Hledat  

Prosim o radu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Prosim o radu

Příspěvekod georgo » úte 26. bře 2013, 18:39

Čau, jsem tu nováček a chtěl bych se vás zeptat jestli neznáte něaký privát/slečnu která bude schovívavá k lidem s málo zkušenostma či s panicema (můj případ) je mi 17 za 3 měsíce 18 a furt jsem panic :? nejsem šeredný, hnusný ani něak zohavený, ale jsem jednoduše řečeno nesmělí a s holkama to vůbec neumim :( můj případ je dá se říct stejný jako u jarjaroslava v topicu ,,proč chodíte za kurvama". Všichni moji kamarádi/kamarádky už píchali jedinej já jsem stále panic... :? už mě nebaví poslouchat historky kámošů nebo kámošek jak s někym šukali atd. nedávno jsme byli na pivu a přišlo tam k něakému tématu že jeden člověk je panic a je mu 19, a hnedka jedna kamrádka začala s tim že nechápe jak v dnešní době je někdo panic v 19 letech. Abych pravdu řekl o cestě se odpanit s ,,profesionálkou" jsem už uvažoval ale řikal jsem si že to zkusím normální cestou a to sbalit něakou holku což je pro mě ,,mission impossible" :( ale jak čas plynul samozřejmě jsem žádnou nesbalil a rozhodl se pro ,,placenou" cestu. Dnes jsem se díval sex.cz a inzeráty vypadají celkem dobře jenom se chci zeptat jestli jsou důvěryhodné (což určitě jsou ale chci se opravdu jen ujistit)

Ale jak už jsem řikal nevíte někdo o privátu/slečně schovívavé v Praze v cenně 1000-1300 na hodinu se kterou máte zkušenosti ? : :wink: nechci dopadnout jako pepee se slečnou Veronikou :? :? předem díky za odpovědi
georgo

Re: Prosim o radu

Příspěvekod Slavomir » ned 20. říj 2013, 3:39

Neváhej a zahoď smělost, nespěchej kámo, ta správná přijde, ale jinak víc ti neporadím..
Slavomir

Příspěvekod pvdlfavb » ned 20. říj 2013, 7:24

Vykašli se na to, tohle stejně nebude ten pravý sex se vším všudy, ale jen mechanická činnost. Zrovna ode mě to teda "sedí", ale pokud je to z lásky, je to nesrovnatelný pocit.
pvdlfavb

Příspěvekod turistabrno » úte 22. říj 2013, 18:31

Já se mohu jen přiklonit ke kolegům.

V tak mladém věku opravdu nezoufej z toho že jsi ještě panic. Osobně si myslím, že profesionálka není ta pravá volba a radši počkej na nějakou slečnu v tvém věku.

A pokud máš přátele, kteří se ti smějou nebo to nechápou tak máš krásnou příležitost je všechny vyměnit dokud je čas :)
turistabrno

Příspěvekod shade » stř 23. říj 2013, 21:29

Vážně nemáš důvod se děsit toho že jsi ještě v 18 panic. Máš před sebou ještě hromadu času o to "přijít".

Historky o sexu :D Jsou to jen historky - polovička tvých kamarádů pravděpodobně kecá a druhá polovička o to možná došla v opilosti na zaplivaném hajzlíku na diskotéce... rozhodně jim není co závidět.
Co se týká historek u děvčat... menší šance že kecá ale větší šance že se jedná o disko-kurvu, tedy tu co jde s první hezounem co jí na disce koupí drink - tyto holky jsou magnet na pohlavní nemoci (většinou jdou bez kondomu...), tím co říkají bych se tedy taky neřídil.

Kamarády ber s velkým nadhledem a pokud dojde na řeč o tobě a sexu, tak to zahrej do autu: "o těchto věcech nemluvím/ nikomu do toho nic není/ to si nechám pro sebe", přidej tajemný úsměv a dosáhneš větší důvěryhodnosti než tví přátelé + u slušných holek ještě stoupneš na ceně ;)

Tedy klid, máš hromadu času.
shade

Zpět na Diskuse na téma