Hledat  

Proč chodíte za kurvama?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Proč chodíte za kurvama?

Příspěvekod rore » pon 18. bře 2013, 18:08

Sportovec127 píše:Mit doma dobrou manzelku a rodinu je jeden z nejvetsich luxusu.

Finančně nepochybně.To si hned tak někdo dovolit nemůže. :D Ale po psychické stránce je tato věta scifi.Naopak co se duševní pohody týká, největším luxusem je mít vždy a ke všemu ochotnou kamarádku a žít sám a svobodný - hotové psycholázně!
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 18:55

rore píše:
Sportovec127 píše:Finančně nepochybně.To si hned tak někdo dovolit nemůže. :D

Neco na tom bude, ale presto si myslim, ze to neni jen otazka penez.
Sportovec127

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 18:56

rore píše:
Sportovec127 píše:Ale po psychické stránce je tato věta scifi.Naopak co se duševní pohody týká, největším luxusem je mít vždy a ke všemu ochotnou kamarádku a žít sám a svobodný - hotové psycholázně!

Hadat se nebudu, kazdemu vyhovuje neco jineho. Kdyz jses se svym zivotem spokojeny, zijes ho spravne a o tom to je :D
Sportovec127

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 18:58

rore píše: největším luxusem je mít vždy a ke všemu ochotnou kamarádku

to samozrejme taky
Sportovec127

Příspěvekod gogo123 » pon 18. bře 2013, 19:16

Sportovec127 píše:nejen sexem ziv je chlap....samozrejme ztraci zenska na atraktivite mnohem rychleji, nez chlap, ale jedno mne muzes verit: Mit doma dobrou manzelku a rodinu je jeden z nejvetsich luxusu.

Plně souhlasím ....nechtěl bych žít jenom pro sebe i když je to samozřejmě pohodlnější.

rore píše:... největším luxusem je mít vždy a ke všemu ochotnou kamarádku a žít sám a svobodný - hotové psycholázně!

I ta kamarádka časem bude chtít více než jenom souložit 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod esuba » pon 18. bře 2013, 23:47

protože mě to baví a chodím za něma už doost dlouho
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod rore » úte 19. bře 2013, 0:48

gogo123 píše:I ta kamarádka časem bude chtít více než jenom souložit 8)

Potom ovšem nastane čas na to si najít jinou :D Pořád je to jednodušší než zahýbat manželce a až to praskne(a ono to praskne pokud není úplně blbá) tak se rozvádět a trápit jak ji,tak sebe o dětech nemluvě.
Ale vážně - já nejsem zásadně proti manželství, ale aby fungovalo tak buď musí být oba neuvěřitelně tolerantní, (ať už otevřeně nebo skrytě, kdy ví ,ale dělají že neví) a pokud mají takhle volný vztah tak nechápu proč se vůbec brali protože to pak není manželství ale právě to kamarádství ,pouze zkomplikované papírem a kroužky, a nebo musí oba brát naprosto vážně své manželské sliby, ale pak nebudou brouzdat na těchto stránkách, že?
A nebo to mají tak že jeden může kdy,kde a ským chce, a ten druhý nesmí nic, maximálně tak čekat doma s otevřenou náručí a zavřenou hubou.To ovšem není manželství, to je pokrytectví a prasárna.
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod nokid » pát 22. bře 2013, 16:09

Tak, tak, rore má pravdu. Ani já :lol: se nehodlám ženit.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Zelezny » stř 27. bře 2013, 22:46

Protože poprvé je to nejlepší, milovat se prvně s úplně cizí ženou je prostě fajn.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod jemný01 » pon 1. dub 2013, 20:50

Manželství už z principu fungovat nemůže. Je to tisíciletími neprověřená instituce. Nevím kdo ji zavedl (asi my muži v naivní představě, že si tak ženu pojistíme). Ve finále na tom získají jen ženy. Oficiálně 50% manželství krachuje, ale to nám tradičně lžou, aby to nevypadalo tak děsivě. V reálu je to prý 67% tj. 2/3!!!. Berte potom motivaci do něčeho takového jít.
jemný01

Příspěvekod Ralph » ned 20. říj 2013, 19:17

Já si o manželství teda nemyslím, že by to byla nějak špatná instuce, ale je pravda že za ťapkama chodí i ženáči, ale jak jsou spokojení a nespokojení , to by mě zajímalo, proč to dělají. Já ženatý nejsem a dělám to trochu z adrenalinu,
Ralph

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma