Nazdar pánové, ohledně masáží, nemáte někdo zkušenost s maserkou z amaterů, nick Jarika, tel. 607 399241 ???
Díky.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Marast píše:Iva píše:Láká Vás sex bez sexu a jste zvědaví? Pak erotická masáž je přesně to co hledáte. http://www.erotickyrelax.webnode.cz
automaxi píše:ahoj dřív jsem chodil na erotické masáže za Simonou na Majdalenky na Lesnou, měla telefon 739839623, al eto už je cca dva roky. Byla to bývalá zdravotní sestřička s maserským kurzem, dělal i normální masáže. Tak to bylo super. Jestli pak ještě někde je??
Četla jsem na mě recenzi na sexprivat a nornici atd..., i když jsem sama v soukromém bytě a ne na privatě chci moc děkovat za 95 % kladných hodnocení a že se vám líbí můj důvtip) a vy 5% co se tam dotazujete na onu Ivču zda stojí za to, neváhala bych a vyzkoušela onu její erotickou masáž. Ano, nejlepší jsou vlastní zkušenosti. Tělo na tělo s vyvrcholením rukou - 15min.400 30min.600 hodina 900kč DNES do 19 h.
martin666 píše:chodim.namasaze, Ivanko nebo X dalšich nicků, X emailů v inzerátech... je to až moc průhledný, Tvoje každodenní tapetování na seznamkách i portálech s nabídkou sexuálních služeb, dnešní text interátu:Četla jsem na mě recenzi na sexprivat a nornici atd..., i když jsem sama v soukromém bytě a ne na privatě chci moc děkovat za 95 % kladných hodnocení a že se vám líbí můj důvtip) a vy 5% co se tam dotazujete na onu Ivču zda stojí za to, neváhala bych a vyzkoušela onu její erotickou masáž. Ano, nejlepší jsou vlastní zkušenosti. Tělo na tělo s vyvrcholením rukou - 15min.400 30min.600 hodina 900kč DNES do 19 h.
to už je zoufalství... nechceš toho už nechat? sice je obdivuhodné, že každý den vymyslíš i několik nových inzerátů s různorodým textem i cenami, ale na tohle fakt nemůžeš nikhoo ulovit...
chodim.namasaze píše: chci říct, že ivanka z komína je fakt super, je vtipná a je s ní strašná sranda, studuje žurnalistiku a píše si o každém z vás kdo trochu vybočuje. četla mi ze své bakalářské práci, vím, že i masíruje své profesory, ale nemá to za potřebí je fakt inteligentní a mě se líbí.
..... erotické masáže jsou fakt nejlepší od ivanky z brna komína, t.č. 603549587
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník