Zaujala mne hezoučká mladá Linda, ulice Kaloudova, 737 591 242, nabízí i společnou koupel před masáží (na webu naprivat)
Nemáte někdo zkušenost, neni tu o ni ani čárka.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Linda na Agamě 26/5 píše: Text inzerátu: Potřebuješ pár hřejivých doteků v studeném zimním počasí?
péro za kloboukem píše:...
Podruhé, když jsem tam byl, jsem zkoušel slečnu Lindu http://www.eroticke-masaze.cz/?Loc=rsf& ... &UID=18735
Domluva zase bez problému, i když jsem jí volal zrovna, když byla ve škola a musela mluvit v šifrách, ale byla to docela sranda, tak jsem na tu masáž celkem i chytl slinuUž jsem věděl, kam jedu, takže opět směr Husovice, parkování bez problému a tentokrát tedy masérka Linda. Uvítala mě velmi přátelsky a jelikož mám slabost pro holky s krásným úsměvem, hned jsem roztál ':D Opět rychlá sprcha a pak pokoj a musím ocenit, že Linda peníze předem nechtěla, říkala, že celý od oleje jí pak stejně nezdrhnu
Asi to nedělá dlouho, protože byla moc milá, spontánní, už od začátku jsem se díky ní cítil moc dobře. Řekl bych, že má i nějaký masérský kurz, protože mě i docela uvolnila a než jsme se dostali ke konci, dobře jsme si popovídali, je to inteligentní a vtipná slečna. Ke konci ale rozumně zmlkla
Celkově hodnotím pozitivně, určitě budu opakovat.
Jako velký mínus vidím jen to, že obě holky se nedají překecat na něco vícChce to pak velký sebezapření
normalnikluk1 píše:Tipnul bych že cena je stálá... Zajímalo by mě kolik lidí za ní za tuhle cenu jde. ..
normalnikluk1 píše: jsi mě tou změnou odradila, ale už to prostě není ono. (na úkor ceny - 1300 je fakt hodně, mě zkrátka ta matrace vyhovuje víc
Asanami píše:normalnikluk1 píše: jsi mě tou změnou odradila, ale už to prostě není ono. (na úkor ceny - 1300 je fakt hodně, mě zkrátka ta matrace vyhovuje víc
Jít na masáž za 1300a je jedno zda na matraci nebo na lehátku.
![]()
Může být ta dívka jakkoliv hezká, ale je to hodně mimo rozumné uvažování.
A není třeba reagovat, že někomu vyhovuje tato pseudo sex-masáž.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Akrij01 a 9 návštevníků