Hledat  

Erotické masáže - Brno

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Erotické masáže - Brno

Příspěvekod honzakouris » úte 2. dub 2013, 22:13

Nazdar pánové, ohledně masáží, nemáte někdo zkušenost s maserkou z amaterů, nick Jarika, tel. 607 399241 ???
Díky.
honzakouris

Příspěvekod felix » stř 3. dub 2013, 8:03

Nedoporučuji. Navštívil jsem koncem minulého roku. Baba přes 40 let -to by tak nevadilo, kdyby byla pěkná a uměla. Ale pěkná není, sice štíhlá, ale krásy nepobrala a je vidět, že už má "nalítáno". A katastrofální přístup. Jednak to vůbec neumí. Šimrala mne jen po zádech, ocasu se buď bojí nebo štítí. Bez zájmu mi na závěr tak nějak vyhonila brko....
Prošel jsem v Brně tak 15 "masérek", ale tahle byla zaručeně nejhorší. Lépe si to uděláš sám...
S těmi, o kterých jsem zde psal se to nedá srovnávat ani omylem.
Felix
felix

Příspěvekod honzakouris » stř 3. dub 2013, 9:35

Díky za info, chtěl jsem po Radce a Gabriele vyzkoušet i něco jiného, ale asi zůstanu u osvědčených...
honzakouris

Příspěvekod Iva » stř 3. dub 2013, 9:41

Marast píše:
Iva píše:Láká Vás sex bez sexu a jste zvědaví? Pak erotická masáž je přesně to co hledáte. http://www.erotickyrelax.webnode.cz

Nechci prudit, ale 1200 za masáž mi přijde trochu hodně :roll:

Jen pro info pro Marasta- v ceně nejsou jen masáže, ale zahrnuje kompletní nabídku včetně sexu.Iwa a Kety
Iva

Příspěvekod vojnarr1 » čtv 4. dub 2013, 12:15

za Vandou na Lesnou se chystám.. má někdo aktuální zkušenost? Dělá ty masáže dobře a zvládá kouř? su lenoch a šukat se mi nechce.. :)
vojnarr1

Příspěvekod honzakouris » úte 16. dub 2013, 14:43

Zdravím všechny príznivce erotických masáží.
Když jsem nenašel žádné recenze na "Ostrov něhy a rozkoše", Kristýna 721 637 062, rozhodl jsem se vyzkoušet.
Domluva po telefonu v pohodě,po příchodu a prozvonění rychlé otevření, žádné postávání u vchodu. Byt v centru Brna, ucházející čistá koupelna, dokonce dva ručníky, jeden před, druhý po...
Kristýna je blond, věk bych řekl malinko víc než inzerovaných 40, ale v rámci "inzertní slušnosti". Postava odpovídá věku, malinko náznak bříška a povislejší prsa, ale nic, co by mělo odradit. Kristýna je příjemná žena, má přirozené a milé vystupování, na rozdíl od některých telátek se s ní dá i rozumně popovídat. Samotná masáž probíhá na lůžku, Kristýna je při ní nahá a dovolí doteky po celém těle, víc jsem nezkoušel a neptal jsem se....
Masáž, bych subjektivně hodnotil, jako nejlepší, co jsem zatím v Brně zažil (prošel jsem asi 5-6 masáží, včetně radky nebo gabriely). První část masáže je sice více relaxační, ale v Kristýnině podání je to krásná předzvěst následujícího...je prokládána jemnými doteky a masáží přirození a hýždí, to já rád.. 8) . Postupně pak nabírá obrátky, přibývá erotiky, vzrušení a doteků, tulení, mazlení, tělo na tělo...Samotné vyvrcholení přijde jako úžasná exploze a přirozený konec...Abych nezapomněl, masáž prostaty na jedničku...
Po masáži se kristýna ještě krásně přitulí a pomazlí...žádné, tak a do sprchy a ven...Můžete si masáž pěkně dožít....
Jediné negativum je vyšší cena, 1300 Kč, což je dost, ale na příště mám slíbenou slevu...
Opět se mi potvrdilo, že si mám vybírat masérky nad 35. Ty už prostě ví, co chlap potřebuje a umí mu to dát... Ale jak říkám, je to moje subjektivní hodnocení, kdo hledá modelky, necht. Ale pro mě je přístup víc než cokoliv. Může být holka sebekrásnější a mladší, ale když vidím, že přemýšlí nad tím, co si dá k večeři, tak to prostě ne..
Pokud máte někdo zkušenost, jsem zvědav na vaše názory.
honzakouris

Příspěvekod automaxi » stř 17. dub 2013, 12:00

ahoj dřív jsem chodil na erotické masáže za Simonou na Majdalenky na Lesnou, měla telefon 739839623, al eto už je cca dva roky. Byla to bývalá zdravotní sestřička s maserským kurzem, dělal i normální masáže. Tak to bylo super. Jestli pak ještě někde je??
automaxi

Příspěvekod revird » pon 22. dub 2013, 16:17

automaxi píše:ahoj dřív jsem chodil na erotické masáže za Simonou na Majdalenky na Lesnou, měla telefon 739839623, al eto už je cca dva roky. Byla to bývalá zdravotní sestřička s maserským kurzem, dělal i normální masáže. Tak to bylo super. Jestli pak ještě někde je??

myslim, ze v tomto oboru uz nepodnika, ale kdyby preci mel nekdo jine info, tak dejte vedet :)
revird

Příspěvekod Brnak20l » čtv 25. dub 2013, 12:12

Simča už masáže nedělá:( Má teď nějakou standardní práci a nemá na to už čas.
Brnak20l

Příspěvekod chodim.namasaze » sob 11. kvě 2013, 16:39

chci říct, že ivanka z komína je fakt super, je vtipná a je s ní strašná sranda, studuje žurnalistiku a píše si o každém z vás kdo trochu vybočuje. četla mi ze své bakalářské práci, vím, že i masíruje své profesory, ale nemá to za potřebí je fakt inteligentní a mě se líbí.
chodim.namasaze
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod chodim.namasaze » sob 11. kvě 2013, 16:42

erotické masáže jsou fakt nejlepší od ivanky z brna komína, t.č. 603549587
chodim.namasaze
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod martin666 » sob 11. kvě 2013, 23:40

chodim.namasaze, Ivanko nebo X dalšich nicků, X emailů v inzerátech... je to až moc průhledný, Tvoje každodenní tapetování na seznamkách i portálech s nabídkou sexuálních služeb, dnešní text interátu:

Četla jsem na mě recenzi na sexprivat a nornici atd..., i když jsem sama v soukromém bytě a ne na privatě chci moc děkovat za 95 % kladných hodnocení a že se vám líbí můj důvtip :)) a vy 5% co se tam dotazujete na onu Ivču zda stojí za to, neváhala bych a vyzkoušela onu její erotickou masáž. Ano, nejlepší jsou vlastní zkušenosti. Tělo na tělo s vyvrcholením rukou - 15min.400 30min.600 hodina 900kč DNES do 19 h.

to už je zoufalství... nechceš toho už nechat? sice je obdivuhodné, že každý den vymyslíš i několik nových inzerátů s různorodým textem i cenami, ale na tohle fakt nemůžeš nikhoo ulovit...
martin666

Příspěvekod Fuckingshit » ned 12. kvě 2013, 10:42

martin666 píše:chodim.namasaze, Ivanko nebo X dalšich nicků, X emailů v inzerátech... je to až moc průhledný, Tvoje každodenní tapetování na seznamkách i portálech s nabídkou sexuálních služeb, dnešní text interátu:

Četla jsem na mě recenzi na sexprivat a nornici atd..., i když jsem sama v soukromém bytě a ne na privatě chci moc děkovat za 95 % kladných hodnocení a že se vám líbí můj důvtip :)) a vy 5% co se tam dotazujete na onu Ivču zda stojí za to, neváhala bych a vyzkoušela onu její erotickou masáž. Ano, nejlepší jsou vlastní zkušenosti. Tělo na tělo s vyvrcholením rukou - 15min.400 30min.600 hodina 900kč DNES do 19 h.

to už je zoufalství... nechceš toho už nechat? sice je obdivuhodné, že každý den vymyslíš i několik nových inzerátů s různorodým textem i cenami, ale na tohle fakt nemůžeš nikhoo ulovit...

Přesně tak... tohle už je fakt ubohé :shock: Tady na foru se o ní píše pouze v sekci "k zasmání", myslím že přezdívky: vorvaň, levnota, houmlesačka hovoří za vše. Navíc pochybuji, že by tady o její služby někdo měl zájem, vyhonit šaška za 300 to si raději udělám doma zadara... K vám může zavítat fakt jen 70 letý dědula (viz příspěvek v jiné sekci) pomatený, který uvízl v síti 20-ti různých mailů od jedné osoby a ještě naletěl na cizí fotky v inzerátech. To už pomalu hraničí s okrádáním nebohých důchodců ty vaše služby. V obecné terminologii se takovým podnikatelům/podnikatelkám říká "šmejdi" !
Fuckingshit

Příspěvekod vulcan » ned 12. kvě 2013, 11:00

chodim.namasaze píše: chci říct, že ivanka z komína je fakt super, je vtipná a je s ní strašná sranda, studuje žurnalistiku a píše si o každém z vás kdo trochu vybočuje. četla mi ze své bakalářské práci, vím, že i masíruje své profesory, ale nemá to za potřebí je fakt inteligentní a mě se líbí.
..... erotické masáže jsou fakt nejlepší od ivanky z brna komína, t.č. 603549587

Musím uznat, Ivanko, že je s Tebou fakt docela sranda.... :oops: . napsat si takové "inteligentní" promo. :shock:

Masírovat své profesory :oral: , takový trest si snad ti pedagogové nezaslouží.
A ještě na sebe práskneš, že si o nich píšeš zápisky.. :D
vulcan

Příspěvekod Luthien Tinuviel » pon 13. kvě 2013, 2:26

Což o to, zápisky si třeba já dělám taky:-)

Ne každý má prsa jako Halina Pawlovská, aby za něj prorazily, některé spisovatelky si cestu musí vyšlapat samy ;) Ovšem Ivančina ,,bakalářská práce'' (ať už tím myslí cokoliv) asi nebude soubor humoristických fejetonů, ale soudě podle jejího projevu spíš jakýsi dadaistický výblitek :-)
Chápu, že pak někteří profesoři potřebují masáž, aby ono dílo tak nesmírné náročnosti řádně vstřebali :-)

Omlouvám se za off topic, ale zrovna píšu bakalářskou práci též a zaujalo mě, jakým stylem a po několika letech studia, se vyjadřují mé potencionální (a nejen) studentské kolegyně :-)
Luthien Tinuviel
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma