Hledat  

poprvé na privát

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

poprvé na privát

Příspěvekod ubozamilow » úte 22. říj 2013, 17:14

Měl bych pár otázek, jdu poprvé na privát (a jsem panic)

0) u které jste byli nejspokojenější? já se rozhodl pro Míšu viewtopic.php?f=2&t=3056
1) co mám říct do telefonu?
2) kondomy tam nejspíš mají, že?
3) tykat nebo vykat?
4) pokud si dám O bez, kam to mám pak "vyvrhnout"? do pusy asi ne co? nejspíš jí říct před
ubozamilow

Poprvé na privát (Míša 606 830 304 ?)

Příspěvekod jarjaroslav » úte 22. říj 2013, 17:38

Vybral sis (alespoň podle mého názoru) dobře :D .

Míša tam bývá nepravidelně, tak si počkej, až se objeví v nabídce privátu http://www.naprivat.cz/privat-diskretni ... ?noErase=1 (někdy to však nebylo aktualizováno) a na Agamě http://www.agama-seznamka.cz/seznamka?C ... no&Photo=Y.
1. Asi stačí, když řekneš něco ve stylu: "Ahoj, mohli bychom se domluvit dneska v XYZ?" (proč voláš, zdůvodňovat nemusíš), pokud Míši termín nebude vyhovovat (což je pravděpodobné, protože nebudeš jistě jediný v ten den), dohodnete se na jiném a bude Ti upřesněna poloha privátu (pokud ne, zeptej se).
2. Kondomy mají, a to hned několik :D .
3. Já jsem vždy tykal a žádné z ťapin to zatím nevadilo.
4. S OB bych si to ještě rozmyslel (myslím obecně na privátě) :evil: .

Odbýt si "poprvé" na privátě nebývá považováno za nejlepší nápad, ale taky jsem to tak udělal :( . Snad jsem na nic nezapomněl a neporadil Ti špatně.

O prvním sexu na privátě (citoval jsem to již jednou na fóru, ale pořád se mi to líbí):
gogo123 píše:
Když budeš mít štěstí a natrefíš na protivnou, škaredou a smradlavou, tak si vyhrál ..... v opačném případě vítej mezi námi :lol:
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: poprvé na privát

Příspěvekod ubozamilow » úte 22. říj 2013, 18:25

dobrý citát :DD

a Míša, kolik jí je? tak do těch 25, že?

jinak,tvoji recenzi jsem na Míšu četl, ten článek + kladné reakce ostatních mě donutili k výběru Míši ;)
ubozamilow

Příspěvekod jnsx » stř 23. říj 2013, 20:13

no - je ji trochu vic. ma po diteti a je to fakt pekna a neuveritelne hubena zenska. velmi prijemna, mila. mno popravde bys ji jeji vek stejne neveril a nejspis ani to dite. v jinych topicich tu uz byla hodnekrat doporucovana a ono asi neni moc co dodavat, nez ti ji taky doporucit. litovat urcite nebudes :-) teda budes - toho, ze uz to ubehlo :-)
jnsx

Příspěvekod ubozamilow » čtv 24. říj 2013, 17:17

moc jsem nepochopil, co uběhlo?
ubozamilow

Příspěvekod sumiiik » čtv 24. říj 2013, 19:04

ubozamilow píše:moc jsem nepochopil, co uběhlo?

To jako že budeš litovat toho že už to máš za sebou,tak brzo,že už to uběhlo... :)
sumiiik

Příspěvekod ubozamilow » pát 25. říj 2013, 17:24

áá :DDD

no ated dotaz co se týče O bez, když už se bude blížit čas vyvrcholení.. mám jí to říct a ona si nechá ..do pusy nebo jak?
ubozamilow

Příspěvekod senior » sob 26. říj 2013, 9:36

ubozamilow píše:áá :DDD

no ated dotaz co se týče O bez, když už se bude blížit čas vyvrcholení.. mám jí to říct a ona si nechá ..do pusy nebo jak?

Misa dela oral bez za priplatek 300 Kc, muzes se s ni domluvit na vystriku, ale pokud vim, tak semeno do ust nechce! Ono vubec je to fuj praktika, kdyz uvazis, ze ji libas po nekom, kdo se do ni pred tebou vysemenil.:-( Dokonce nekteri nornici se dusledne vyhybaji divkam, co delaji oral bec gumy, protoze i to je rizikova praktika, muzes chytnout chlamydie, kapavku i syfilis, treba i jen, kdyz se s ni libas po nekom, kdo se ji vystrikal do ust. Navic semeno muze byt stejne jako krev silne infekcni material a prenaset treba i HIV, u oralu bez je ale pravdepodobnost velmi nizka. Nektere divky ale poznaji, kdy zacinas strikat a silne stisknou u kulek mocovou trubici a tim se semeno dostane ven, az se tlak povoli, pocity orgasmu zazivas uplne stejne. Nektere divky si to nechaj vystrikat nekam na telo, coz taky neni moc ok, nebo pokud lezis na zadech tak to dodela rukou a vystrikas se na sebe, neco se zpravidla dostane i na jeji ruce. Pak to setrou vlhkym papirem, pekne ocisti, nebo to nechaji na tobe. Pokud Ti zadrzi sperma u kulek, a podrzi to, muzes si je pak podrzet pod zaludem silnym stisknutim mocove trubice a nemusis nic utirat, uvolnis tlak treba az na WC..
senior

Příspěvekod ubozamilow » sob 26. říj 2013, 10:17

hm.. takže se asi nelíbat, že?
bylo by blbý si poprvé zašukat a něco chytnout :DD
ubozamilow

Příspěvekod senior » sob 26. říj 2013, 10:51

ubozamilow píše:hm.. takže se asi nelíbat, že?
bylo by blbý si poprvé zašukat a něco chytnout :DD

Tak jsem vubec nechtel aby to vyznelo, Misa je ok! Jen jsem Te upozornoval na mozne problemy. Rozhodnout se musis ale sam! Kdo se boji nesmi do lesa! Kdyz jsem sel poprve na privat, tak jsem se taky bal, myslel jsem, ze neco chytnu od kazde. Pokud sledujes zpravy o pohlavnich nemocech, rozkosbezrizika, tak na privatech v Brne je to ok. Libam se s Misou a jsem bez problemu, i oral mam nekdy bez, ale rozhodne nikdy nestrikam nikomu do ust!
Nektere divky klidne delaji anal a pritom se nelibaji! Libani je pro ne intimnejsi nez anal, anal je nejrizikovejsi praktika, proto nikdy nechci. Nakonec HIV siri predevsim gayove a bisexualove, kteri delaj prasata casto anal i bez!
Naposledy upravil senior dne sob 26. říj 2013, 13:07, celkově upraveno 1
senior

Příspěvekod ubozamilow » sob 26. říj 2013, 12:06

a poslední dotaz, sice mi ho už zodpověděl, ale když voláš Ty, co říkáš?
ubozamilow

Příspěvekod senior » sob 26. říj 2013, 12:54

ubozamilow píše:a poslední dotaz, sice mi ho už zodpověděl, ale když voláš Ty, co říkáš?

No s Misou se znam, tak to je trochu jine, nez kdybych se neznal, ze... Ale obecne z toho nedelej vedu! Klidne rekni treba ahoj Miso, rad bych za Tebou dnes prisel treba v 15h na hodinku, mela bys na mne cas? Tech variant je spousta, mel bys byt slusny, je vam obema celkem jasne proc tam jdes, tak nemusis rikat proc! Jen proboha nerikej treba ze by jsi si chtel zamrdat! I kdyz popravde receno, nekterym by to asi moc nevadilo:-( A na ostatnim se domluvis na miste. Mel by jsi se zeptat kde bydli, tam ji pak zavolas, nebo prozvonis, v Belle je to na zvonek Wolf. Kdyz ale jdes za divkou, o ktere neni zadne hodnoceni tak se zeptas, podobne, ale taky kolik stoji hodka, jestli se liba nebo treba dela OB, podle toho o co mas zajem... Ber to klidne jako trening, v teto fazi prece o nic nejde, ze.
senior

Příspěvekod gogo123 » sob 26. říj 2013, 22:20

ubozamilow píše:a poslední dotaz, sice mi ho už zodpověděl, ale když voláš Ty, co říkáš?

....ty si z nás děláš prdel, kolik ti je 13.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod senior » sob 26. říj 2013, 23:48

gogo123 píše:

....ty si z nás děláš prdel, kolik ti je 13.

No tak gogo... Asi jsme v osmnacti na tom nebyli lepe jako on, jenze tenkrat privaty nebyly, nebo spise se o nich nevedelo. Docela jej chapu. Spis se mu divim, ze si nenajde neco sam mimo privat.
senior

Příspěvekod ubozamilow » ned 27. říj 2013, 10:10

ještě jsem neměl holku
jsem ošklivej, ale vybíravej.. mám v plánu oslovit dvě holky, pokud obě odmítnou, tak...
ubozamilow

Další

Zpět na Diskuse na téma