Hledat  

Dívky neumějí správně nasazovat kondom!

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Dívky neumějí správně nasazovat kondom!

Příspěvekod gogo123 » pát 2. srp 2013, 11:39

Asanami píše:Ale jen ty rozumnější dívky to nedělají systémem zaplať, ošukej, vypadni.., ale pochopí, že budou úspěšnější, když tomu dají dobrý přístup, přirozenost.
A tyto mají i větší úspěch finanční.
Ty, které to nepochopí, tak jim většinou není pomoci. Mezi ně asi patří i ta cran18, aspoň podle projevu, co tady píše.

Cran18 přece nenapsala nic zlého, pouze to, že hóóódně maže .... není nic horšího, když to drhne, alespoň u mne to tak je. :shock:
A pro peníze to dělají všechny bez rozdílu, jenom ty inteligentnější udělají větší pohodu, zahrají lépe to divadlo abychom měli pocit, že je to baví a my jsme zrovna ty jedničky ...
Mladá hezká prostitutka za rok zvládne 1000 chlapů ... od hezkých až po invalidní příšery, sympatických i konfliktních psychoušů, voňavých až po smradlavý .... chtěl bych vidět jednu, jak po tom všem nabízí přirozený sex. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Asanami » pát 2. srp 2013, 15:06

gogo123 píše:
jenom ty inteligentnější udělají větší pohodu, zahrají lépe to divadlo abychom měli pocit, že je to baví a my jsme zrovna ty jedničky ...
Mladá hezká prostitutka za rok zvládne 1000 chlapů ... od hezkých až po invalidní příšery, sympatických i konfliktních psychoušů, voňavých až po smradlavý .... chtěl bych vidět jednu, jak po tom všem nabízí přirozený sex.

Když budeš chodit na pivo, gogo123, třeba na zahrádku, tak Ti třeba donesou pivo.
Ale někdy může být skoro bez bublinek, bez pěny, teplé, nevychlazené.. a hospodský se pak omluví, že to dělá pro peníze, a že už těch zákazníků měl hodně, někteří páchli, jiní mluvili jak kanál. :shock: Budeš spokojenej ?
Vedle toho Ti jiný hospodský přinese pivo jako křen, jak bylo v té reklamě. A všichni to dělaj za peníze.
Pokud máš rád hodně lubrikačního gelu, tak je to Tvoje šukání, ale asi budeš v tom výjimka.

No a rozdíl mezi těmi s dobrým přístupem a horším..
zkus si vzpomenout jak k věci přistoupí (výjimky existují) Danielka, Viviana, Míša v Belle, dříve Klárka v belle, Mia a další
všechny tyto měly zákazníků hafo.. a přesto udělaly přirozený sex..
Pokud to jiné holky nezvládají, tak ať si vezmou volno než načerpají síly.
Asanami

Příspěvekod gogo123 » pát 2. srp 2013, 19:51

Asanami píše:zkus si vzpomenout jak k věci přistoupí (výjimky existují) Danielka, Viviana, Míša v Belle, dříve Klárka v belle, Mia a další

....bezva holky a znám jich mnohem více ale pro mne přirozený sex je sex bez gumy, čvachtačka a zadarmo :D
Všechno ostatní je iluze přirozeného sexu. Ale chápu jedince, kteří tohle nikdy nepoznali, že si to mohou poplést . :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod cortex.bm » sob 3. srp 2013, 3:25

gogo123 píše:
Asanami píše:zkus si vzpomenout jak k věci přistoupí (výjimky existují) Danielka, Viviana, Míša v Belle, dříve Klárka v belle, Mia a další

....bezva holky a znám jich mnohem více ale pro mne přirozený sex je sex bez gumy, čvachtačka a zadarmo :D
Všechno ostatní je iluze přirozeného sexu. Ale chápu jedince, kteří tohle nikdy nepoznali, že si to mohou poplést . :D

Myslím, pánové, že je to docela zbytečný rozpor , každý píšete o něčem jiným.
Asanami správně poukazuje na to, že přemíra gelu na privátě je k ničemu a některé holky umějí udělat prima prostředí i na priváě, což je naprosto pravda, na druhé straně jiné třebas i mladé, to neumějí a je z toho blamáž a vyhozené prachy..
A zase gogo píše o tom, že nejlepší je sex mimo privát a zadarmo. taky pravda, OK. Jinak je to slovíčkaření.
A pokud cran jen maže a maže, tak moc dobré prostředí k sexu nevytvoří. Z jejich poznámek mám pocit, že GFE to asi nebude.
cortex.bm

Příspěvekod Fuckingshit » sob 3. srp 2013, 22:37

No jestli můžu napsat svojí zkušenost, tak jsem si našel svůj styl a okoukal ho právě na privátě, jak kondom ideálně nasadit a zajistit. Nevím jak moc je to běžné, ale jedna holka udělala takovej menší fígl, teda alespoň pro mě to byla nová zkušenost. Nasazoval jsem si ho sám a uplně normálně rozbalil, hrnutím dolů. Klasika, kondom se rozbalí někde do 3/4 a pak už se tomu dál nechce... Bral jsem to jakou hotovou věc. Ona však přistoupila, na konci ho podebrala, rozbalila úplně do poslední otočky (nechá se sklouznout po prstech) a natáhla ho trochu až přes chlupy (tedy podmínkou je nějaké mít :) ). Působilo to trochu divně na pohled, ty zmačkané chlupy pod kondomem, ale můžu potvrdit, že takto to prostě drží perfektně, penis je celej krásně zabalenej až ke kořeni a nezklouzne to ani o mm při sebedivočejší šukačce :twisted:
Fuckingshit

Příspěvekod cran18 » stř 7. srp 2013, 12:13

Naprosto souhlasím s gogo. Ale on mi vždy přišel jako rozumný člověk s reálným pohledem na věc.
Pokud napíšu, že používám dost gelu...neznamená to, že ho používám přemíru.
Pouze takové množství aby to nedřelo a především na začátku, pak už to není tak nutné.
Je to pro moje pohodlí a nic na tom není....

A k mojí klientele. Já si nestěžuji, klienti se vracejí a říkají, že jsem milá a mám pěkný přístup.
Ale je to jen divadlo a dělám to PRO PENÍZE - jako každá ťapka:) koukám, že nám to naše divadýlko vychází podle toho, jak to tady čtu :lol:
....ale jsou výjimky...občas narazím na klienta, u kterého ani nehraji a nepotřebuji ani kapku lubrikačního gelu :mrgreen:

Asanami:
kde máš jistotu, že nejsem jedna z tvých výše jmenovaných dívek?
cran18

Příspěvekod Asanami » pon 12. srp 2013, 11:50

cran18 píše:
A k mojí klientele. Já si nestěžuji, klienti se vracejí a říkají, že jsem milá a mám pěkný přístup.
Ale je to jen divadlo
kde máš jistotu, že nejsem jedna z tvých výše jmenovaných dívek?

cran18,
ano mám jistotu, že nejsi výše jmenovaná.. Danielka, Viviana, Klárka, Míša, Mia a ani další ťapina typu GFE.
Tvá rétorika a způsob uvažovaní to vylučuje. Bohužel - ale hlavně pro Tebe.

Samozřejmě se Ti nevracejí klienti, které zklameš..

a protiřečíš si.. psala jsi dříve, že je Tvá hlavní podstata je - gelovat..
cran18 píše: Řídím se heslem, mazat mazat mazat..i když se zdá, že to není potřeba.
Asanami

Příspěvekod gogo123 » pon 12. srp 2013, 12:39

..... co máte pořád s tím gelem :shock:
Holka z privátu bez gelu si říká o průser, buď praskne guma nebo si ji tak odře, že skončí v nemocnici. :shock:
I hvězdy mažou .. :D

Ale je možný, že se najde krasavec u kterýho přirozeně zvlhne. :lol:

cran18 píše:Proč bych tvrdila nepravdy, když jsem tu zcela anonymně?
..u styku mi nikdy kondom nepraskl, věřte nebo ne 8)

A proč Cran18 bys tvrdila nepravdy :?: :?:
Jeden důvod je, že to čte tvůj přítel, manžel popř. milenec ..... :oops:
veni vidi vici
gogo123

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma