Hledat  

poprvé na privát

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Poprvé na privát

Příspěvekod jarjaroslav » ned 16. bře 2014, 18:45

Při jedné z mých skromných návštěv privátu se s(v)lečna ujišťovala, zda mi bylo více jak 18. Vypadám prý na 16 :oops: . Od té doby nechávám dívky hádat svůj věk, ale kromě výše uvedené výjimky všechny ostatní tipy byly 18+ (snad mi chtějí udělat radost) :D .

Pokud by se tím Regenes nějak trápil, nic mu nebrání nějaký ten měsíc počkat...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Re: poprvé na privát

Příspěvekod Regenes » pon 17. bře 2014, 17:22

Tak myslím, že asi vypadam na to kolik mi je. Takže při nejhorším nějaká "falešná" kartička bez fotky mě pomůže.. :D Kamarád říkal ze problém s tím nemel tak snad to bude v klidu.Jinak díky za info.
Regenes

Re: poprvé na privát

Příspěvekod pjotr » čtv 20. bře 2014, 19:53

Regenes píše:Tak myslím, že asi vypadam na to kolik mi je. Takže při nejhorším nějaká "falešná" kartička bez fotky mě pomůže.. :D Kamarád říkal ze problém s tím nemel tak snad to bude v klidu.Jinak díky za info.

Žádnou kartičku ti holka kontrolovat nebude. Maximálně se zeptá, jestli ti bylo 18, tak to odkývneš a nemáš co řešit. Nehledej komplikace tam, kde nejsou...
pjotr

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma