Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod normalnikluk1 » ned 24. bře 2013, 18:50

No vypadá to, že jsou to jedna a ta samá... a to jsem k Ivance chtěl zkusit jít...
Nebo ne? Já našel inzeráty s telefonem Petry a "fotkou" Ivanky + podobný texty... Byl teda někdo za Ivankou a může potvrdit?
normalnikluk1

Příspěvekod amater52 » stř 27. bře 2013, 12:08

inzerát z hyperinzerce:

Zena 25let hleda milionare
21.03. 10:05 | Nabídka / Prodám | Vážné - ona hledá jeho
Hledam pro svou kamaradku bisexualniho pritele milionare ktery nam financne pomuze rozvinout nase umelecke schopnosti, Muze se kterym budeme zit ve trech a uzivat si zivota pod jednou strechou. Ona je blond 25let dela prostitutku ale ma svoji uroven, veri v panenku marii. ME je 33. Ty bys mel byt tolerantni a zprahy.
amater52

Příspěvekod Kracmar » čtv 28. bře 2013, 0:55

Sexík mezi prsa a pak dokončení rukou, rychlovky 300 kč do 10 minut, jen přijdeš a zase odejdeš.

Petra rozšiřuje své neerotické služby. :D
To už mi zvědavost nedala, zašel bych zkusit. Dostal jsem i přislib. :oo:
Ovšem pozor, další domluva až po zaslání 100kč. :D :D :D
Vynalézavost jí opravdu nechybí.
Kracmar

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 28. bře 2013, 10:07

Kracmar píše:Omlouvám se, ale ta nová Ivanka i Petra inzerují pod stejným telefoním číslem.
Petruška vždy dokáže překvapit. :D
Může to být ale i jinak.

Na mail erosenka.ivanka@email.cz s fotkou štíhlé studentky jsem zkusil odpovědět, přičemž mi bylo předem na 90% jasné, že píšu té velrybě. Ale co kdyby náhodou... Po chvíli se prokecla a napsala mi, že to má být její sestřenice. Druhý den jsem požádal o foto té sestřenice a dostal jsem fotku její, tedy vypasené prasnice s bičem. Tedy žádné překvápko se nekonalo. Navíc nechápu, jak na tohle její "převtělení" může někdo skočit, kdy se vydává za někoho jiného a další den už vystupuje jako ona, je vážně tak naivní?
Fuckingshit

Příspěvekod nokid » čtv 28. bře 2013, 14:34

Jestli je to ona, říká si taky "Masáže Srdíčko", celý měsíc jsem se zkusil dovolat, zmátla mě ta prsatá štíhlá fotka a nabídka slevy do konce února (600,-/h). Nakonec mě prozvonila (poté když celé odpoledne nezvedala vyzvánějící tel.) a domluvili jsme termín zhruba za týden, abych však zavolal hodinu předem. Učinil jsem tak a shledal že "účastník nedostupný" a to se opakovalo řadu dní poté, až jsem to vzdal. Tel měla: 702 527 153. Později jsem ještě narazil na podobný inzerát se značkou "erosenka Ivanka", tel. 776 529 182, volal jsem asi v 17:05 a sdělila, že slouží od 10-17 h.
Toť moje zkušenosti. :mrgreen: A k zasmání to není...
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod normalnikluk1 » pon 1. dub 2013, 16:12

Ona je ta Petra/Ivanka fakt šílená....a nechápe, že to lidí vidí...

Dnes inzerát:
Chci pochválit slečnu masérku Ivu z Brna Komína. Je opravdu výborná v masážích, příjemná a moc se mi v jejím prostředí líbilo. Tímto bych jí chtěl poděkovat, za to co pro mě udělala. Velmi doporučuji a dávám zde na ní telefon, telefon na ni je 603549587.
Děkuji Ivo!
normalnikluk1

Příspěvekod nokid » úte 2. dub 2013, 0:47

Tak bys moh' hodit hlášku, jak to probíhalo, nééé?

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod aceri » úte 2. dub 2013, 0:59

normalnikluk1 píše: Tímto bych jí chtěl poděkovat, za to co pro mě udělala.

:lol: Ona si snad připadá jako nějaká spasitelka. :lol:
aceri

Příspěvekod Ondiii » úte 2. dub 2013, 16:16

... a pak, že pečení holubi....

ahoj výborné steaky dělají v Brně (část Brna uvedu až po emailu) u kostela. Pokud to platí, ráda přijmu pozvání na steak, můžeme se sejít před kostelem a odtama je to kousek, samozřejmě před obědem , nebo večeří můžeme navštívit kostel, to záleží zcela na Tobě. foto neposílám, nezlob se, na vzhledu mě nezáleží, mě záleží na charakteru a jak si budeme rozumnět. Já sama jsem prý atraktivní, přátelská a milá, nedělejte mě nabídky na sex, u jídla se samo pozná kam to povede, co ty víš, zda nemlaskám jako prase a na prase bys přece za každou cenu nevlezl. Těším se Iva
Ondiii

Příspěvekod rore » úte 2. dub 2013, 19:32

:mrgreen: To si snad děláte kozy! :shock:
Tak něco takového jsem neviděl nikde v republice, a to jsem ji prošukal prakticky celou.Chlapi nechte ji zasklít a vyvěste ji na náměstí ! :mrgreen:
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod nokid » čtv 4. dub 2013, 13:16

To vypadá na houmlesačku, která jde za dobrý žvanec třebas do pekla, neřkuli do teplé postele. Prubněte ji někdo, ať je větší sranda!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod albi9 » stř 10. dub 2013, 20:28

Ze stránek přiznání Brna: Já stála na zastávce Štefánikova a čekala na bus (67), byl podvečer letního dne.. já šaty (mírně pod kolena !!!!), sáčko, prostě normální oděv a přibrzdilo auto a z tama se ozvalo: "tak za kolik?", já koukala a spolujezdec drbl do řidiče a hlásí: "ty vole, to asi nebude kurva" fakt mě pobavili
:lol:
albi9

Příspěvekod normalnikluk1 » čtv 11. dub 2013, 9:28

Nový příběh Petry/Ivanky/Gertrudy?

Nazdar micánci. Nechci potkat někoho ze školy, tak nabízím diskrétně starším mužům plus 28 let masáže včetně intimních partii do vyvrcholení svými krásnými ňadry. Pokud máš příliš mnoho stresu a potřebuješ klid, relax, vypnout. Jsem tu pro Tebe. Důvěra, diskrétnost, pohoda. Jsem profi masérka, neposkytuji sex! 30 minut 400 a 60 minut 700 korun, nechám se od tebe rozmazlovat... Volej 9-18h
normalnikluk1

Příspěvekod nokid » čtv 11. dub 2013, 14:21

Všichni jen opisují inzeráty a nikdo ji ještě neprubnul... Já nemůžu, ležím v posteli a ne sám. S chřipkou.

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod sumiiik » čtv 11. dub 2013, 19:27

Copak to asi je,orál nebo piss?? :D
piss.jpg
sumiiik

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma