DDanielkkaa píše:
Ja vim dobre kdo byl u me v pondeli! ! .. A dalsi clovek mi tam vlezl. ..Ano je to ten clovek co me nici. Vim kdo to je ....... Je drzost aby vesel do cizyho domu. A. Otevrel dvere. Skoda ze je neotevrel jinde nebot by hned dostal tafku.
...Odesla jsem z Doslikove at mam klid a soukromi...
....adresa je Skorepka 2 je to slepa ulice.je to na konci ulice v levo. parkovat muzes ve dvore. pote se jde do dvora a vstup je hned v pravo. otevru osobne a pokud budes chtit dojdu pro tebe az ven...
DDanielkkaa, docela rozumím, že je nepříjemné, být sledován.
Ale v tom případě je nerozumné podrobně popisovat

, kde máš svůj nový "funkční" byt ve Skořepce. To je skoro jako návod pro nějaké ty slídily.....
To jsi ho pustila dovnitř, když ví, jak vypadá interiér ?
Na druhé straně asi u tebe ten dotyčný už dříve byl a jen tady vyjádřil svůj názor, pohled, na to forum asi je.. to asi není nic psychopatického.
Btw.
Trochu mně ale zaráží, jak v poslední době tady na foru ubývá takových normálních příspěvků od běžných návštěvníků sličných dívek

na privátě.
A vedle toho je tady spousta promo příspěvků , osobních invektiv, nenávistných recenzí a naopak příspěvky takových, řekněme "fandů".

Nemyslím, že by to bylo dobré. Připadnu si jako v loutkovém divadle.
Forum by mělo přinést především pokud možno relevantní informace , a trochu být i zábavné