|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Leo2 píše:O.K. ale ještě bys tam mohl napsat adresy privátů a odkazy na jejich inzeráty a svoje recenze na šukání s nimi.
Např. bobr Zuzana tu má svoje docela dost nelichotivé vlákno, že by se změnila? A co ostatní?
![]()
Caw Leo
taxikar píše:Souhlasím i já byl za touhle Nikou, je to velmi příjemná tmavovláska s nádhernejma kozičkama a pěkně chlupatou dírkou. Kdxyž jsem doěšel uvařila mi kafe a povídali jsme si, smyslně přehazovala nohy a nakláněla se. Pak mě poslala do koupelny a když jsem přišel měla na sobě takový tygří šaty a podvazky. Byla nesmírně rajcovní. Začla mi masírovat záda a pak řekla ať se otočím. Kozičkama mi namasírovala úd a pak následovalo šukání. Ještě předtím jsem jí vsunul prsty do pochvy a tu měla mokrou. Byl jsem spokojený. Popis Niki je jí asi čtyřicet , tmavovláska,je dost vysoká a nosí podpatky, vlasy pod ramena, má hezký kozičky a nohy, ale má bříško. užil jsem si a byl jsem spokojený.
moravvia píše:Mám s Niky trochu jinou zkušenost - po telefonu nepříjemná, že spěchá k lékaři
a na dotaz orálku bez mě sprdnula, že je třeba umět číst, prý píše, že je vše s gumou...
Schválně jsem se na její nabídky na různých servrech dnes díval a toto NIKDE neuvádí.
Holt náladoví jsme všichni, je třeba to mít na paměti. Může se tak stát, že někdo
i přes dobré recenze od kolegů, moc spokojen nebude.
Bauwac píše:Jana 50 let je jí skoro 60 sát, ale líže prdelku a koule. Má ji chlupatou je kousek u Uvozu. Tmavovláska, plnoštíhlá postavově. tel. 722403319
\
Eva neboli Romance 38, věk tak kolem 45 , masáž , Brno - Židenice, nenechala si šáhnout na kundičku, nemá masážní lůžko. Cenu 600 za vyhozený peníze. Je v starým rodinným domku. Postavově hodně plnoštíhlá.
grafik píše:Niki 776770989 příjemná s bobříkem, obří kliťák, dobrý parkování čistý privát, plnoštíhlá asi 40 let velký kozy
Marta 776234198 příjemná s bobříkem, velký pysky , čistý privát, asi 60 let, blondýna plnoštíhlá
Katka - privát Eden , Běhounská 22, Brno - dlouhovlasá s opravdu velkým bobrem později byla na ulici Merhautova
Zuzka již zde citovaná ......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků