|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rudy píše:Já osobně jsem zdejší varování bral na lehkou váhu, protože už se mi víckrát stalo, že jsem někde byl, pak jsem se dotečetl, že je nakažená a já se zbytečně nervoval, ikdyž jsem nic nedostal, takže asi tak...
pvdlfavb píše:Rudy píše:Já osobně jsem zdejší varování bral na lehkou váhu, protože už se mi víckrát stalo, že jsem někde byl, pak jsem se dotečetl, že je nakažená a já se zbytečně nervoval, ikdyž jsem nic nedostal, takže asi tak...
No jasně, pokud někam jdeš a potom se tu dočteš nějaký takový řeči, tak budiž. Ale pokud tam jdeš přesto, že se tu zmínky o možné nákaze objevily už před rokem, to je na pováženou. Nechci flamovat, ale nedalo mi to. Sám jsem měl už několikrát strach, doufám, že zbytečně. Teď se snažím o 3 měsíční pauzu a pak "hurá" na testy, když to tak vidím.
Já tu rozhodně nechci moralizovat, sám bych kázal vodu a pil víno, takříkajíc... ale co je moc, to je moc. Každej z nás si říká, že jemu se to stát nemůže, ale při tom "pohybu" nornictva nikdy nemůžete vědět, kdo co kam dotáhl.
aceri píše:Co si myslíš, že jsi chytil, když čekáš na testy dva měsíce?
maxiim píše:jo dal je fakt krásná ale nema problem šukat i bez gumy, kámoš tam také byl no a taky má nějakou potvoru pry byčíkovce... takže nákaza v Brně.... vysrat se na takovy čubky....
Uživatelé procházející toto fórum: Borek88, papajooe, Xapacp@centrum.cz a 15 návštevníků