Ale díky za inspirativní recenzi ... neznám lepší způsob zahřívání zkřehlého těla...
btw - to vypínání světla je v ceně, anebo za příplatek ?

.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
petr.2004 píše:gogo123 - ty jsi prostě "Bella pozitivní" ...to je snad nějaký virus![]()
Ale díky za inspirativní recenzi ... neznám lepší způsob zahřívání zkřehlého těla...
btw - to vypínání světla je v ceně, anebo za příplatek ?.
gogo123 píše:vulcan píše:Dominika prochází cyklickými změnami..
období tučnější a hubnoucí![]()
Na Kopečně před 3 lety byla ješt vyvinutější, ale taková amorfní, neaktivní..
pak na BB79 hodně zhubla, mnohem hezčí, aktivní, přítažlivá.. ale asi o dost hubenější než nyní..
v Bella jsem za ní nebyl, jen vycházím z popisu gogo.
Neaktivní rozhodně není ...no to kilo navíc určitě má....ale mezi těma chuděrama vyplnila mezeru , někdo rád pořádné ženy.....i pro mne to byla změna a docela příjemná.
M666 píše:Dominka asi změnila zaměstnavatele ... a zdražila na 1300/900
http://www.dopelisku.cz/cz/divky/2
vulcan píše:A druhá dívka Sandra vypadá na Sabču (Bella)..asi logicky.
Robokop píše:608 454 714 Dominika 23 let, Jiráskova 53. Dost oplácaná holka. Půl h za 900 je na tuto slečnu hodně. Není na ní nic zajímavýho, málo nápaditá, ale podržela jak jsem chtěl – klasika v různých polohách. Nechá se lízat…
Ničím mě nezaujala, nebudu opakovat, za ty peníze to opravdu není...
pvdlfavb píše:Vrátil jsem se z koupelny, Dominika i já jsme se svlékli a šli na věc...
soliter. píše:pvdlfavb píše:Vrátil jsem se z koupelny, Dominika i já jsme se svlékli a šli na věc...
já se většinou sprchuji vyslečený![]()
a zajímavé je, že příspěvky "norníků" s prvním a jedinným hodnocením jsou tak přívětivé.
soliter. píše:pvdlfavb píše:Vrátil jsem se z koupelny, Dominika i já jsme se svlékli a šli na věc...
já se většinou sprchuji vyslečený![]()
a zajímavé je, že příspěvky "norníků" s prvním a jedinným hodnocením jsou tak přívětivé.
montecinto píše:To, že si ťapina nemá brát telefon na pokoj a nebrat jej během akce, je snad samozřejmé, přece si norník neplatí vybavování slečny s potenciálními zákazníky.
pvdlfavb píše:No, já nemám ve zvyku pobíhat po privátu, kde je více slečen, nahý, na cestu si nechám spodní prádlo, žeJe mi líto, že moje recenze nevypadá věrohodně, ale myslím, že kdybych byl pasák nebo ťapina, tak asi nebudu psát o problémech s erekcí
Toto je můj druhý nick zde, první už nechci používat, tak jsem si založil nový.
Uživatelé procházející toto fórum: Mixboy11, tomasssss446 a 8 návštevníků