Nazdar,
rád bych popsal jeden problém, kterého jsem si všiml na privátech:
Dívky většinou neumí nasadit kondom!
Jaké jsou nejčastější chyby:
1) Dívka se snaží nasadit kondom na neztopořený penis. Samozřejmě nasadit to jde, dá se s tím i souložit, ale není to ono, zažitek je menší, protože penis se potom už neztopoří na 100%. Pokud se penis ztopoří později, „přetlačuje“ se s kondomem, a ztopoření nevydrží dlouho. Nejlepší je, pokud jej dívka nejprve masíruje, až je tvrdý opravdu jako kámen.
2) Další chyba je, že se snaží nasadit částečně rozbalený kondom jako „čepici“. Správně by se měl narolovat, přitom přidržet rezervoár na špičce. Po narolování by se měla přetáhnou předkožka a kondom dorolovat na konec, aby nezůstala část penisu nepokrytá.
3) Ještě předtím často předchází pokusy roztrhnout obal kondomu pomocí zubů, což jej může poškodit.
4) Další chybou před nasazování kondomu, že se dívka snaží penis masírovat olejem, což vede k tomu, že se penis neztopoří (alespoň u mne).
Resume: Pro jistotu se vždy snažím o to, abych si kondom nasadil sám, nechám si ho předtím pěkně ztopořit.
Také mám rád jednu variantu, a to když dívka před nasazením kouří bez, a potom naroluje kondom ústy.
Pavel