Hledat  

k zasmání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: k zasmání

Příspěvekod lance7 » pát 11. dub 2014, 9:23

vulcan píše::arrow: ... jede blondýnka v narvaným autobuse. :idea:
Autobus projíždí zastávkou a nezastavuje. Děvče chce však vystupovat, tak na celý autobus volá :"Já chci vylízat !!! ".
... Řidič ji uslyší a mezi zuby procedí: "Já chci taky vykouřit a neřvu to na celej autobus!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod amater52 » ned 13. dub 2014, 18:20

Hyperinzerce:

Nedělní podvečer
dnes 08:40 | Poptávka / Koupím | Flirt - ona hledá jeho
Popis: Pojďme se dnes sejít v Brně, povecerime, pomazlime se, zapomeneme na starosti. Já VŠ studentka, modelka, ty úspěšný pohledný muž. Chci 25 000 Kč. Ty?
amater52

Příspěvekod lance7 » stř 16. dub 2014, 11:41

amater52 píše:Hyperinzerce:

Nedělní podvečer
dnes 08:40 | Poptávka / Koupím | Flirt - ona hledá jeho
Popis: Pojďme se dnes sejít v Brně, povecerime, pomazlime se, zapomeneme na starosti. Já VŠ studentka, modelka, ty úspěšný pohledný muž. Chci 25 000 Kč. Ty?

:lol: některým babám už zřejmě definitivně hráblo, to už fakt není možné :!: Toho případného vola bych chtěl vidět... :roll:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Kracmar » čtv 17. dub 2014, 20:42

Veteránka na lovu :D
8352321.jpg
Zdravím všechny užasné muže kterým nabízím užasné milováni, mazlení,služby dle vašeho přáni. Jsem milá a hravá blondýnka s pěknou tvářičkou a sexy postavičkou.Rada vás uvítám ve svém žhavém pelíšku

CENÍK. Klasika+oral 30 min 1000kč, 1hod 2000kč. za PŘÍPLATEK oral bez 500kč. Piss pánsky 500kč. Anál 1000kč. celá noc 8000kč.

http://www.amateri.cz/s1598024-pro-nezapomenutelne-zazitky?sezkat=3
http://nick.amateri.cz/nikita0512
Kracmar

Příspěvekod lance7 » pát 18. dub 2014, 12:22

Kracmar píše:Veteránka na lovu :D
8352321.jpg
Zdravím všechny užasné muže kterým nabízím užasné milováni, mazlení,služby dle vašeho přáni. Jsem milá a hravá blondýnka s pěknou tvářičkou a sexy postavičkou.Rada vás uvítám ve svém žhavém pelíšku

CENÍK. Klasika+oral 30 min 1000kč, 1hod 2000kč. za PŘÍPLATEK oral bez 500kč. Piss pánsky 500kč. Anál 1000kč. celá noc 8000kč.

http://www.amateri.cz/s1598024-pro-nezapomenutelne-zazitky?sezkat=3
http://nick.amateri.cz/nikita0512

Platí co jsem už napsal výše... :wink: :roll: :lol:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Dobermann » pát 18. dub 2014, 13:52

No nevypadá úplně zle:) hlavně by mohla něco umět v těch letech:)
edit po prohlédnutí ve slušném rozlišení - no je to holt paní v letech, solárko něco zachrání, ale vypadá jak J.R. Carrington ve svých posledních opusech:-(
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Kracmar » pát 18. dub 2014, 23:43

Taky bych to tak viděl. :D
Kracmar

K nezasmání

Příspěvekod jarjaroslav » ned 20. dub 2014, 0:02

Četl jsem na internetu článek o orálním sexu a narazil na "orální roušku". Slyšel jsem sice tento pojem, ale více jsem si nedokázal představit, tak jsem začal "googlit". Třeba to někoho bude zajímat :idea: ...

:arrow: Recenze "roušky pro orální sex": http://okondomech.blogspot.cz/2010/07/o ... i-sex.html.
:arrow: Pro kutily (DIY): http://jidelnicek.cz/content/%C3%BAstn% ... %C3%AD-sex. :lol:

"Pokud však nebudete mít po ruce nic jiného, jak potravinářskou folii a budete se chtít při orálním sexu alespoň částečně chránit, pak je to lepší ochrana, jak nepoužít žádnou."

(Odkazy na konkrétní obchody dávat nebudu, ještě byste mě obvinili z reklamy :mrgreen: ...)

Celkem by mě zajímalo, jak by se na mě s touto ochranou koukali na nějakém privátě :D . To už bych mohl klidně přijít v tomto.

Tímto příspěvkem samozřejmě nechci zlehčovat zdravotní rizika spojená se sexem "zdarma" nebo za peníze. Návštěvy privátů ze mě dělají paranoidního hypochondra.
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod jarjaroslav » pon 28. dub 2014, 23:42

Neposlušným ťapinám nutno pouštět místo Večerníčku „Matrjoški“, aby si vážily toho, co mají :lol: . Z toho seriálu jde celkem mráz po zádech...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod acx » stř 30. dub 2014, 22:11

Brněnský kraj, věk: 39, znamení:

Žádné služby tady nenabízím,hledám prostě jenom seznámení s patřičným mužem.Jsou zde muži ,jako všude jinde a třeba zrovna NÁHODA něčemu pomůže. Hledám muže , vysoce ekonomicky postaveného,zralého věkem ,spíše staršího.Vyšší soc.úroveň podmínkou.Podnikatele ,který má možnost v mém životě něco změnit,vyjmout z každodenniho koloběhu běžného života.Přátelský vztah,doprovod do společosti,cestování,příroda. Učit a poznávat nové.Pevný a bezelstný přátelský vzah. Mám své kvality,hledám i příležitost,realizaci a podporu. Hledám jednoho stálého muže,požaduji kapesné cca30.000 měsíčně. Blízké okolí . | Hledám charakter muže,oporu v přátelství. Jsem sama ,proto volím tuto cestu.Nehledám chvilkový úlet. Prosím foto!

Odpovědět na inzerát: mathilda4444@seznam.cz

Vloženo: 30.4 2014 20:27:22, ID inzerátu: 238257

I když spíš k pláči ... :mrgreen:
Přátelství za peníze, kam to ten svět spěje ... :roll: :roll: :roll: :roll:

ale sebevědomí ji nechybí :lol: :lol: :lol:
acx

Příspěvekod Poas000poas » stř 30. dub 2014, 22:48

acx píše:Brněnský kraj, věk: 39
Hledám muže , vysoce ekonomicky postaveného,zralého věkem ,spíše staršího.Vyšší soc.úroveň podmínkou.Podnikatele ,který má možnost v mém životě něco změnit,vyjmout z každodenniho koloběhu běžného života.Přátelský vztah,....Pevný a bezelstný přátelský vzah. Mám své kvality... Hledám jednoho stálého muže,požaduji kapesné cca30.000 měsíčně. Hledám charakter muže,oporu v přátelství. Prosím foto!

Je to k smíchu i k pláči zároveň. :lol:
Paní Matilda, věkem už hodně za zenitem, chce najít muže, který jí bude dávat 30 papírů. Nevím, jestli je opravdu tak naivní .
Pokud by nějaký takový "beránek, otřes se" byl, tak by za takovou částku měsíčně si mohl vydržovat několik o generaci mladších sexy dívek.
Proč by toto dával nějaké staré škebli ? Omlouvám se za takový výraz, ale pokud něco takového žena žádá, tak by asi měla být v realitě. Je to možná kruté to tak říci, ale ženská po 30, max po 35 může být ráda (až na opravdu výjimky) , že si vůbec někoho najde, a ne chtít takový balík za přátelství.

Další úsměvné je to, že si asi myslí, že "podnikatel" má prachy na rozdávání. :shock:
A ještě by chtěla foto :shock: :shock: po takovém dobrodinci.
Poas000poas

Příspěvekod lukš » stř 30. dub 2014, 22:50

treba chce foto bankovniho uctu :D :D :D
lukš

Příspěvekod lance7 » čtv 1. kvě 2014, 20:00

Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Kracmar » pát 2. kvě 2014, 0:21

acx píše:Brněnský kraj, věk: 39, znamení:

Žádné služby tady nenabízím,hledám prostě jenom seznámení s patřičným mužem.Jsou zde muži ,jako všude jinde a třeba zrovna NÁHODA něčemu pomůže. Hledám muže , vysoce ekonomicky postaveného,zralého věkem ,spíše staršího.Vyšší soc.úroveň podmínkou.Podnikatele ,který má možnost v mém životě něco změnit,vyjmout z každodenniho koloběhu běžného života.Přátelský vztah,doprovod do společosti,cestování,příroda. Učit a poznávat nové.Pevný a bezelstný přátelský vzah. Mám své kvality,hledám i příležitost,realizaci a podporu. Hledám jednoho stálého muže,požaduji kapesné cca30.000 měsíčně. Blízké okolí . | Hledám charakter muže,oporu v přátelství. Jsem sama ,proto volím tuto cestu.Nehledám chvilkový úlet. Prosím foto!

Vloženo: 30.4 2014 20:27:22, ID inzerátu: 238257

I když spíš k pláči ... :mrgreen:

ale sebevědomí ji nechybí :lol: :lol: :lol:

Myslím, že nechce být vydržovanou milenkou. Inzeruje podobné texty dlouho a všude.
Překvapuje mne, že také na sexseznamce.
Dokonalá kráska hledá asi dokonalého (bohatého, inteligentního ....) prince. :D
Kracmar

Příspěvekod aila » pát 2. kvě 2014, 0:34

Zuper čežtyna! :lol:

http://www.seznamka69.cz/inzerat/evelyn ... lej/60037/

.............na tu ženskou jsem už párkrát koukal. Je mi záhadou jak si může vydělat , já bych s ní nešel ani zadara. Ale to platí i o Micinecce z amateru atd......mimochodem Micinecka je na stáži v Praze - když budme mít kliku tak se nevrátí :-)
aila

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma