihned k dispozici.Na diskotéce bys asi našel i hezčí a náruživější, ale to by člověk musel investovat krom peněz do času a námahy někoho hledat, takhle je to bez námahy i ztraceného času.
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod nemesis000 » pát 17. srp 2012, 0:13

rore píše:Záleží co očekáváš.Pokud tvářičku princezny , postavu supermodelky a mozkovnu jaderné fyzičky, tak budeš sklamaný.Taková by ovšem na druhé straně nekouřila kdejakému norníkovi někde v autě za 400 bez gumy a s polykáním, ale chodila by od 4000,-$ výše pouze s vybranou klientelou v přímořských letoviscích.Pokud ale chceš obyčejnou mladou holku z vesnice s docela dobrou postavou odpovídající těm jejím 22 rokům (tak akorát, ani baculka ani anorektička,prostě zdravá holka,krásně pevné kozičky 2-3) ochotnou,mazlíka,trochu jednodužší a naivní ale milou,žádnou vychcanou zlatokopku nebo potvoru která se řídí heslem "naval prachy a vypadni, no dobrá tak se udělej ale ať to netrvá dýl jak 20 vteřin a padej" tak budeš spokojený.Není to žádná sexuální superdračice, ale je milá,ochotná a ihned k dispozici.Na diskotéce bys asi našel i hezčí a náruživější, ale to by člověk musel investovat krom peněz do času a námahy někoho hledat, takhle je to bez námahy i ztraceného času.

no, je pravda, že to není vychcaná zlatokopka, naivní ale taky není, bývala na privátu v Olmiku u Flory..
je docela ochotná, asi dobrá povaha..
ale postava má daleko k nějaké dobré figuře, je dost neforemná, taková rozteklá, prsa 2, podle mně ne zrovna pěkného tvaru,

zdravá tolik není, odspodu se line ne zrovna příjemný puch,ale ona to docela uznává, a není z toho nadšená, ví o tom..
spíše je celkově jednodušší
dá se s ní za cenu 500, rozhodně jsem vyžadoval vše s gumou, na opáčko to néni..
nemesis000

Příspěvekod kominík » ned 19. srp 2012, 9:20

Protože rád zkouším rajdy na které je kontroverzní názor, tak jsem se s ní domluvil,je v mém akčním radiusu a říkal jsem si že 400 není tak moc abyh případně bůhvíjak litoval.A tady je názor můj:
Holka jednodušší ale ne houpá, příjemná, pokud ji něco nebaví nedává to znát.Kouří dost dobře, ::oral:: trochu si pomáhá rukou ale to jak to pak kompletně spolkne( a že toho bylo :lol: ,šetřil jsem se na ni) nějakou ruční pomoc zcela zastiňuje, dal bych 2+(na 1 to umí jen bohyně Héra a na 1- Cindy Crawford :mrgreen: )Postavu rozhodně rozteklou nemá ani omylem a prsa pevné a hezké,tak 2 a půl.Šukat jsem nezkoušel, dal jsem jen orál, zato oboustranný, takže můžu říct že kunda jí cítit určitě nebyla, pokud skutečně nebyla někdy zcela OK tak je to už zřejmě v pořádku ,zeptat jsem se nemohl, tu předchozí recenzi jsem četl až teď.´Takže shrnuji - opakovat budu, já byl navýsost spokojen, za levný peníz dobrá rychlovka,navíc je dispozici skoro kdykoliv. Díky zdejší diskuzi jsem očekával to nejhorší a překvapení byly jen pozitivní.Za mě jen jedno negativum, a to to že je vyholená jak dětská prdelka, a já rád bobry, ale to jsem u ní čekal už předem,takže to hodnotit nemůžu.
kominík

Zpět na Dívky mimobrněnské