|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
lukes píše:Chtěl bych zajít za Danielkou, má někde aktulní foto. A funguje ještě?
01Pete píše:lukes píše:Chtěl bych zajít za Danielkou, má někde aktulní foto. A funguje ještě?
Už jsem tě chtěl zprdnout, že existují vyhledávače, zkusil jsem si zadat její telefonní číslo a objevily se mi nesmyslné odkazy s jejím číslem, jak na googlu, tak i na seznamu.
Danielka inzeruje na http://www.brnosex.cz , nebo na http://www.sex-seznamka.com .
Funguje ok a zveřejnila v inzerátech své nové vlastní letošní fotky, které opovídají skutečnosti.
gogo123 píše:kikiner píše:.... Nedej se odradit, kdyz ti hned neodpovi. Jestlize jsi pevne rozhodnut za ni zajit, tak to musi taky tak v sms vyznet. A napis znovu klidne dalsi den, kdyz ti ten den neodpovi. V patek uz nemas zpravidla sanci. Ma az do pondeli vyply telefon. Kdyz ti to nevyjde, zkus to dalsi tyden. Nakonec na drobnostech se domluvis na miste, nemusis telefonovat o detaily. Kdyz ti napise mozny termin, tak jej potvrd hned! Zasadne vse jen s ochranou, nedela anal, pevna cena 1300kc za hodinu, pulhodinu myslim ma za 900, ale to uz neni ono, neuzijes si jeji GFE!! Pokud nema aktualni inzerat, tak casto byva zaneprazdnena a nemusi byt vzdy na private.
...no pánové 5X napsat, 10 x zavolat, přemlouvat, doprošovat .... toto není životní láska .....
copain píše:.....Predevsim dela neco, cemu se moderne rika sexualni koucing. To slovo, co pouzivas pro nazev jeji cinnosti, se opravdu pro ni nehodi.
Ze sve cinnosti na privatu dotuje uz dlouho svuj nefunkcni zamestnani, musi platit obrovskou sumu penez za podnajmy. Snazil jsem se ji poradit, je to zacarovany kruh. Ona chce toho na jedne strane nechat, na druhe strane mas dnes tolik zenskych na privatech, protoze nemohou sehnat praci.
gogo123 píše:Už jsem si zvykl na názvy asistentka úklidu čili uklízečka , shop assistentka čili prodavačka ale sexuální koucing čili prostitutka jsem ještě nezapsal.
??? píše:diky za info.
Ale kazdopadne si mel pravdu, byla jak panenka..
Hele ty mas vetsi zkusenost, tak se te zeptam.
Jak se chovaj ostatni holky? protoze u danielky mi vubec neprislo ze jsem byl za penize, celou dobu vesela, otevrene si povidala no krasa. Pravdepodobne se tak chova ke vsem vid? nebo sem na ni mozna udelal "dojem".
Ale kazdopadne se k ni jeste zastavim...
copain píše:Gogo, není možná ty, takový sex-expert a nikdy jsi ten termín nezapsal? No to je asi tím, že nemáš čas se v oboru, ve kterém jsi jistě znalec, vzdělávat. Hochu, zaspal jsi dobu. Asi na to nemáš čas, stále sledovat inzeráty, vylaďovat motor, vydělávat penízky, jezdit autem, taky rodina a tak pořád dokola... To dá zabrat, že? Ale nic není pro tebe ztraceno, stačí do googlu zadat sex coaching, nebo dokonce i v češtině sex-koučink a hned se dovíš, najdeš tisíce odkazů. A mýlíš se, sexuální koucing není obecně prostitutka ani prostituce, i když je to za penízky! Dělají to i muži, někteří prý až dvacet hodin denně po 3000Kč/hod.
Zneužiji soukromou zprávu bývalého panice, bez svolení dotazovatele se změněným nikem, kterou mi poslal před pár dny, aby jsi trošku lépe poznal kouzlo koučingu Danielky (doslovná citace):
gogo123 píše:copain píše:Dělají to i muži, někteří prý až dvacet hodin denně po 3000Kč/hod.
Od teď už nebudu ladit motor a chodit za prostitutkami ale jednoduše koučovat
copain píše:ladi4 píše:Ahoj u Danielky jsem byl 2x a 100% spokojenost.Ale to není pro vás není nic nového. Těd uvažuji až bude čas o trojce s Dani a tou její kamarádkou Kamilou jak psal copain byl i někdo jiný?
No panove, budu vas muset zklamat. Uz nebude zadna trojka. Nevychazi jim to casove, protoze Kamca muze jen nekdy a to az po 18h a to uz zase nevyhovuje Danielce. Tech trojek bylo stejne.jen nekolik v minulem roce. Od zacatku roku nebyla zadna trojka. Kdyby se situace zmenila, dam vedet.
kometa píše:TASS je zplnomocněn prohlásit,že žádná trojka nebude!!!
ladi4 píše: .Jaká je ta její kolegyně Sandra.Díky za info
ladi4 píše: Co nového u Danielky rád bych za ní po nějaké době zase zašel
Uživatelé procházející toto fórum: alest a 9 návštevníků