Hledat  

Poprvé

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Poprvé

Příspěvekod radekk3 » stř 27. zář 2006, 21:44

Ahoj, rád bych zašel poprvé na privát a vyzkoušel si, jaké to je koupit si holku na sex, ale nevím jakou holku si vybrat. Byl bych rád, kdyby mi někdo z vás zkušenějších poradil. Nejde mi ani tak o vzhled děvčete, podle fotek to jsou většinou celkem kočky všechny. Spíš hledám nějakou, která navodí patřičnou atmosféru, s kterou bych se uvolnil. Abych se tam necítil trapně... Jistě mi rozumíte. Díky
radekk3

Re: Poprvé

Příspěvekod Reno » čtv 28. zář 2006, 9:50

radekk3 píše:Ahoj, rád bych zašel poprvé na privát a vyzkoušel si, jaké to je koupit si holku na sex, ale nevím jakou holku si vybrat. Byl bych rád, kdyby mi někdo z vás zkušenějších poradil. Nejde mi ani tak o vzhled děvčete, podle fotek to jsou většinou celkem kočky všechny. Spíš hledám nějakou, která navodí patřičnou atmosféru, s kterou bych se uvolnil. Abych se tam necítil trapně... Jistě mi rozumíte. Díky

:?: :?: :?:
Reno

Poprve

Příspěvekod pepan » pát 29. zář 2006, 16:10

Asi bych doporucil Simonu z namesti 28 rijna, myslim si ze je celkem v pohode a trapne se citit nebudes.
pepan

Zpět na Diskuse na téma