|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
kbrno píše:Nick: ChtivaSexu ONLINE
Pohlaví: Žena
Věk: 30 let
Znamení: Lev
Hledá: Muže, Pár (dva muže)
Místo: Brno
Byl(a) zde: 29.09.2012 18:32
Deníček: záznamů - 2 navštívit >>
[Otevřít foto]
Otevřít foto
Inzerát:
Nadržená kočička s hezky šťavnatou kundičkou hledá milence na pořádnou šukačku za odměnu 10.000 Kč za schůzku, popř. mi může dávat dárečky. Ráda nosím podvazky, sexy prádýlko a boty na jehlách. Sex pouze na hotelu a pro ty, co umějí ocenit kvalitu. Nehledám průměr, taky nejsem průměrná. REAGUJI POUZE NA NABÍDKY S FOTKOU!!!...
Marast píše:Nejsem si jistý, ale řekl bych, že tohle už taky asi patří do této kategorie![]()
http://www.naprivat.cz/scorpio/alex/
labuznik píše: No, mozna ji prubnu, jen tak z hecu
gogo123 píše:labuznik píše: No, mozna ji prubnu, jen tak z hecu
Každý den stopuje na E59 výpadovka na D1 ....![]()
nokid píše:Tahle holka z Třebíče,
může jíti do piče!
[color=#00BF40]Ahoj!
Treba se divis, kdo ti pise? Moje kamaradka mi na tebe dala kontakt - chtela se seznamit po Internetu a ty jsi si padl do oka, jen uz si nasla nekoho jineho. Pry vypadas jako uzasny chlap.
Myslim, ze bych mela napsat neco o sobe - je mi 24 let a pracuji na katastru nemovitosti, docela mne to bavi, i kdyz obcas potkavam opravdu podivne lidi. Ja mam rada zajimave lidi, ale vseho moc skodiJsem trochu ukecana, tak kdybych moc vypisovala, tak mi rekni
Posloucham rock a jim snad vsechno krom syrecku. Nechci se hned vrhat do vztahu, to uz jsem si prozila a nebylo to ono. Potrebuji ted trochu volnosti a chci si poradne uzivat. Jak vypadam? Mam profil pod nickem roxy na http://www.mrknuti.com, je tam par fotek, mailem to posilat nebudu, nechce se mi to vkladat a taky ... no, uvidis sam
Tak kdy zajdeme nekam na pivo, nebo panaka kdyz uz nemame tu prohibici, nebo prochazku? A kde pak skoncime?
Pekny den preju a tesim se
Dostal jsem takovýto mail - co myslíte, není to další "Nigerie letter"? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků