Zdravím,
tak párkrát jsem v Ladies for all byl a zde jsou moje zážitky.
Teraza - fotky víceméně odpovídají, ikdyž s obličejem dává ta dívka úplně jiný kontext než na fotkách

V době kdy sem tam byl (únor 2013) mi přišla jako zjevení. Nezkušená cose týče privátů a svou povahou mi přijde, že se na tohle povolání vůbec nehodí (bylo vidět, že ostatní holky s ní tak trochu vyjebávají a jedna situace která nastala mi dala za pravdu, ale to bych nerad rozmazával). Jinak sympatická ženská. Dá se s ní normálně pokecat. Prstit se nenechala, ale jinak pěkně reagovala na lízání. Kouř - bylo vidět, že moc neumí kouřit s kondomem, ale snažila se. Sex s ním byl hodně příjemnej, nemalou roli na tom měl fakt, že má dírečku pěkně uzounkou. Celkově shrnuto - už nějakou dobu mám spadeno na opáčku u ní a podle nejnovějších informací tam stále bývá (ikdyž nevím jak o víkendech).
Metaxa - z mojí poslední návštěvy cca 10 dní. Slečna sympatická a ukecaná, rychle dokáže navodit kamarádskou atmosféru. Fotky i popis sedí - je opravdu mazlivá a sama se chtěla líbat. Kdo je na mazlení a baculky, určitě si přijde na své. Ostatní nechci moc rozmazávat, šel jsem tam s hučákem v kocovině, takže výkon tomu taky odpovídal
Celkově musím Ladies for all hodnotit poměrně kladně. Byl sem tam několikrát minulý rok a dělali tam dost nány typu udělej se a vypadni, na vlasy mi nešahej a pod..následovala smršť stížností a dost obměnili personál (vůbec to tam je tak trochu jako na kolotoči). Letos jsem to taky párkrát zkus a vždy spokojenost. Takže za mě můžu doporučit. Co mi vadilo - mrňavé ručníky + poměrně často vyplácané všechno mýdlo a člověk tam musel lovit poslední zbytky ze dna.