Hledat  

tehotna na sex

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: tehotna na sex

Příspěvekod aceri » sob 10. lis 2012, 21:00

labuznik píše:
Snad budes mit moznost aspon jednou vyskuset si to nazivo rore. Ale ty uvnitr v deloze jako dite, a jiny nornik ven. Kazdy lekar ma na to rozdilny nazor, ver mi. Znam jich hodne. Chapu, ze je to pro muze lakave, jako med pro vcely a cennim si jinych nazoru. Ale vulcan ve svem prispevku nahore ma dost pravdivy pohled na poskozeni ditete pri pohlavnem styku. Nasledky jsou dalekosahle. Nekdy fyzicke, ale mnohem casteji psychicke. Dite neni kus masa jako 3,5 kg hoveziho na tacu. Je to zivy organizmus, ktery si PAMATUJE!!! Predstav si, ze si v telefonni budce a nekdo do te budky jeste k tobe neustale pousti slona. Pocet vpusteni si prirovnej k poctu prirazu nornika do tapiny. Jsem si jist, ze by si si podobny zazitek pamatoval dost dlouho a kdyby jsi jen zbadal tu telefonni budku, tak by ses ji vyhl obloukem a co je nejhorsi, mozna by jsi ani nevedel proc. Existuje totiz neco takoveho, jako nevedoma cast mysli, kam ukladas neprijemne zazitky. A kazdy, opakuji KAZDY porodnik ti potvrdi, ze dite vnima uz od poceti!!! Ale kdyz je nevedoma, tak nevis, proc ti vadi telefonni budky, proc te vzdy zacne najednou bolet hlava, nebo brucho. Podle toho, kam te jako embrio trefil penis nornika v deloze. Vim, mozna si reknes, "je to vul, co to tady blaboli!". Ale jsem si jist, ze i tebe nekdy boli hlava prave ve chvili, kdy te po ni nikto neuhodil, nebo se obcas citis blbe a nevis sam proc. Jo, lidi tomu rikaj migrena!!! Ale je to srandovni, ze nektere lidi chytne ta migrena zrovna v obdobi, kdy je venku vlhko, nebo je zari a podobne. V deloze je taky vlhko a mozna mnela tapina na navsteve nornika v zari nebo s tatinkem provozovali zrovna sex pocas tehotenstvi a "vedeli", ze kazdy lekar rika, ze to je bezpecne. Ver mi, mysl si to pamatuje. Nechci tady delat prednasku, nejsme tady od toho. Ale kdyz nevis, ze kobra je had a jedovaty, tak si s ni taky budes hrat dokud te nekousne. Chtel jsem jenom, aby si TROCHA vedel. Da se o tom dozvedet mnohem vic. Udelej jak myslis, mas na to pravo, tak ja vsichni ostatni.

Noru zdar. Snad jsem Vas neunudil pri cteni..... :D

To zní jako sci-fi......
aceri

Příspěvekod Obama » pon 12. lis 2012, 1:14

Já jen k tomu slonovi a telefonní budce... To si kluci vážně myslíte, že vaším pinďourem dosáhnete až do dělohy ? :) Dítě ani nic nezaznamená.
Obama

Příspěvekod aceri » pon 12. lis 2012, 9:57

Co ty víš, třeba ho maj jak hadici. :D

Obama píše:Já jen k tomu slonovi a telefonní budce... To si kluci vážně myslíte, že vaším pinďourem dosáhnete až do dělohy ? :) Dítě ani nic nezaznamená.
aceri

Příspěvekod vulcan » pon 12. lis 2012, 13:23

Obama píše: Já jen k tomu slonovi a telefonní budce... To si kluci vážně myslíte, že vaším pinďourem dosáhnete až do dělohy ? :) Dítě ani nic nezaznamená.

Obama,
V prvé řadě bych Ti chtěl poblahopřát ke znovuzvolení. :wink: 4 roky máš v suchu a občas se tady můžeš odvázat, když to tam u Vás nejde… :D

Dost nerad píšu na tomto zábavném fóru odborná fakta, a už vůbec nechci poučovat. Ale už jsem to zásadní napsal tady.
viewtopic.php?f=6&t=2705&start=8

Obama , opravdu myslíš , že plodu uškodíš jen tím, že dosáhneš pinďourem přímo do dělohy ? že třeba dítěti píchneš do oka a pak bude nosit brýle ? :shock:
Tady přece vůbec nejde o bezprostřední kontakt, :idea:
pinďour se nedostane přímo do dělohy, je tam mezi ním a plodem děložní hrdlo a amniové, plodové blány,
ale může se snadno přenést poševní infekce, bakterie, kvasinky z pochvy do dělohy, mohou prasknout blány, vyvolat předčasný porod, může se poškodit placenta a tím výživa plodu..
vulcan

Příspěvekod vulcan » pon 12. lis 2012, 13:38

rore píše: Kurva z vás jsou najednou puritáni. těhotenství není nemoc, …. každý doktor vám řekne že soulož i v pokročilém stádiu … ničemu a nikomu neškodí. A vaše rozohňování se nad morálkou mě dokáže rozesmát. .. Proč by se proboha měly měnit morální hodnoty holky i mé jen proto že je dotyčná těhotná?
Plod v děloze není schopen vnímat vůbec, to že ano si myslí jen pár křesťanských fundamentalistů … . Mozek v té době není vyvinut natolik aby dokázal takovéto podněty vnímat, natož vyhodnocovat. A co se po mechanické stránce týká - tvůj penis do blízkosti plodu nikdy nedostane.

rore, promiň, ale nepochopení z Tvé strany. Nejde vůbec o nějaké puritánství , o náboženskou otázku, a už vůbec o nějaké morální hodnoty…. (to tady vůbec neřeším) ale o věc výhradně odbornou, gynekologicko – porodnickou.
rore píše: každý doktor vám řekne že soulož i v pokročilém stádiu pokud je samozřejmě volena technika … ničemu a nikomu neškodí.

Žádný rozumný gynekolog Ti toto neřekne. Mluvím o tom, že by doporučil , resp. nezakázal v těhotenství šuk na privátě. Nepíšu tady o sexu těhotných v případě trvalého partnerství doma. A to v posledním trimestru je i tak spíše nedoporučováno vzhledem k reálné možnosti infekce (ne pohlavní nemoci) uvnitř dělohy, možnosti předčasného porodu. A předčasný porod je vyšší riziko poškození novorozence.
rore píše: Plod v děloze není schopen vnímat vůbec, to že ano si myslí jen pár křesťanských fundamentalistů a bojovníků proti potratům. Mozek v té době není vyvinut natolik aby dokázal takovéto podněty vnímat, natož vyhodnocovat.

Promiň, rore, ale asi z neznalosti směšuješ různé věci. :twisted: Proč do toho, do frasa, mícháš nějaké fundamentalisty… ?

Potratem se rozumí – časové období na začátku těhotenství, zjednodušeně do cca 12-16 týdne. (tam snad můžou někteří fundamentalisté něco říkat, ale to je jiná otázka, jiná věc)
V tom časném těhotenství žena obvykle šuká, někdy o těhotenství ani neví, nebo není si jista, a dost často má menší sexuální apetit… nevolnosti, občasné krvácení..
Pokud šuká doma, tak v podstatě je to norma, pokud na privátě, tzn. daleko častěji s daleko více norníky , tak je daleko větší riziko potratu.

V období zhruba po 16 týdnu, pokud nemá rizikové těhotenství, tak v domácích podmínkách , pokud má nějaké nepravidelnosti , může šukat většinou relativně v pohodě, pokud má rozumného 1 partnera. Zhruba do 32-34 týdne, pak už spíše ne.
A opět, pokud je v tomto období na privátě, tak je to velká neodpovědnost té ženy, vůči sobě a vůči dítěti..

Rizika ? především infekce – ( pro méně chápavé, nemluvím o pohlavních nemocech) , ale tím, že šuká na privátu často a s mnoha partnery, tak běžná infekce v pochvě se dostane snáze do dělohy, často vyvolá předčasné stahy, horší výživu plodu, předčasný odtok plodové vody, předčasný porod, možné poškození plodu DMO s následky na mozku na celý život dítěte.
Placenta – lůžko bývá často v tomto období (16-30 týden) nízko v děloze, a tak i riziko krvácení z poškození nebo odloupnutí placenty je velké. Podotýkám, že je v tomto případě jedno, zda se jedná o styk s kondomem, jde o frekvenci styků a množství partnerů na privátě.
A pokud tato dívka „přežije“ období cca 16-29 týdne na privátě, třeba jí zdánlivě nic není, ale její děloha, krček děložní , není tak pevný a v dalším těhotenství má daleko větší pravděpodobnost potratu nebo předčasného porodu.

Takže - na jedné straně – ať si každý (každá) dělá, co chce…
ale na druhé straně – těhotná být na privátě , především v období od cca 4-5 měsíce těhotenství je neodpovědnost vůči sobě a plodu.
Mj. asi si někteří neuvědomují, že pak zdravotní komplikace matky nebo plodu zaplatíme všichni v rámci solidárního zdravotního pojištění. Třeba peníze za péči o nezralého dítěte, dítěte v inkubátoru, dítěte s DMO, s poškozeným mozkem, jdou do statisíců korun. No a představte si, že by nějaké agent pojišťovny zjistil, že ta dotyčný šukala v těhotenství na privátu, tak by třeba mohl po ní ty finance zpět. Jaké jsou pojišťovny, asi každý víme. Zaplatí jen to, co musejí.

Pokud jsem tímto výkladem někoho nudil, omlouvám se, případně ať to nečte. :idea:
vulcan

Příspěvekod labuznik » pon 12. lis 2012, 15:30

Díky moc za další informace vulcane. Ať každý dělá jak uzná. Všichni nemáme stejnou zodpovednost. Ale teď už víc informací ano. Je pořád dost holek,kam zajít,užít si a při tom neudělat paseku.
labuznik

Příspěvekod rore » pon 12. lis 2012, 16:39

Vulcan: Ty nerozumíš a rozumět nechceš.To je pak těžko.Faktem je že samotný šuk(pokud se nejedná o rizikové těhotenství a oba protagonisté jsou zdraví) nebezpečný není!Pokud tvrdíš opak, lžeš. Stejně tak je fakt, že šukat jako řemeslo je rizikové vždy, ať už je dotyčná v tom a nebo ne.To riziko je pořád stejné, ani větší, ani menší.A že je to kvůli riziku nezodpovědné vůči plodu?Proč si hergot myslíš že holka která se živí prodejným sexem a je tedy už z principu nezodpovědná vůči svému vlastnímu tělu a zdraví,by měla být zodpovědnější vůči plodu? Nota bene když se s největší pravděpodobností jedná o pracovní úraz a citová vazba je k němu tudíž nulová?Opět opakuji, těhotenství neznamená psychologický přerod, a jak se chovala doposud, bude se chovat i nadále!Tak přestaň měřit dvojím metrem.Je úplně jedno jestli je v tom a nebo ne.To riziko je tam vždy a není ani větší ani menší.
Nehodlám v této zcela zbytečné debatě pokračovat, pokud ti těhotná vadí a nebo máš nějaké zábrany, tvůj problém, šukej si co chceš, já budu klidně nadále ojíždět i těhulky, bude li příležitost.(A jen tak mezi náma - není to špatný....)
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod vulcan » pon 12. lis 2012, 16:54

rore píše:Vulcan: Ty nerozumíš a rozumět nechceš.To je pak těžko.Faktem je že samotný šuk(pokud se nejedná o rizikové těhotenství a oba protagonisté jsou zdraví) nebezpečný není!Pokud tvrdíš opak, lžeš. Stejně tak je fakt, že šukat jako řemeslo je rizikové vždy, ať už je dotyčná v tom a nebo ne.To riziko je pořád stejné, ani větší, ani menší.A že je to kvůli riziku nezodpovědné vůči plodu?Proč si hergot myslíš že holka která se živí prodejným sexem a je tedy už z principu nezodpovědná vůči svému vlastnímu tělu a zdraví,by měla být zodpovědnější vůči plodu? Nota bene když se s největší pravděpodobností jedná o pracovní úraz a citová vazba je k němu tudíž nulová?Opět opakuji, těhotenství neznamená psychologický přerod, a jak se chovala doposud, bude se chovat i nadále!Tak přestaň měřit dvojím metrem.Je úplně jedno jestli je v tom a nebo ne.To riziko je tam vždy a není ani větší ani menší.
Nehodlám v této zcela zbytečné debatě pokračovat, pokud ti těhotná vadí a nebo máš nějaké zábrany, tvůj problém, šukej si co chceš, já budu klidně nadále ojíždět i těhulky, bude li příležitost.(A jen tak mezi náma - není to špatný....)

Nevím, jestli je debata zbytečná, pro tebe asi jo. :evil:

Nevím, jak Ti mám ještě vysvětlit, že vůbec nejde o mně, zda mně něco vadí, o mne v této debatě vůbec nejde, já si sám dovedu poradit, to se neboj.
Ale snažil jsem se odborně vysvětlit fakta, zjevně v Tvém případě je to marnost.

Znovu opakuji - já píšu o sexu s těhotnými na privátě, ne o běžný, "normální" rodinný sex v těhotenství..

holka která se živí prodejným sexem a je tedy už z principu nezodpovědná vůči svému vlastnímu tělu a zdraví,by měla být zodpovědnější vůči plodu? Nota bene když se s největší pravděpodobností jedná o pracovní úraz a citová vazba je k němu tudíž nulová?

to už nepatří do medicíny, spíše sociální psychologie.. ale nejspíš by s Tebou některé ťapiny nesouhlasily.. co některé znám, a nejsou zase takové asociálky.. ale to už je zase jiné záležitost

Faktem je že samotný šuk(pokud se nejedná o rizikové těhotenství a oba protagonisté jsou zdraví) nebezpečný není!Pokud tvrdíš opak, lžeš.

ne, rore, píšu pravdu,
snažil jsem se to argumenty vysvětlit.. a to pouze z hlediska medicíny..
vulcan

Příspěvekod rore » pon 12. lis 2012, 18:47

blá,blá,blá... :roll:
A teď něco k tématu:
25 let, Ústí nad Orlicí, tel. 739 706 602, na Sally nick "Kacisek"
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod aceri » pon 12. lis 2012, 21:06

Pěkná, ale na mě má ještě moc malý bříško. :D

rore píše:blá,blá,blá... :roll:
A teď něco k tématu:
25 let, Ústí nad Orlicí, tel. 739 706 602, na Sally nick "Kacisek"
aceri

Příspěvekod gogo123 » úte 13. lis 2012, 19:46

aceri píše:Pěkná, ale na mě má ještě moc malý bříško. :D

A co tato ... :shock:
gigabřicho.jpg
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod aceri » úte 13. lis 2012, 20:04

Ta tam měla 8 děcek, to už je jiná liga. :D
aceri

Příspěvekod Obama » stř 14. lis 2012, 2:39

vulcan píše:
Obama píše: Já jen k tomu slonovi a telefonní budce... To si kluci vážně myslíte, že vaším pinďourem dosáhnete až do dělohy ? :) Dítě ani nic nezaznamená.

Obama,
V prvé řadě bych Ti chtěl poblahopřát ke znovuzvolení. :wink: 4 roky máš v suchu a občas se tady můžeš odvázat, když to tam u Vás nejde… :D

Dost nerad píšu na tomto zábavném fóru odborná fakta, a už vůbec nechci poučovat. Ale už jsem to zásadní napsal tady.
http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewt ... 05&start=8

Obama , opravdu myslíš , že plodu uškodíš jen tím, že dosáhneš pinďourem přímo do dělohy ? že třeba dítěti píchneš do oka a pak bude nosit brýle ? :shock:
Tady přece vůbec nejde o bezprostřední kontakt, :idea:
pinďour se nedostane přímo do dělohy, je tam mezi ním a plodem děložní hrdlo a amniové, plodové blány,
ale může se snadno přenést poševní infekce, bakterie, kvasinky z pochvy do dělohy, mohou prasknout blány, vyvolat předčasný porod, může se poškodit placenta a tím výživa plodu..

Vpořádku. Já tohle všechno vím. Narážel jsem jenom na toho slona v telefonní budce :) Připomnělo mně to jeden článek... :D

http://xman.idnes.cz/okultni-terapie-ja ... n-styl_fro

Z toho, co jsem slyšel, musím Martě Foučkové nechat, že je docela slušná bavička. Řekla například: "Nejstrašnější zločin je, když partner souloží s těhotnou partnerkou. Ty hrubé rány pyjem! A já pak vidím na těch novorozencích hrozivé modřiny."

A děkuju za blahopřání :)
Obama

Příspěvekod Rudy » pon 17. pro 2012, 1:19

S těhotnou jsem zatím zažil nejlepší sex v životě...
Rudy

Příspěvekod nokid » pon 26. srp 2013, 15:30

Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma