|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
nokid píše:Co blbnete, kluci - ta Paulinka je mumie - věk 2012 let!
Levnota na Agamě píše:603549587, Sládci klejí - zatroleně, chmel už zase stoupl v ceně. Chceme-li skromně žít, pivo musí podražit.
Mouka dražší vizte ceny, křičí pekař ustrašený. Chceme-li skromně žít, housky nutno podražit.
Ale nám se nejhůř daří naříkají uzenáři, chceme-li jen skromně žít, buřty nutno podražit. Kdopak by se toho nelek, stát tím trpí jako celek, aby mohl vyjíti, nutno daně zvýšiti.
Konzumenti nelze více, než-li jít a oběsit se. Učiň to však neprodleně dokud špagát nestoup v ceně. U MĚ JE to levné - hod. 800kč
Levnota na Agamě píše: Zavolej mi své přání, jsem perverzní princezna, na koule ti zavěsím kýbl,
dám koště do prdele a čuráka skřípnu mezi dveře, takhle mi budeš uklízet. Nedělám si prdel. volej 603549587
vulcan píše:Levnota na Agamě píše: Zavolej mi své přání, jsem perverzní princezna, na koule ti zavěsím kýbl,
dám koště do prdele a čuráka skřípnu mezi dveře, takhle mi budeš uklízet. Nedělám si prdel. volej 603549587
tak tady se studentka pěkně odvázala....
vulcan píše:Levnota na Agamě píše:603549587, Sládci klejí - zatroleně, chmel už zase stoupl v ceně. Chceme-li skromně žít, pivo musí podražit.
Mouka dražší vizte ceny, křičí pekař ustrašený. Chceme-li skromně žít, housky nutno podražit.
Ale nám se nejhůř daří naříkají uzenáři, chceme-li jen skromně žít, buřty nutno podražit. Kdopak by se toho nelek, stát tím trpí jako celek, aby mohl vyjíti, nutno daně zvýšiti.
Konzumenti nelze více, než-li jít a oběsit se. Učiň to však neprodleně dokud špagát nestoup v ceně. U MĚ JE to levné - hod. 800kč
Holka, studentka je celkem nápaditá, pokud to odněkud neopsala...![]()
Zmaluji ti prdel, či zkopu koule
.
.
.
Kontakt: 603549587
petr.2004 píše:Nabídka, které se opravdu těžko odolává ...![]()
Až na toho přítele to vypadá skoro jako nabídka sňatku![]()
http://www.erotik-emace.com/seznamka/pe ... -1333.htmlPetruška22
Hledám finančního otroka do přijetí k mladému páru v Brně, dovolím Ti bydlet i u nás jako otrok, bez jakýchkoliv lidských práv, budeš nám odevzdávat výplatu a za to dojídat naše zbytky jídla, máš-li auto, budeš nám sloužit i jako taxi když nebudeš v práci. Jsem Bohyně a nahou mě nikdy neuvidíš. Jsem pohodlná, sebevědomá dívka a chci Ti poroučet a v leže Tě sledovat jak nahý uklízíš celý byt. Chci si užívat s přítelem za cizí penízky. Dělám taky erotické masáže, s/m a footfetish
Věk: 22, Kraj: Jihomoravský kraj, Město: Brno
Kategorie: ONA hledá jeho, Web: nevyplněno
Tel.: 776780701, E-mail: atraktivni-holka@seznam.cz
některé samice vorvaňů mají vysoké sebevědomí ...
kbrno píše:
90 minut 1500kč
90 minut 1500kč 7:00 budíček, 7:15 kafé, 7:30 vezmu telefon, 7:31 volám 603549587, 7:35 domluvím si masáž u Petry, 7:40 jsem domluven na určitý čas např. 15:00 h, 15:00 volám, že jsem před vchodem, 15:03 platím masérce Petře, 15:10 jdeme společně do sprchy, 15:15 probíhá masáž, 15:46 je to slast, aaaaah, 15:55 jdu do sprchy, 16:10 odcházím od masérky Petry, 19:30 sleduji zprávy na Nově, 19:50 sleduji sportovní zprávy, 20:00 sleduji počasí, 21:00 se vzpomínkami na úžasný den usínám
martin666 píše:inzeruje taky jako studentka VŠ, zřejmě se však nebude jednat o matematický obor..
[/quaceri píše:TA čůza se už úplně pomátla.Zajímalo by mě co to může být ta čtvrtkilová sladkost, že by upekla bábovku?
To by vzhledem k jejímu věku celkem sedělo.
30 minut: 1 000,- Kč | 1 hodina: 1 500,- Kč
Vše v ceně ! Žádné příplatky + 225g sladkost ! ** od 3. - 7.12.___ 13.. - 21.12.
http://www.naprivat.cz/dagmar/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků