Zdravím,
jenom mě zajímá časové aktivity.
Já chodím většinou odpoledne.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
honovo píše:Rekl bych, ze je to jako s lyzovanim. Vice si uziju dopoledne - upraveny svah nez odpoledne :
vulcan píše:No jo, ale má to jednu podmínku..![]()
ráno to musí pořádně upravit rolba, jinak je to o hubu..
turistabrno píše:Zajímaly by mne konkrétní důvody proč chodit , či proč chodíte, na priváty dopoledne. Na nic nenarážím ani se nedivím, spíš ze zajímavosti. Mě se tedy nejvíc líbí v noci, má to tu atmosféru, i do oken privátu nesvítí slunce a je přítmí, po cestě domů se stavím třeba do nějakého baru na sklenku a v klidu si popřemýšlím o prožitým zážitku, jen tak sám se sklenkouuděláme resumé večera a alou dobrou.. Jak to máte s tím dopolednem?
gogo123 píše:Já měl nejraději dopoledne, představa, že slečna má v koutku zbytek semena mne netáhla, nebo jsem si zabukoval jako první ten den.
Kure píše: ...že chlap ví na 100 %, že je ten den první !
Kure píše: .. Určitě je lepší být ten den první (i když nemusím, pokud má dívka doma přítele..... Nelze přemýšlet nad tím, že bylo přede mnou x chlapů. To bych si ten sex vůbec neužil.
pokud dívka dbá na řádnou hygienu(sprcha, ústa)
a hezky voní, nevidím problém nejít k dívce třeba i poslední. Pokud však alespoň základní hygiena není, a snad každý chlap to pozná, dělám
otočku a vícekrát k ní nejdu! + špatný časový harmonogram (nestíhá se pěkně připravit na dalšího klienta)..
Kure píše:Citace Vulcana: To by musel chodit za holkou vždy těsně po půlnoci..
Špatně jsi to, kolego Vulcane, pochopil....Řádně si to přečti. Měl jsem na mysli např. manželský pár, když spíš celou noc vedle manželky![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků