Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod Kracmar » čtv 20. čer 2013, 23:55

Kracmar

Agáta 722 144 826 (Bella - Palackého)

Příspěvekod jarjaroslav » pát 28. čer 2013, 21:28

Slibný "začátek":

Nejasnosti v uměleckém jménu (Agáta nebo Gábinka č. 150?), cena (900,-/1.300,-), fake foto (Paula Lee, např. http://galleries.nubiles.net/video/paul ... =1&t=1&n=1)... :D
Naposledy upravil jarjaroslav dne ned 30. srp 2015, 21:49, celkově upraveno 1
jarjaroslav

Re: Agáta 722 144 826 (Bella - Palackého)

Příspěvekod cortex.bm » čtv 11. črc 2013, 12:49

jarjaroslav píše:Slibný "začátek":

agata-gabinka.JPG

Nejasnosti v uměleckém jménu (Agáta nebo Gábinka č. 150?), cena (900,-/1.300,-), fake foto (Paula Lee, např. http://galleries.nubiles.net/video/paul ... =1&t=1&n=1)... :D

Agáta či Gábinka si to nějak plete - jednak neví, že vypadá jinak.. ve skutečnosti dost jinak. Pak taky má cenu jinou než ostatní dívky, což je palec dolů.

A každý den je vždy : "Dnes nová Agáta" :D :D :D
Naposledy upravil cortex.bm dne čtv 11. črc 2013, 12:56, celkově upraveno 1
cortex.bm

Příspěvekod cortex.bm » čtv 11. črc 2013, 12:55

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... pg=100&S=6

Hledám solventního sympaťáka pro diskrétní vztah,který si mě bude rozmazlovat + apanáž, nebude mít problém s mojí prací, živí mě tělo,ale nechovám se jako profi,jsem svá..Chceš vědět víc? Stačí napsat, ráda odpovím. Poznávám,že chlapi jen slibují.Najde se jeden pořádný chlap, který mě přesvědčí o opaku? Najdu muže činů a nejen planých slibů?nebo všichni jen chtějí mladé slečny, studentky? co takhle půvab a zkušenosti zralé ženy, která sex miluje a dovede si ho náležitě užít.

Některé ženské si opravdu myslí, že chlapi musejí být úplně blbí. :shock:

že budou "rozmazlovat" ženskou kolem čtyřicítky, nebude jim vadit, že šukají s další desítkou pánů a ještě ji budou dávat apanáž.. fakt - nevím jestli naivita nebo drzost, si tohle myslet..

je potřeba si sundat růžové brýle a podívat se realitě do očí
cortex.bm

Příspěvekod Ondiii » čtv 11. črc 2013, 16:27

Hledám submisivního kamaráda (bez sexu). Jsem 16 holka a chci se bavit a užívat pořádně života!! Ty by si mi vše platil chodil se mnou na nákupy. Platil mi diskotéky nákupy a dával mi kapesné. S fotkou prosím.

Zájemci pošlu kontakt přes SZ
Ondiii

Příspěvekod petr.2004 » čtv 11. črc 2013, 17:31

cortex.bm píše:http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10791104-zraly_puvab?Flt=brno&Ppg=100&S=6

Hledám solventního sympaťáka pro diskrétní vztah,který si mě bude rozmazlovat + apanáž, nebude mít problém s mojí prací, živí mě tělo,ale nechovám se jako profi,jsem svá..Chceš vědět víc? Stačí napsat, ráda odpovím. Poznávám,že chlapi jen slibují.Najde se jeden pořádný chlap, který mě přesvědčí o opaku? Najdu muže činů a nejen planých slibů?nebo všichni jen chtějí mladé slečny, studentky? co takhle půvab a zkušenosti zralé ženy, která sex miluje a dovede si ho náležitě užít.

Některé ženské si opravdu myslí, že chlapi musejí být úplně blbí. :shock:

že budou "rozmazlovat" ženskou kolem čtyřicítky, nebude jim vadit, že šukají s další desítkou pánů a ještě ji budou dávat apanáž.. fakt - nevím jestli naivita nebo drzost, si tohle myslet..

je potřeba si sundat růžové brýle a podívat se realitě do očí

více také na
http://profil.lide.cz/roose42/profil/
a na
http://nick.amateri.cz/berunka42
a také na
http://www.sex.cz/?Loc=rse&EUID=170

.
petr.2004

Příspěvekod sumiiik » ned 21. črc 2013, 16:10

Dovoluji si dát malý přibližný přepis domlouvání přes telefon.Možná je to k zasmání...
Cesta do Prahy,rozhlížím se kterou navštívit,nevím proč,padla mě jaksi do oka tato:

http://profil.lide.cz/antifrigid/profil/
http://nick.amateri.cz/slecna.wendy

Chtěla 1000/1,5h,tak jsem si říkal proč nezkusit.Sice to není kdovíjaká krasavice,ale třeba to mohlo být dobrý.Volal jsem den předem,všechno v pohodě,mám si brnknout půl hoďky předem.
Tak teda volám:
já-Ahoj,včera jsme se domlouvali,mohl bych za půl hodiny přijít?
wendy-Jo jo,vím,hoďka a půl za litr,kolik ti je let?
já-40
wendy-Kecáš,je ti víc.
já-Tak jo,je mě 45 let.
wendy-No víš,já jsem baculka,a teda nevím...
já-To vím,ale v čem je problém?
wendy-No já s takovýma těma taťkama nemám moc dobrý zkušenosti...Velký břicho,chlupatej,zarostlej...
já-Ale v profilu žádný věkový omezení nemáš...
wendy-Nemám,ale víš,já se nechci moc scházet s lidma kteří vypadají jako můj táta.
já-Ale já nevím jak vypadá,máš to říct hned že chceš nějakýho krasavce nádhernýho.
wendy-Tak jsem to nemyslela,ale já nevím...
já-Co nevíš,já myslím že je to jednoduchý,buď máš zájem nebo ne,já se nezblázním.
wendy-Cítím z tvýho hlasu zlobu a zlost,nelíbí se mě to...(byl jsem klidnej,v parku na lavičce,volání zdarma,bavil jsem se dobře)
já-To bych teda neřekl,chtěl jsem se normálně domluvit,ty jenom nevíš co chceš.
wendy-Cítím z tvýho hlasu nervozitu,myslím že by to nebylo dobrý.
já-Řekl bych že nervózní jseš ty,ne já.Proč mě teda nepošleš někam,když jseš tak vybíravá? (už jsem věděl že bych tam nešel i kdyby souhlasila)
wendy-Jseš aspoň hezkej? Vypadáš dobře? Nikde jsem neviděla fotku.
já-To je teda blbá otázka...V profilu nemáš že musí být fotka.
wendy-A teda myslíš si o sobě že jseš hezkej?
já-To bych asi musel bejt nějakej blbej metrosexuál nebo co abych si to o sobě myslel...Domluvíme se nebo ne?
wendy-No já nevím,ehm ehm ehm,víš já nevím,když nevím jak vypadáš,já mám s takovýma blbý zkušenosti...

Tak jsem ten hovor přerušil,protože už v jeho průběhu jsem dumal kam vyrazím spravit si chuť po křížovém výslechu...

Takže pánové až budete mít cestu do naší Matičky stověžaté,zastavte se u ní.Pokud vypadáte jak Tom Cruise nebo Brad Pitt,určitě vám otevře štíhlá dlouhonohá blondýnka s pevnejma čtyřkama,krásnejma očima,super postavou a pevným kulatým zadečkem... :lol:
Čím dýl jsem s ní mluvil,tím víc jsem si představoval že musí vypadat jedině takhle a že v profilu má fake fotky... :lol:

Snad jsem vás moc neotravoval,ale myslím že k zasmání to trochu bylo,i když taky možná trochu k pláči...
sumiiik

Příspěvekod rore » pon 22. črc 2013, 6:47

:lol: :lol: :lol: A ty nevíš že když se chystáš za prostitutkou tak musíš předem odfaxovat písemný osobní i profesní životopis, dosažené vzdělání, potvrzení o členství ve straně své i svých rodičů ,vyplněný původ a aktuální fotografii a to vše podepsané a orazítkované magistrátem, domovnicí a manželkou? :lol: :lol: :lol:
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod sumiiik » pon 22. črc 2013, 11:56

rore píše::lol: :lol: :lol: A ty nevíš že když se chystáš za prostitutkou tak musíš předem odfaxovat písemný osobní i profesní životopis, dosažené vzdělání, potvrzení o členství ve straně své i svých rodičů ,vyplněný původ a aktuální fotografii a to vše podepsané a orazítkované magistrátem, domovnicí a manželkou? :lol: :lol: :lol:

No teď už to vím,člověk se pořád učí...Ještě jsi zapomněl na čerstvou bezinfekčnost a potvrzení že jsem odvšivenej a odčervenej... :lol: A to jsem si vždycky myslel že objednat se telefonem je docela jednoduchý úkon ale tahle krasavice nesmírná mě z toho bludu rychle vyvedla.Asi budu mít smůlu s těma razítkama,nemám manželku ani domovnici,možná by stačil účet z hospody na kterým je čárek jako tyček v plotě.Razítko by mě tam asi dali,jsem tam docela štamgast. :lol:
sumiiik

Příspěvekod nokid » pon 22. črc 2013, 12:47

Na fotkách vypadá docela pěkně, až naivně. Nepase ji někdo?
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod vulcan » úte 23. črc 2013, 1:01

nokid píše: Nepase ji někdo?

Asi jo. Je docela vykrmená.. :shock:
vulcan

Příspěvekod nokid » úte 23. črc 2013, 12:53

Abych tedy pravdu řek´ - mně se podle fotek líbí a za litr na 1,5 h by mi stála... Ale na druhé straně věřím sumiiikovi, že se s ním bavila takto... Ono tak mladá holka často neví co chce, na web dala sérii fotek jak ho někomu hulí - a všimněte si! docela neprofesionálně, jen po hlavičku jako správná začátečnice - a na stejné website píše: Nejsem žádná kurva, nemluvte se mnou tak!
Jo to za našich let nebývalo, holky se styděly nám dát pusu před někým (a byly pannami až do svatby...). :D
No teď se dlouho do P. nedostanu, kvůli vedru i dopravě, ale jinak bych se s ní zkusil domluvit... Nevím co by na mě teda řekla, jejímu taťkovi se docela podobám? Spíš mi ale přijde, že holka přišla mrdání na chuť a ráda by z toho měla něco i finančně... To proto chce chodit asi jen s mladými kluky, kteří se jí budou líbit. :idea:

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod antitom » čtv 1. srp 2013, 14:00

Profil této "amatérky" mě dneska docela pobavil, hlavně její podmínky http://www.amateri.cz/?a=profil&userid=1071936.
Kdo za ní půjde, tak nezapomeňte pozdravit a po výstřiku poděkovat :D :D
antitom

Příspěvekod nokid » čtv 1. srp 2013, 14:24

Teda promyšlený to holka má do detailu - a do centimetru... Akorát by na svoje proporce potřebovala prsa aspoň sedmičky, jinak z ní věstonická Venuše nebude... :roll:
Tohle je moc i na mě.

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod nokid » pon 5. srp 2013, 13:34

Koza nostra.
Přílohy
koza-nostra.jpg

Jan Vodňanský
nokid

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma