Takže Ginna výše píše ať ji nepomlouváme za jejímy zády. Budiž. Popíšu Vám jak vše probíhalo a za sebe osobně nedoporučuji.
Domluva po netu na amaterech-jo přijeď, pak další vzkaz-nakašli si. Chování divné, ale jak jsme psali dál, nějak se to ustálilo.
Pak jsme si to nějak vyříkali (praktiky, cenu) a napsal jsem že přijdu v sobotu večer. O.K. Říkal jsem si-mám to kousek, nemusím jezdit nikam dál.
Došel jsem před barák, zavolal, crčák mě otevřel a já vyrazil do patra-potkal jsem souseda a čučel na mě a pozdravili jsme se. Velice nepříjemná zkušenost. Brno je anonymní, ale tady v Bos se vše roznese. No prošel jsem.
Otevřela mě-je starší, ale jakž takž zachovalá (vzhledem k věku a tomu co má asi za sebou). Co me zarazilo, bylo že huhňala (byla ožralá nebo sjetá) Chtěla 1500 za půl hoďky s análem. Já jsem s tím počítal, že to nebude levné a když už jsem si na to udělal čas, tak jsem do toho šel.
Abych byl upřímný-ona není vůbec špatná, snažila se a jak jsme na to vlítli, tak jsem nepoznal, že by byla nějak sjetá.
No odcházel jsem ale se smíšenými pocity-že jsem blbec dát 1500 ožralé babě. Moje vina, moje rozhodnutí a moje věc

.
A když jsem se druhý den mrknul na amatery, tak jsem narazil na dva vzkazy psané asi 2 hodiny po mé návštěvě. Můj poslední vzkaz byl-
DOufám, že to vyjde. Dejme tomu cca 8 hodin před návštěvou.
Odpověd na vzkaz mě trošku zarazila
a NEVYŠLO A NEVYJDE , MĚJ SE TU
druhá
.BARI´.... TVUJ TIME IS UP !
SOUŽLO DOMA, DIŚKRÉTNĚ PLS, ZAVRŘÍEJTE OKNA ASPON
To asi dokrmila za ty moje prachy a pak už nevědala s kým byla a komu píše.
Jo a používá tady víc nicků
Ginna-Natty a Klarka1101
Mrzí mě, že v Boskovicích je mrtvo a říkal jsem si, že tedy vyzkouším GINNU, dlouho jsem to odkládal. Recenze půl napůl. Zvítězilo to, že jsem si řekl, máš to v místě nemusíš nikde jezdit. Bude připravená vždycky.
Ne! Ne! Ne!
1.Riziko prozrazení je vysoké. (pro mě)
2. Přístup Ginny je strašný-alkohol, domluva-nedomluva, v bytě neuklizeno-to mě sere ze všeho nejmíň.
3. Jediné co hodnotím trošku pozitivně je samotný akt-ten byl podle mých představ. Bohužel negativa převažují nad pozitivem.
Pokud by jste objevili nějakou z Boskovic, napište.