|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
merkur píše:86katka píše:tak tedy k te slecne... sidlo ma na Božetěchově 69 (doporučuju najit na mapě protože to číslování je na kkt tam a ten panelak je dost zašity... číslo na ni by mělo být 723 885 998
To tel.číslo asi popletls!Minulí týden jsem na něj volal a i zkusil.Takže adresa mě byla zdělena Cihlářská 3,tuším 1 štok.Byla tam odbarvená blondýna,40 a výš,štíhlejší a v obličeji nic moc,málomluvná.Vyholená frnda,ale už obrostlejší,chlupatý stehna a fest chlupatá okolo zadku (jako změna se mě to fakt líbilo).K lízání prdele se ji ale moc nechtělo.Cena za 15 min 500 kč.Jako byl jsem spokojenej,ale teď dej to číslo na tu Božetěchovu.
86katka píše:este mnenapada, kdyz se ta tvoje k lizani zadku moc nemela jak to probihalo? rekls ji aby ti ho lizala a ona nechtel anebo jak?? pochlub se:-)
david2 píše:Správné číslo na Božetěchovou je 773 174 234. Je tam kočena, která to lízání zadku provozuje. Už jsem zde o ní psal. Dříve byla v Emanuele. Protože často měnila jména a tel čísla, tak si už nepamatuji, kde to hodocení má. Krásy moc nepobrala, ale dělá úplně všechno a s maximálním nasazením.
merkur píše:86katka píše:tak tedy k te slecne... sidlo ma na Božetěchově 69 (doporučuju najit na mapě protože to číslování je na kkt tam a ten panelak je dost zašity... číslo na ni by mělo být 723 885 998
To tel.číslo asi popletls!Minulí týden jsem na něj volal a i zkusil.Takže adresa mě byla zdělena Cihlářská 3,tuším 1 štok.Byla tam odbarvená blondýna,40 a výš,štíhlejší a v obličeji nic moc,málomluvná.Vyholená frnda,ale už obrostlejší,chlupatý stehna a fest chlupatá okolo zadku (jako změna se mě to fakt líbilo).K lízání prdele se ji ale moc nechtělo.Cena za 15 min 500 kč.Jako byl jsem spokojenej,ale teď dej to číslo na tu Božetěchovu.
Čteš vůbec co je zde napsáno? O pár řádků výše, jsem už to její správné číslo uvedl. Tys ho navíc ještě nenapsal celé!!?luckymann píše:merkur píše:86katka píše:tak tedy k te slecne... sidlo ma na Božetěchově 69 (doporučuju najit na mapě protože to číslování je na kkt tam a ten panelak je dost zašity... číslo na ni by mělo být 723 885 998
jeji cislo je 773 1742)))monika)))
Uživatelé procházející toto fórum: Dereck42 a 2 návštevníků