Hledat  

Pár věcí si, pánové ujasněme

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Pár věcí si, pánové ujasněme

Příspěvekod Sportovec127 » úte 7. kvě 2013, 10:25

S Nokidem taky mnohdy nesouhlasim, ale nevidim duvod ho tady tak napadat.
Neudelal nic jineho, nez ze napsal dost slusny clanek o svych postojich a nazorech...bylo to zajimave cteni. Jak rikam, clovek nemusi se vsim souhlasit, ale cetlo s eto skoro tak dobre, jak prispevky od Jarjaroslava.

Myslim, ze bychom se tu nemeli tak napadat a ukazat trochu vic tolerance.
Starykokot ( sorry, starychobot) se tu prihlasi a zacne napadat lidi, kteri tu patri k nejlepsim a nejserioznejsim prispevatelum, ale tomu se asi nevyhneme. Takove jako on je potreba ignorovat a je to.
Take uz jsem premyslel o tom, ze zmena fora by mne prospela, ale nornik je prilis prazsky a na masheru je v moravske casti takrka mrtvo a v te brnenske skoda mluvit...ta uz je snad pohrbena uplne.
A tak si myslim, ze toto forum je jeste porad tim nejlepsim, ktere mame a nenchme se od takovych "chobotu" otravovat a odrazovat.
Sportovec127

Příspěvekod vulcan » úte 7. kvě 2013, 12:34

Sportovec127 píše:
Myslim, ze bychom se tu nemeli tak napadat a ukazat trochu vic tolerance.
Starykokot ( sorry, starychobot) se tu prihlasi a zacne napadat lidi, kteri tu patri k nejlepsim a nejserioznejsim prispevatelum, ale tomu se asi nevyhneme. Takove jako on je potreba ignorovat a je to.
Take uz jsem premyslel o tom, ze zmena fora by mne prospela, ale nornik je prilis prazsky a na masheru je v moravske casti takrka mrtvo a v te brnenske skoda mluvit...ta uz je snad pohrbena uplne.

Naprostý souhlas s tím, že by měla mezi námi být větší tolerance i odlišných názorů, určitě je dobře, že občas někdo vyjádří třeba své subjektivní pocity, inteligentní norníci si z toho vezmou, co potřebují. Naopak nežádoucí jsou promo příspěvky a blogy- inzerce ťapinek. Většinou to norník ale pozná.

Norník není pražský, ale spíše ruský, svázaný se zájmy majitele inzertních seznamek, EOLu, Agamy atd.
Na Masheru je právě převaha pražských vláken, ale oni, Pražáci nemají S4Y..., :D na druhé straně dobře tam fungují uzavřené sekce, kde se nemíchají pasáci a přehorlivé ťapinky. tam se často dá najít dobré info, viz třeba amatérky, o kterých se otevřeně v podstatě nedá psát.
vulcan

Příspěvekod nokid » úte 7. kvě 2013, 14:06

esuba: Ano, zajímají. Přečti si příspěvky od VŠECH přispěvatelů.
gogo: senior to vyjádřil možná lépe než bych dovedl já. Plně se pod jeho příspěvky podepisuji. A pro úplně nechápavé, co mi může dát víc: například nehraný orgasmus...
Vůbec, mínil jsem založením tohohle fóra to, že by někteří už konečně měli přestat s tou svojí nasraností na život a svět (neboť to jistě není směrováno jen na holky na privátech) a rozhlédli se raději kolem sebe, co si od života vzít pěkného. Bohužel to opět nepochopili a pokračují v tom.
Komu není rady, tomu není pomoci... :?:
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod aceri » úte 7. kvě 2013, 14:43

Jedno se ti nokide musí nechat, rozdáváš smích a dobrou náladu. :-)
Včera jsem si přečetl jeden článek a jsem rád, že jsem se něco dozvěděl o tak vzácném exempláři člověka jako jsi ty. :wink:

Hvězdy mě obdarovaly tím vůbec nejskvělejším znamením, znamením Blíženců. Jsme věčně mladí, věčně čilí a pohybliví, smyslní a nesmírně senzitivní. Čínská astrologie přidala k tomu Draka, který všechno toto ještě potencuje a to nejméně dvojnásobně. Máte před sebou vzácný exemplář člověka, vyjímečného tvora jaký se rodí jen v jednom roce z 12 a z tohoto roku jenom po jediný měsíc. Jsem tedy statisticky 1 z 12x12, tedy 1 ze 144 a to ještě každý druhý z nás je ženou.

A co finesy, triky atp.? No, také existují. Dokonce někdy pomohou zachránit situaci nebo vylepšit skóre ve prospěch pána. Ale copak si myslíte, že vám to hned všechno tady budu prozrazovat? Tím bych se přece sám zbavoval výhod, odhazoval trumfy, které někdy skutečně bývají dělítkem mezi fiaskem a výhrou. Leč nevěšte hlavu. Jsou i jiné věci v životě. Jako třeba práce...

Směji se krizi středního věku, nevím vůbec o čem je řeč!

Příroda mě vybavila pouze bohatstvím intelektu, nesmírnou citlivostí nervové soustavy která tak způsobuje vzrušivost doslova! po celém těle, a bohatý jsem už také svými četnými prožitky, schopnostmi naslouchat ženám a plnit spíše jejich potřeby nežli ty svoje. Ženy, i když se setkají se mnou poprvé, tohle všechno pociťují jako pozitivní vyzařování směrem k nim a některé jsou k tomu méně a jiné zase více vnímavé. Musí to být ale opravdu hodně špatně naložená příslušnice něžného pohlaví, aby ke mně zůstala chladná.
aceri

Příspěvekod gogo123 » úte 7. kvě 2013, 15:31

nokid píše:gogo: senior to vyjádřil možná lépe než bych dovedl já. Plně se pod jeho příspěvky podepisuji. A pro úplně nechápavé, co mi může dát víc: například nehraný orgasmus...

Nokid: senior je bezva chlap ... i já bych to lépe nenapsal :D :D

Proč si to nenapsal hned :lol: :lol: , budu muset zajít na ten sraz abych tě poznal a něčemu se přiučil 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » úte 7. kvě 2013, 15:48

Citace pocházejí mimochodem z horoskopů - tohle o nás píší druzí. Neporovnával jsem rovněž, jestli jsi to zkopíroval doslovně.
Lituji, ale na sraz nejsi přizván, gogo123.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod gogo123 » úte 7. kvě 2013, 16:06

nokid píše:Lituji, ale na sraz nejsi přizván, gogo123.

Škoda - chtěl jsem zažít to tvé pozitivní vyzařování ale asi by to nevydržela ta tvá citlivá nervová soustava. 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod esuba » úte 7. kvě 2013, 16:40

nokid píše:Citace pocházejí mimochodem z horoskopů - tohle o nás píší druzí. Neporovnával jsem rovněž, jestli jsi to zkopíroval doslovně.
Lituji, ale na sraz nejsi přizván, gogo123.

A já bych na ten tvůj sraz mohl přijít? :roll: By mě ani nenapadlo nechápu přínos takové akce, ale chápu že tvoje ego je zřejmě rádo obdivováno deputátníky jako jsi ty.Ale tvoje přízpěvky jsou skutečně zábavné viz ten článek o tom jak si našel tu občanku na ulici a byl z toho nakonec pich jak blázen.Škoda jen že ta legrace není umyslná, je mi jasný že to co píšeš myslíš vlastně úplně vážně a to je na tom nejhorší,.....-
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma