Hledat  

poprvé na privát

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: poprvé na privát

Příspěvekod frantavb » ned 27. říj 2013, 10:53

senior píše:
gogo123 píše:
ubozamilow píše:a poslední dotaz, sice mi ho už zodpověděl, ale když voláš Ty, co říkáš?

....ty si z nás děláš prdel, kolik ti je 13.

No tak gogo... Asi jsme v osmnacti na tom nebyli lepe jako on, jenze tenkrat privaty nebyly, nebo spise se o nich nevedelo. Docela jej chapu. Spis se mu divim, ze si nenajde neco sam mimo privat.

Já se zase nedivím vůbec. Např. mě je 47 a v životě jsem nešukal jinde než na privátu. Se svou debilní povahou a nulovým sebevědomím jsem si nebyl schopný nikdy v normálním životě najít ženskou a co je horší ani jsem se o to nikdy nepokusil.
frantavb

Příspěvekod ubozamilow » ned 27. říj 2013, 11:54

já bych to chtěl aspon zkusit

možná bych nějakou našel, ale.. mě se taky libí tak 3 holky za rok, nemusí být nafintěná nebo tak něco, prostě.. normální.. sympatická..
ubozamilow

Příspěvekod gogo123 » ned 27. říj 2013, 16:32

ubozamilow píše:já bych to chtěl aspon zkusit

možná bych nějakou našel, ale.. mě se taky libí tak 3 holky za rok, nemusí být nafintěná nebo tak něco, prostě.. normální.. sympatická..

Na jednoho chlapa připadá jedna ženská, protože nejsme muslimové ani Číňané máme na rozdíl od nich na výběr. Bohužel hodně mladých kluků chodí raději po privátech, než aby lovili děvčata. Je to asi dobou. Potom se stává, že stále více mladých děvčat je bez chlapa a raději se nechají píchat od nás starejch chlapů. Ne,že by mně to vadilo ...... :lol:

Takže ti ubozamilow doporučuji nebát se, lovit a šukat. Ne však za peníze v bordelu. :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod ubozamilow » ned 27. říj 2013, 19:11

nj ale holky radši takový ty "pěkný" kluky, svaly, pěkný vlasy a účes..
ubozamilow

Příspěvekod senior » ned 27. říj 2013, 20:33

ubozamilow píše:nj ale holky radši takový ty "pěkný" kluky, svaly, pěkný vlasy a účes..

Ani uz nevim, kdo ten citat pronesl:zadny muz neni tak skaredy, aby si nenasel k sobe zenu. A ja parafrazuji:Zadny muz neni tak stary, aby si nenasel peknou k sobe babu.
Ani nevis o co prichazis, kdyz chodis po privatech!
I kdyz znam par privatu s GFE divkami, kde je to nadherne, prece jen je to s normalni milenkou treba i okolo padesati radove lepsi. Problemem je, ze to vyzaduji daleko casteji, nez to byva mozne... Tak to musim doplnovat na privatech.
senior

Příspěvekod jarjaroslav » pon 28. říj 2013, 1:30

ubozamilow, jestli Ti to pomůže, také se poslušně hlásím do skupiny zklamaných, mladých kluků bez sebevědomí, kteří hledají útěchu na privátech :oops: . Před častými návštěvami privátů mě (naštěstí) chrání to, že se nejedná o příliš levný "koníček" 8) .
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod ubozamilow » pon 28. říj 2013, 12:45

a ještě mě napadl jeden dotaz, když si zaplatím O bez, je to jen nazačátku nebo si můžu říct ještě jednou ? např orál, sex, orál?
ubozamilow

Příspěvekod scarywarrior » pon 28. říj 2013, 13:24

Čau,
osobně si myslím, že to az moc rešíš :-). Objednani na privat je asi stejne jednoduchy jako objednat se k holicovi (ok, mozna predtim prehazuju 10 minut telefon v ruce, ale to i u normalniho rande :-) ).

Jediny, co musis rict je: Ahoj. Rad bych se dneska zastavil, pokud mas cas mezi ... a ... . O zbytek uz se vetsinou postara s(v)lecna. Na tobe uz je jen dorazit na prislusnou adresu vcas. Prekonat tremu, prozvonit a vstoupit. :-D

Co se tyce tvoji posledni otazky, tak OB bych byt tebou neresil, uz jen z duvodu, jaky to na tobe muze zanechat stopy (pokud uz ted premyslis nad tolika otazkama, muze se stat, ze se nasledne zastavis nad otazkou pohl. nemoci. Myslim, ze nejeden si tim prosel a zakoncit tak prvni sex neni vhodna volba).

Stejne, vzhledem k tomu, ze to bude poprve, az vlezes dovnitr, tak nejspis na zadny tvoje pripraveny otazky a ciny nedojde :-D. Nechas to (nejenom) v rukach slecny a uzijes si nasledujici hodinu. :-D

A pokud se tedy nakonec odhodlas, nezapomen poreferovat :-D

PS: Omlovam se za chyby a preklepy v textu (psano v rychlost a z mobilu)
scarywarrior

Příspěvekod ubozamilow » úte 29. říj 2013, 10:54

A Míše, je kolik? přes 30? a to měla i dítě?
já myslel, že jí je tak 21-25, že bude mít takovou pěknou hebkou kuži, ale ve 30ti přece nemůže mít pokožku jako 20ti letá, nebo jo? a taky v obličeji nemůže vypadat jako 20ti letá
ubozamilow

Příspěvekod martin666 » úte 29. říj 2013, 11:17

přes 30 Míši není, je to někde mezi 25-30, ale garantuju, že bys jí ten věk nehádal, stejně jako že je po dítěti, to se na ní projevilo max. tvrdšími bradavkami :-)

I když uvádění nižšího věku v inzerci není fér, tak v případě Míši bys jí vyšší věk netipoval. Postavu má velmi štíhlou a žádných stop věku na pokožce ani v obličeji jsem si nevšimnul - navíc, Míša během návštěvy strhne Tvou pozornost úplně jinam, než abys měl čas koukat, jestli nemá nějakou vrásku ;-) Už tady bylo mnohokrát zmíněno, že má velmi pozitivní přístup, to vynahradí mnohé nedostatky, i když konkrétně u Míši ani ty nedostatky na těle snad nejsou...
martin666

Příspěvekod ubozamilow » úte 29. říj 2013, 12:20

:oral:
Naposledy upravil ubozamilow dne stř 6. lis 2013, 20:38, celkově upraveno 1
ubozamilow

Příspěvekod aceri » čtv 31. říj 2013, 0:04

Já se zase nedivím vůbec. Např. mě je 47 a v životě jsem nešukal jinde než na privátu. Se svou debilní povahou a nulovým sebevědomím jsem si nebyl schopný nikdy v normálním životě najít ženskou a co je horší ani jsem se o to nikdy nepokusil.

TAk to čumím, ale nejsi na tom ještě tak špatně, někteří si nezašukají ani na tom privátě, protože se tam bojí jít. :D
aceri

Příspěvekod Regenes » sob 15. bře 2014, 23:02

Mám jednu otázku. Rozhodli jsme se s kámošem že zajedem na privát ale jemu je 19 a me 18 bude az za pár měsíců.Tak jestli mi bude slečna kontrolovat občanku nebo ne? Díky
Regenes

Příspěvekod lance7 » ned 16. bře 2014, 13:29

Regenes píše:Mám jednu otázku. Rozhodli jsme se s kámošem že zajedem na privát ale jemu je 19 a me 18 bude az za pár měsíců.Tak jestli mi bude slečna kontrolovat občanku nebo ne? Díky

Spíš peněženku... :wink: :lol:
(mimochodem, píchat se nesmí s osobou mladší 16 let, ne? nebo mě snad něco uniklo...?!?)
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod acx » ned 16. bře 2014, 16:52

lance7 píše:
Regenes píše:Mám jednu otázku. Rozhodli jsme se s kámošem že zajedem na privát ale jemu je 19 a me 18 bude az za pár měsíců.Tak jestli mi bude slečna kontrolovat občanku nebo ne? Díky

Spíš peněženku... :wink: :lol:
(mimochodem, píchat se nesmí s osobou mladší 16 let, ne? nebo mě snad něco uniklo...?!?)

od 15 let ... .

ale úplatou by jsi mohl dítě a to je podle zákona do 18 let věku, zkazit. :roll: :roll: :roll: Takže nejde o sex, ale peníz ... .

I když trestní zákon předpokládá, že trestné je, pokud někdo dostane peníz do 18 let, ne když ho vydá ... . :wink:
Ale do 18 let není dítě vlastně moc právně odpovědné a co kdyby rodiče šli reklamovat ke slečně špatně odvedenou práci? :lol: :lol: :lol:

Mimochodem dotyčný tazatel Regenes porušil podmínky tohoto webu, neměl by zde mít přístup, mohli bychom ho zkazit. :oo: Tedy pokud se nepřihlásil jeho 19 letý kámoš. :mrgreen:

A teď vážně, pokud Regenesi chceš na privát a nevypadáš na 15, nebudeš slečně vytrubovat, že ti není 18, tak tě vezme nebo ne. Maximálně odejdeš s nepořízenou. Ale klidně může nastat případ, že odmítne tvého kámoše a tebe by vzala. Bude se řídit tím jak vypadáte ... . Že by jsi ukazoval občanku, dokonce se předpokládalo, že ji budeš mít sebou, je nesmysl.
acx

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma