labuznik píše:
Snad budes mit moznost aspon jednou vyskuset si to nazivo rore. Ale ty uvnitr v deloze jako dite, a jiny nornik ven. Kazdy lekar ma na to rozdilny nazor, ver mi. Znam jich hodne. Chapu, ze je to pro muze lakave, jako med pro vcely a cennim si jinych nazoru. Ale vulcan ve svem prispevku nahore ma dost pravdivy pohled na poskozeni ditete pri pohlavnem styku. Nasledky jsou dalekosahle. Nekdy fyzicke, ale mnohem casteji psychicke. Dite neni kus masa jako 3,5 kg hoveziho na tacu. Je to zivy organizmus, ktery si PAMATUJE!!! Predstav si, ze si v telefonni budce a nekdo do te budky jeste k tobe neustale pousti slona. Pocet vpusteni si prirovnej k poctu prirazu nornika do tapiny. Jsem si jist, ze by si si podobny zazitek pamatoval dost dlouho a kdyby jsi jen zbadal tu telefonni budku, tak by ses ji vyhl obloukem a co je nejhorsi, mozna by jsi ani nevedel proc. Existuje totiz neco takoveho, jako nevedoma cast mysli, kam ukladas neprijemne zazitky. A kazdy, opakuji KAZDY porodnik ti potvrdi, ze dite vnima uz od poceti!!! Ale kdyz je nevedoma, tak nevis, proc ti vadi telefonni budky, proc te vzdy zacne najednou bolet hlava, nebo brucho. Podle toho, kam te jako embrio trefil penis nornika v deloze. Vim, mozna si reknes, "je to vul, co to tady blaboli!". Ale jsem si jist, ze i tebe nekdy boli hlava prave ve chvili, kdy te po ni nikto neuhodil, nebo se obcas citis blbe a nevis sam proc. Jo, lidi tomu rikaj migrena!!! Ale je to srandovni, ze nektere lidi chytne ta migrena zrovna v obdobi, kdy je venku vlhko, nebo je zari a podobne. V deloze je taky vlhko a mozna mnela tapina na navsteve nornika v zari nebo s tatinkem provozovali zrovna sex pocas tehotenstvi a "vedeli", ze kazdy lekar rika, ze to je bezpecne. Ver mi, mysl si to pamatuje. Nechci tady delat prednasku, nejsme tady od toho. Ale kdyz nevis, ze kobra je had a jedovaty, tak si s ni taky budes hrat dokud te nekousne. Chtel jsem jenom, aby si TROCHA vedel. Da se o tom dozvedet mnohem vic. Udelej jak myslis, mas na to pravo, tak ja vsichni ostatni.
Noru zdar. Snad jsem Vas neunudil pri cteni.....
To zní jako sci-fi......